Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar dua edenlere cok tesekkur ederim hayrilisi degilmis 5. Dusugimu yapiyorum pozitifti kisa surdu :KK43: cok uzgunum
Canım yaa üzülme diyemeyeceğim neler yaşadığını bizden iyi kimse anlamaz ama 4 tüp bebek tedavisi 1 dondurulmuş tedavi iptali bir düşük bir de kürtajdan sonra RAbbim kendiliğinden verdi mucizemi sınavım hala bitmedi bebeğim küvözde ama bin şükür sağlıklı. O yüzden sloganamız belli Umudumuz sonsuz. En hayırlı zamanda hepinize de nasip edecek inşallah

Canım yaa üzülme diyemeyeceğim neler yaşadığını bizden iyi kimse anlamaz ama 4 tüp bebek tedavisi 1 dondurulmuş tedavi iptali bir düşük bir de kürtajdan sonra RAbbim kendiliğinden verdi mucizemi sınavım hala bitmedi bebeğim küvözde ama bin şükür sağlıklı. O yüzden sloganamız belli Umudumuz sonsuz. En hayırlı zamanda hepinize de nasip edecek inşallah
Canim okurken cok duygulandim Allah sana bagislasin bebegini. 4 tedavin olumsuz mu oldu :( cok zor surecler yaaa. Dua edicem bebegin icin

Evet canlar listeyi yapiorum dnzderya dnzderya arkadasimiz icin salavat i TEFRICIYE okuyoruz dualarimizda bulusalim hayirlisiyla niyetini kabul buyursun Allah im 4444 salavat i TEFRICIYE süremiz cuma saatine kadar gecerlidir 2 hafta 05.04.17 teslim tarihi
dnzderya dnzderya : 559
papyonkilikli papyonkilikli 555
NursELmira NursELmira 555
dianthus dianthus 555
Bestttt Bestttt : 555
4 4343 : 555
S Sky_sun : 555
R ravza54 : 555
Evet canlar okumaya baslayalim güzel yürekli canlarim Allah im insallah niyetlerinizi kabul buyursun bu mubatek aylarda

Ayy 4343 den haber var mı geldi mi TÜrkiyeye kızı nasıl çok merak ediyorum onu. Benim duaya başlayabilirsiniz canım ALlah razı olsun
Canim gitmedi türkiyeye cünkü burdaki ordaki terminleri bitmedi findik terapi görüo suanlik hersey ayni ama ben inaniorum birgûn hersey daha ii olcak Allah im sinavlarini gecmeyi nasib etsin insallah

Canim gitmedi türkiyeye cünkü burdaki ordaki terminleri bitmedi findik terapi görüo suanlik hersey ayni ama ben inaniorum birgûn hersey daha ii olcak Allah im sinavlarini gecmeyi nasib etsin insallah
hersey ayni degil gelisme de var kuzucukta... dnzderya dnzderya Niyet etti mi??

Back
X