Şubat 2022 hamile kalanlar

Kızlar bu ay hamile kalanlar hamileliğini yeni öğrenenler burada toplanıp birbirimizi hem bilgilendirip hem destek olalım ne dersiniz??
Merhaba bende 2 gün önce öğrendim 28 şubat bat. A ay 2 günlük hamileyim şu an. Yarın progesteron için tahlil olacağım inşallah bebeğim tutunur siz ne zaman öğrendiniz

Merhaba bende 2 gün önce öğrendim 28 şubat bat. A ay 2 günlük hamileyim şu an. Yarın progesteron için tahlil olacağım inşallah bebeğim tutunur siz ne zaman öğrendiniz
Ben adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildir

Ben adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildir
Hayırlısı olsun inşallah
Bence sorun olmaz olsa doktor bilgi verirdi kesin. Allaha emanet olsunlar 😄

Doktor 5 haftalık dedi ama 4 olması gerekiyordu adet tarihine göre yani net bı şey diyemiyor belki de beta artışı fazla olduğu için hesaplama yapamıyor 10 gün sonra yine gidicez bakalim sizin betalar nasil
İki gün önce 51.5 di cnm bugün kan verdn yarın sonuç cikcak

Merhabalar benım de sat 22 0cak ve bat 18şubattı .24 şubatta ilkkez doktora gittiğimde beta değerim 313.8 idi. Karnımdan baktı keseyı göremedı.henuz görunmemesı çok normal dedı.bakalım bu hafta 4ünde tekrar gıdıcem kese görünür mü ? İlk sefer gıttıgım ıcın beya artısı ile ilgili bısey dıyemıyorum

Merhaba ben de geldim aranıza
Benim de bat 28 Şubat ama bir haftadır testlerin gün gün koyulaşacak pozitif ☺️
Temmuz’da Eylül’de kimyasal olunca tedirginlik yaşıyorum umarım sağlıkla devam eder
Hepinimizin hayırlı olsun

Merhabalar benım de sat 22 0cak ve bat 18şubattı .24 şubatta ilkkez doktora gittiğimde beta değerim 313.8 idi. Karnımdan baktı keseyı göremedı.henuz görunmemesı çok normal dedı.bakalım bu hafta 4ünde tekrar gıdıcem kese görünür mü ? İlk sefer gıttıgım ıcın beya artısı ile ilgili bısey dıyemıyorum
Merhaba keseden önce kalp atışı duyuluyor galiba, hepimiz deneyimsiziz 🙈😄bende yarın aile hekimine gidicem ordan doktoruma. Sormam istediğiniz birsey olursa yazın sorayım ☺️🤣

Merhaba ben de geldim aranıza
Benim de bat 28 Şubat ama bir haftadır testlerin gün gün koyulaşacak pozitif ☺️
Temmuz’da Eylül’de kimyasal olunca tedirginlik yaşıyorum umarım sağlıkla devam eder
Hepinimizin hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimziinki sağlıkla devam eder. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bat 28 di şu an 1 ay 4 günlük bizim sanırım 😄😄

Back
X