Şubat 2017 de aşılama yaptıranlar

Hayirli aksamlar kızlar konuyu takip ediyorum bende 3 martta ilk asilamami yaptırdım benim hic umudum yok ama size cok sevindim ikiniz icinde hayirli olur inşallah:)
Tesekkur ederiz canim insallah darisi basina. Umarim sende guzel haberlerini burada paylasirsin umudunu kaybetme sakn

cnm bende umutsuzdum inan 3 yıl olmuştu ama ilk aşılamam çk şkr olur mutlaka canını skma

İnşallah hayırlısı olur 10 gün var trst yapmama günler geçmiyo çok stres yapıyorum ve zor bi dönem geçiriyorum

cnm moralini yksk tut stre yapma ben yapıodum bıraktm bu ay takmadm oldu yanı bende aşılama yaptrdık ama hiç heves böle stres olmadı ikinci aşılamamda olur diordum çk şkr

stres buyuk etki bencede..ben bu 4. asilamaydi..tutmasini istemiyor gibi hic birseyi takmadim..dikkat etmedim yatmadim..agir kaldirmayim diye kendimi sartlandirmadim..bi baktim hamileyim..bu seferde soktan soka girdim aglamaktan helak oldum..cok sukur yeni yeni kendime geliyorum..Rabbim saglicakla kucaklarimizi doldursun

İnşallah hepiniz güzel gecirirsiniz bende aman olmayacak diye takmiyorum ama yine de aklim hep orda evden çıkmıyorum da..

Arkadaşlar bişey soracam.ben 3 martta aşılama oldum.bugün onuncu günüm sag yumurtalığım bi kaç gündür pır pır atıyor arada da hafif orta şiddet te ağrı giriyor.neden olabilir ya.benüm sağ yumuratm büyümüştübu arada

cnm hamileliğin belirtileri adet belirtileri ile aynı ayırt edilemicek kdr gögülser biraz daha şişip agrıor ve bende kahverengi leke gelmişti devamı gelmemişti ayrıca sol tarafımda pıt pıt bişe atordu

Kızlar tüm yorumlarınızı okudum ve içim açıldı çok umutlandım çünkü çoğunuzun aşılaması tutmuş ve takvim oluşturmuşsunuz bu beni daha çok heyecanlandırdı çarşamba günü 2.aşılamam var inşallah sizler gibi bende çift çizgiyi görürüm hamiş arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var:dua:

Kızlar tüm yorumlarınızı okudum ve içim açıldı çok umutlandım çünkü çoğunuzun aşılaması tutmuş ve takvim oluşturmuşsunuz bu beni daha çok heyecanlandırdı çarşamba günü 2.aşılamam var inşallah sizler gibi bende çift çizgiyi görürüm hamiş arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var:dua:
aşılamadan 1 gn sonra 10 gün boyunca ilşkiye gir cnm

aşılamadan 1 gn sonra 10 gün boyunca ilşkiye gir cnm
10 gün çok değilmi canım? Dün oldum aşılama akşamında ve bugün ilişki önerdi sonrası serbest dedi, bu aşılamada baya agrım oldu rahim agzını çektirdim gibi bişey dedi doktor tam anlamadım sizde de oldumu öyle bişey

10 gün çok değilmi canım? Dün oldum aşılama akşamında ve bugün ilişki önerdi sonrası serbest dedi, bu aşılamada baya agrım oldu rahim agzını çektirdim gibi bişey dedi doktor tam anlamadım sizde de oldumu öyle bişey
degil cnm bak bizimki geç döllenme oldu yumurtlama geç olabilior 10 gün ilşki olursa olur merak etme

Back
X