- 23 Nisan 2012
- 997
- 2.435
- 333
Aslında aklıma şu da geliyor histerskopi yaptrıp bi deneme daha mı yaptrsam hiç genetik olayına girmeden.. belkide sorun rahimde.. ama Psikoljm çok iyiyken buaralar yine diplerdeym tedavi düşüncesi o heyecan o mutluluk bi anda pırr diye sönüyor ya işte o kısmı tekrar yaşamaktan çok korkuyrm.. bende biraz daha beklesem mi diyrm sonra rezerv durumunu düşünüyrm.. Senin içinde hayrlı ne ise öyle olsun arkadşm yetişmezsede rapor, onda da bi hayır aramak lazm. Belki doğru zaman bir ay sonrasıdır.. Rabbim bizi doğru zamana yöneltsin inşallahh hepimiz için artk son tedaviler olsun..
Bende senin gibi birde rahim sorunu kalkınca deneyim dedim. Sonra genetiğe bakarım. Herşeyi deneyip umut tükensin istemiyorum sanırım. Valla ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bir an heyecan bir an büyük umutsuzluk. Ben artık düşecegimi bile bile uçmayi denemek istemiyorum ama rezerv arkamdan itiyor. Yaşım hadi hadi diyor. Böyle karman çorban oturuyorum. Rapor yetismezsede diye telaşım yada üzüntüm yok. Aksine bu korkuyu ertelemek iyi bile geliyor. Dediğin gibi artık son tedaviler olsun bizim gibi çok bekleyenlere için.