canım benim öncelikle millete laf anlatma işini düşünme anlatma yani kimseye cevap vermek zorunda değilsin bak benim daha bebeğim doğmadı geçen gün eşimin iş yerinden bi bayan ikinciyi düşünüyor musunuz diye sormuş

resmen oha da dedim yani bana böyle bişey diyen olursa çok güzel bi cevap hazırladım ve kimseyi kırmaktan hatta rencide etmekten çekinmeyeceğim sen de öyle yap say sayıştır için soğusun en azından ohhhhh.

ikincisi yaşa da takılma derim zira ben şekil A 38 yaşımdayım hatta 39

vaktini zamanını Rabbim bilir tabi tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmak lazım ama bunu stres kaynağı kesinlikle yapma. dün boyacı vardı evde çocuk odası falan diyince adam çocuklar nerde diyo yolda dedim okuyorlar mı diyo

okuyo okuyo annesinin canına okuyo ... meğer onların da 15 yıl sonra olmuş adam açıldı neler yaşamışlar şimdi bir kız bir oğlu varmış sınav dünyası işte sen de gerek doğal yoldan gerek tedavi için elinden geleni yap. devlet hastanesinde olmaz diye düşünme orda da çocuk sahibi olan bir dünya insan var hele de ankara tıp belki bi çok paracı özelden iyidir. eşinle en azından günü birlik bi gidin Ankara ya kendin gör görüş değerlendir. belki moral motivasyon olur ya da vazgeçersin ama bi karar vermiş olursun. Rabbim güzel gönlüne göre versin ben inanıyorum inşallah hepimiz mutlu sona er ya da geç ulaşacağız sloganımız belli "umudumuz sonsuz" seni çok seviyorum fıstık