Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Nasıl nasıl özlemişim burada birşeyler paylaşmayı❤️❤️❤️ Ne güzel haberler, 2. ler, 3.ler maşallah maşallah. Benim oğluş 3 yaşına girecek Allah’ın izniyle. Kardeş yok henüz. Muhtemelen eylül gibi tedavi düşünüyoruz. Hepiniz dualarımdasınız
Aaa gercektenmi hadi hayirlisi olsun insallah pasamizada can yoldasi olaun hayirlisila

Slm kızlar ikinciyi istiyoruz olmuyor yine tüp Bebek tedavisi gerekiyor oda malum ssk karsilamiyor seneye düşünüyoruz tup bebek yaptırmayi...

Kızım ocakta uc yasina girecek ellerini yuzume koyup canım anneciğim dedigi ani hiç bir şeye değişmem rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayirlisi olur insallah canim prensese tedavisiz bi can yoldas nasib olur insallah tabikide hele bisey oldumu kücûcûk bedeniyle seni korumaya gecmesi ve ûzûldúgúnû anlayip yanagini oksayip ûzülme annem tamm demesi Allah im herkese nasib etsin insallah tabikide ilk burdaki kardeslerimize

Evet kizlar bende bayadir yoktum ikinci cocuk olunca girmedim hamilelik dogum derken bide oglum cok gazli alerjik ablasida kalio ama Allah tan ben tek degilim 2 aylik olduk cok sûkúr cok yorucu ama herseye bedeldir Allah im herkese nasib etsin insallah kizlar benim ikincim tedavisiz oldu sizede nasib etsin insallah

Evet kizlar bende bayadir yoktum ikinci cocuk olunca girmedim hamilelik dogum derken bide oglum cok gazli alerjik ablasida kalio ama Allah tan ben tek degilim 2 aylik olduk cok sûkúr cok yorucu ama herseye bedeldir Allah im herkese nasib etsin insallah kizlar benim ikincim tedavisiz oldu sizede nasib etsin insallah
Rabbim uzun ömürler versin ne güzel tedavisiz olmuş darisi bizlerin başına
Ablası kıskanıyor mu

Rabbim uzun ömürler versin ne güzel tedavisiz olmuş darisi bizlerin başına
Ablası kıskanıyor mu
Cok súkúr aminn ecmain canim insallah tabikide kiskanio koruyor ama illaki kiskanclikta var etkilenio nekadar demgelesemde ufakya anneye ihtiyac duyuyo hatta benimle yatiyor yalanci memeye devam ve tuvalet egitimimiz fiyasko oldu toparlanana kadar ben ilgilenemedim oynayamadim yeni yeni oynuyoruz kardesini evdekilere verip oda alerjik durmuoki devamli aglio

Canım Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin günlerini gör insallah. Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere ALlah herkese yaşatsın bu duyguyu amin amin amin. Bu arada ben de müjde vereyim bari. Ben yine doğal yoldan hami
Le kaldım . Rabbimden bi mani gelmezse 2. Oğlumuz yolda, 16 . Haftaya girdik:anneadayı:

Canım Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin günlerini gör insallah. Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere ALlah herkese yaşatsın bu duyguyu amin amin amin. Bu arada ben de müjde vereyim bari. Ben yine doğal yoldan hami
Le kaldım . Rabbimden bi mani gelmezse 2. Oğlumuz yolda, 16 . Haftaya girdik:anneadayı:
Hadi canim gercekten mi cok cok sevindim ya masallah subhanallah insallah sag salim al kucagina minigini ohhhh oglusuna kardescan gelio kiz bide 16 haftalik olmusya sorunsuz bir dogum ve hamileligin olsun insallah benim kizim cok hareketliydi hamileligimin son 3 ayi zor gecti dogumdan sonra hemen ayaklandim 2.ci gùn tùm isimi kendim yaptimama oglum huysuz kizim ilgi isteyince zor iyilestim zor ama cok gûzel denizim ya valla cok sevindim dyan icinde amiiiinnnn ecmainnn insallah ilk aysesahra aysesahra ma ve @jonguile nasib etsin

Hadi canim gercekten mi cok cok sevindim ya masallah subhanallah insallah sag salim al kucagina minigini ohhhh oglusuna kardescan gelio kiz bide 16 haftalik olmusya sorunsuz bir dogum ve hamileligin olsun insallah benim kizim cok hareketliydi hamileligimin son 3 ayi zor gecti dogumdan sonra hemen ayaklandim 2.ci gùn tùm isimi kendim yaptimama oglum huysuz kizim ilgi isteyince zor iyilestim zor ama cok gûzel denizim ya valla cok sevindim dyan icinde amiiiinnnn ecmainnn insallah ilk aysesahra aysesahra ma ve @jonguile nasib etsin
Aminnnn. Sanırım bu iletıyı yazdığım geceydi bi ruya gördüm size de anlatayım. Cuma saati ben kabedeyim ve ezan okunuyor. Kabenin yeni yapılan kısmında kırmızı halılarla bezenmiş oldukça geniş bir yerdeyim ( ki normalde cuma gunleri çok izdiham olduğu için doğru dürüst gidememiştik ve yeni yapılan kısmı görmeyi de çook istiyorum) . Ezan okunurken secdeye yatıp dua ediyorum Allahım aysesahraya jonguıle sultana da yasat bu duyguyu diye. Ayy cok umutluyum yakın zamanda onların haberini de alacagız.:spor:

Aminnnn. Sanırım bu iletıyı yazdığım geceydi bi ruya gördüm size de anlatayım. Cuma saati ben kabedeyim ve ezan okunuyor. Kabenin yeni yapılan kısmında kırmızı halılarla bezenmiş oldukça geniş bir yerdeyim ( ki normalde cuma gunleri çok izdiham olduğu için doğru dürüst gidememiştik ve yeni yapılan kısmı görmeyi de çook istiyorum) . Ezan okunurken secdeye yatıp dua ediyorum Allahım aysesahraya jonguıle sultana da yasat bu duyguyu diye. Ayy cok umutluyum yakın zamanda onların haberini de alacagız.:spor:
dualarınız için teşekkür ederim kızlar..Allah razı olsun..herşey nasip kısmet..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Yok ya kalbinin gúzelligi rúyalarinada yansimis ne gùzel gitmek ayri rùyada görmek ayri bide dua etmen.o mubarek topraklarda insallah canim insallah aminnn ecmain bu cuma hùrmetine insallah

Denizimm canimmm gormeden birbirmize etigimz dualari rabbim inslh tez zamanda kabul eder ne guzel bir ruya gormussun cok sevindim ikinci bebişine maslhh subhanalh sagsalim al kucagina inslh ama ben yoruldum artikk sankii cok uzuluyrumm hep bi eksik bi yanimm inslhh rabbim benimde yzumu guldurur inslh tez zamnda sizleri cok seviyrumm rabbim evlatlarinizi size bagislasinn inslhh

Denizimm canimmm gormeden birbirmize etigimz dualari rabbim inslh tez zamanda kabul eder ne guzel bir ruya gormussun cok sevindim ikinci bebişine maslhh subhanalh sagsalim al kucagina inslh ama ben yoruldum artikk sankii cok uzuluyrumm hep bi eksik bi yanimm inslhh rabbim benimde yzumu guldurur inslh tez zamnda sizleri cok seviyrumm rabbim evlatlarinizi size bagislasinn inslhh
Canım birbirimizi ne kadar iyi anlarız tahmin edersin, ama ben inanıyorum Rabbim guldurecek bigün sen de inan asla umudunu kesme. Biz de seni çok seviyoruz ara ara selamını eksik etme bizlerden . Gerçi zaten. Bi iki kaldık şuracıkta paylaşım yapan...

Canimmm Allah im insallah o güzel haberlerini duyurmayi nasib etsin eksikligini hz yusuf güzelligi kadar olan can parcanla tamamlayi nasib etsin keske dagilmayip dualarimiza devam etseydik hersey duada saklidir

Back
X