Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam kizlar nisanin 4unde transferim var benim icin de okur muyuz acaba duaya ihtiyacim var :( 4dusugum var.

Selam kizlar nisanin 4unde transferim var benim icin de okur muyuz acaba duaya ihtiyacim var :KK43: 4dusugum var.
Canim Allah im insallah hayirlisiyla bu sefer nasib eder bende 4. De aldim kucagima cok sükür Allah im sana kardeslerime herkese nasib etsin insallah hayirlisi ile

Selam kizlar nisanin 4unde transferim var benim icin de okur muyuz acaba duaya ihtiyacim var :KK43: 4dusugum var.
canım bizim sıradaki arkadaşın duası 31 Martta bitiyor sonra kalan 4 günde 4444 yetişir mi herkes okur mu bilmiyorum ama kişisel olarak ben destek verebilirim Yasin okurum Meryem okurum senin için

Ya cok sagol. Kac gunde bitiyor acaba test gunune kadar yapsak olur mu benimkini
istersen siradaki arkadasin duasina sen de katil 1 haftasi var. kalan duayi aramizda bolusuruz yine. diger arkadaslar da kabul ederse. bu grup 2 yildir devam.ediyor. kardes gibi olduk birbirimize. birimizin hayir dedigine hepimiz uyariz.

Kızlar isterseniz bana okunan duayı arkadaşa bağışlayalım olur mu ki öyle . Ondan sonra biz yine sıraya göre devam ederiz. Ya da papyon kliklinin dediği gibi biran önce bitirip arkadaşa başlayalım fakat benim daha 300 duam var okunacak.

Kızlar isterseniz bana okunan duayı arkadaşa bağışlayalım olur mu ki öyle . Ondan sonra biz yine sıraya göre devam ederiz. Ya da papyon kliklinin dediği gibi biran önce bitirip arkadaşa başlayalım fakat benim daha 300 duam var okunacak.
Ay cok sagol yaa dusunmen yeter. Ben de katilayim size destek olurum isterseniz

Back
X