- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nurselim yardim edeyim kuzum bitmediyse cuma saatine kadarKızlar ben yoğun çalışıyrm işyerinde okuyamyrm eve gidyrm yemek bulaşık eşimle ilgilenyrm yatmadan önce okuyabldğim kadar okuyrm zaten hızlıda okuyamyrm.. o yüzden anca yetiştryrm.. duayı bitrmeyelim herkese okuyalım lütfen
Yok cnm bitrdm dün gece saolasınNurselim yardim edeyim kuzum bitmediyse cuma saatine kadar
Allah razı olsun canm hepinize teşekkür ederim..Kizlar herkes duasini bitirmis masallah subhanallah agizlariniza saglik Allah im kabul buyursunNursELmira canim niyetine de bagisladim duani Allah im kabul etsin hepinize tesekkür ederim
Allah sendende razi olsun canim hepimiz rica ederiz niyetini kabul buyursun insallah Allah imAllah razı olsun canm hepinize teşekkür ederim..
Ben zevkle okuyorum..bu sayede ezberimde yeni dua olmuş oldu..Rabbim hepimizin duasını niyetini kabul etsin inşallah..yaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi ki![]()
malesef ben hep son 4 gunde okuyabiliyorum canim. hep niyetleniyorun ama kaliyor.yaa kimse yanlış anlamasın ama böyle hiç içime sinmiyor zorla okunuyormuş gibime geliyor 15 gün gibi bi sürede ne olursa olsun bu dua okunur. okunduysa bi okudum yazılır. artık devam etmesek mi ki![]()
ayseeeeeee yazmissin. ozledim seni....Ben zevkle okuyorum..bu sayede ezberimde yeni dua olmuş oldu..Rabbim hepimizin duasını niyetini kabul etsin inşallah..
Tabletle bu kadar yazabiliyorum işte o yüzden akıllı telefon da kullanmıyorumCanlatım RAbbim hepinizin gçnül muratlarını vetdin hepinizi çok seviyorum![]()
Ben hic umudumu kesmedim ama kardesim psikolojik olarak da coktu. bana sifa icin degil alismam icin dua edin diyor okadar iyilesecegine inancini yitirdi. Allah razo olsun dilerim sifalar tez gelirpapyonkilikli kuzum niyetini Allah im kabul etsin insallah okuyabildigim kadar safi adinida okurum haber ederim Allah tan umut kesilmez insallah hayirlisiyla ii olur kardescanin
dnzderya kuzum valla telefonlar akillanior bizleri aptallastirio yanlis anlamayin söz meclisten disari
![]()
estpapyonkilikli kuzum niyetini Allah im kabul etsin insallah okuyabildigim kadar safi adinida okurum haber ederim Allah tan umut kesilmez insallah hayirlisiyla ii olur kardescanin
dnzderya kuzum valla telefonlar akillanior bizleri aptallastirio yanlis anlamayin söz meclisten disari
![]()
Rabbimden umut kesilir mi ki canım benim ama tabi hasta psikolojisi kabullenmiyor annemden biliyorum kanser olduğunu duyduğunda neredeyse evine alışverişi kesmişti çok şükür sağlıkla atlattı bir amelyatla kurtuldu inşallah kardeşin de kısa sürede atlatır sağlığına kavuşurBen hic umudumu kesmedim ama kardesim psikolojik olarak da coktu. bana sifa icin degil alismam icin dua edin diyor okadar iyilesecegine inancini yitirdi. Allah razo olsun dilerim sifalar tez gelir