Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hanimlar Canlar simdi soyle bir durum oldu 4343 e ulasamadik sanirim bir sorun var. okumadigini varsayarak 555 i ravza54 ile bolustuk biz. ama diger arkadas da devm edicez. yani bu hafta dua bagislanmayacak haftaya insallah. ondansonraki haftada diger arkadasa ama bir yandan da siradakiarkadasa duaya baslanacak. oerim hepinizi

Kizlar duamiz bir hafta sarktti ama siradaki arkadasimiza baslayalim 4 4343 arkadasimizdan haber yok bitirip bitirmedigini bilmioruz bundan dolayi papyonkilikli papyonkilikli ve ben duayi paylasalim 250 sen 305 ben.okuyalim evet kime okuyalim dnzderya dnzderya S Sky_sun canlar hadin kime baslayalim
Kim almak isterse ona dua okuyalım nuraelmiraya okuyalım tedaviye başladı ya kimlere okundu kimlere okunmadi canım benim için fark etmez herkese seve seve okuyorum. Kim için okumamiza karar verirsek başlarız bitirenler

Evet kizlar baslioruz tekrardan sirada dnzderya dnzderya miz var onun niyetine okuyacagiz insallah hayirlisiyla salavat i TEFRICIYE okuyoruz dualarimizda bulusalim hayirlisiyla süremiz 2 hafta 31.03.17 tarihi cuma saatine kadar gecerlidir
dnzderya dnzderya : 640
papyonkilikli papyonkilikli : 634
aysesahra aysesahra : 634
NursELmira NursELmira : 634
dianthus dianthus : 634
S Sky_sun : 634
R ravza54 : 634
Hadiyin canlar süreyi tekrarliorum 31.03.07 cuma saatine kadar

Önce jonguıl e okuyalım arkadaşlarım benim de doğuma yakın okuruz. R ravza54 bitanem cuma saati forumda sorun vardı ben de haber alamayınca direkmen bağışlamıştım ama haftaya tamamlanınca yine ederiz duadını inşallah
Aynen canim cok ugrastim bende giremedim olsun tamamlayinca dedigin gibi tekrar bagislariz vardir bununda bir hayri

Back
X