Sadece progestan kullaniyorum cnm . Ve vitaminime devam ediyorumAsilamadan sonra doktor ilaç verdi mi size?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece progestan kullaniyorum cnm . Ve vitaminime devam ediyorumAsilamadan sonra doktor ilaç verdi mi size?
Tesekkur ederiz canim insallah darisi basina. Umarim sende guzel haberlerini burada paylasirsin umudunu kaybetme saknHayirli aksamlar kızlar konuyu takip ediyorum bende 3 martta ilk asilamami yaptırdım benim hic umudum yok ama size cok sevindim ikiniz icinde hayirli olur inşallah:)
seninle aynı hamile kaldıkTesekkur ederiz canim insallah darisi basina. Umarim sende guzel haberlerini burada paylasirsin umudunu kaybetme sakn
aşılamadan 1 gn sonra 10 gün boyunca ilşkiye gir cnmKızlar tüm yorumlarınızı okudum ve içim açıldı çok umutlandım çünkü çoğunuzun aşılaması tutmuş ve takvim oluşturmuşsunuz bu beni daha çok heyecanlandırdı çarşamba günü 2.aşılamam var inşallah sizler gibi bende çift çizgiyi görürüm hamiş arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var![]()
10 gün çok değilmi canım? Dün oldum aşılama akşamında ve bugün ilişki önerdi sonrası serbest dedi, bu aşılamada baya agrım oldu rahim agzını çektirdim gibi bişey dedi doktor tam anlamadım sizde de oldumu öyle bişeyaşılamadan 1 gn sonra 10 gün boyunca ilşkiye gir cnm
degil cnm bak bizimki geç döllenme oldu yumurtlama geç olabilior 10 gün ilşki olursa olur merak etme10 gün çok değilmi canım? Dün oldum aşılama akşamında ve bugün ilişki önerdi sonrası serbest dedi, bu aşılamada baya agrım oldu rahim agzını çektirdim gibi bişey dedi doktor tam anlamadım sizde de oldumu öyle bişey
aynen oluor hatta kahverenghi leke olmuştu çok acıdı doktorun ii bir dok demekki direk rahime bırakmıs bazı dok içine bırakmıor tamdegil cnm bak bizimki geç döllenme oldu yumurtlama geç olabilior 10 gün ilşki olursa olur merak etme