Canım demin bitirdim. Allah kabul etsinKizlar kimse bildirim yapmadi huhu dualar bittimi yarin son
papyonkilikli
NursELmira S Sky_sun
dnzderya 4 4343
aysesahra
dianthus kizlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım demin bitirdim. Allah kabul etsinKizlar kimse bildirim yapmadi huhu dualar bittimi yarin son
papyonkilikli
NursELmira S Sky_sun
dnzderya 4 4343
aysesahra
dianthus kizlarrr
Kim almak isterse ona dua okuyalım nuraelmiraya okuyalım tedaviye başladı ya kimlere okundu kimlere okunmadi canım benim için fark etmez herkese seve seve okuyorum. Kim için okumamiza karar verirsek başlarız bitirenler
Anladım canım o zaman deniz e okuyalım hamile ya doğum yapacak. En son bana okuruz.S Sky_sun canim yanlis hatirlamiosam bi sen bidednzderya m kaldiniz ikinizden birine okuncak tabi
NursELmira ya okumak isteyen ya MUSAVVİR ya HALİK ya BARİ okuyabilir
Tmm canim benimAnladım canım o zaman deniz e okuyalım hamile ya doğum yapacak. En son bana okuruz.
Aynen öyle tatlım...Rabbim kabul etsin inşallah...cumaya kalmadan bitirmiş oluyorum..
Aynen canim cok ugrastim bende giremedim olsun tamamlayinca dedigin gibi tekrar bagislariz vardir bununda bir hayri
Niyetlendim tatlım Allah dualarımızı kabul etsin. Çok sağolun kızlar şimdiden ağzınıza yüreğineze sağlık olsun inşaallah
Allah kabul etsin insallah canim benim hayirlisiylaNiyetlendim tatlım Allah dualarımızı kabul etsin. Çok sağolun kızlar şimdiden ağzınıza yüreğineze sağlık olsun inşaallah