Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 2 gün önce öğrendim 28 şubat bat. A ay 2 günlük hamileyim şu an. Yarın progesteron için tahlil olacağım inşallah bebeğim tutunur siz ne zaman öğrendinizKızlar bu ay hamile kalanlar hamileliğini yeni öğrenenler burada toplanıp birbirimizi hem bilgilendirip hem destek olalım ne dersiniz??
Ben adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildirMerhaba bende 2 gün önce öğrendim 28 şubat bat. A ay 2 günlük hamileyim şu an. Yarın progesteron için tahlil olacağım inşallah bebeğim tutunur siz ne zaman öğrendiniz
Hayırlısı olsun inşallahBen adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildir
Bnde dün öğrendim bat 25 Şubat'tiKızlar bu ay hamile kalanlar hamileliğini yeni öğrenenler burada toplanıp birbirimizi hem bilgilendirip hem destek olalım ne dersiniz??
Kaç haftalık Ken gördünüz pekiBen adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildir
Bat 12 şubat idi çarşamba kalp atışı icin gideceğim inşallah ^,^
Tam emin değilim canım ama 20 - 24 arasiydi sanirimBende birazdan progesteron baktiricam. Düşük riskini belirliyormus sanırım. Kaç olmasi gerekiyor biliyor musunuz
Şükür değerim 370 e çıkmış.,progestoron da 29 çıktı iyidir herhaldeTam emin değilim canım ama 20 - 24 arasiydi sanirim
Doktor 5 haftalık dedi ama 4 olması gerekiyordu adet tarihine göre yani net bı şey diyemiyor belki de beta artışı fazla olduğu için hesaplama yapamıyor 10 gün sonra yine gidicez bakalim sizin betalar nasilKaç haftalık Ken gördünüz peki
İki gün önce 51.5 di cnm bugün kan verdn yarın sonuç cikcakDoktor 5 haftalık dedi ama 4 olması gerekiyordu adet tarihine göre yani net bı şey diyemiyor belki de beta artışı fazla olduğu için hesaplama yapamıyor 10 gün sonra yine gidicez bakalim sizin betalar nasil
Hadi bakalım hayırlısı güzel sonuclar olsunİki gün önce 51.5 di cnm bugün kan verdn yarın sonuç cikcak
Merhaba keseden önce kalp atışı duyuluyor galiba, hepimiz deneyimsizizMerhabalar benım de sat 22 0cak ve bat 18şubattı .24 şubatta ilkkez doktora gittiğimde beta değerim 313.8 idi. Karnımdan baktı keseyı göremedı.henuz görunmemesı çok normal dedı.bakalım bu hafta 4ünde tekrar gıdıcem kese görünür mü ? İlk sefer gıttıgım ıcın beya artısı ile ilgili bısey dıyemıyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimziinki sağlıkla devam eder. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bat 28 di şu an 1 ay 4 günlük bizim sanırımMerhaba ben de geldim aranıza
Benim de bat 28 Şubat ama bir haftadır testlerin gün gün koyulaşacak pozitif
Temmuz’da Eylül’de kimyasal olunca tedirginlik yaşıyorum umarım sağlıkla devam eder
Hepinimizin hayırlı olsun
benimle aynıHayırlı uğurlu olsun inşallah hepimziinki sağlıkla devam eder. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bat 28 di şu an 1 ay 4 günlük bizim sanırım![]()
Hosgeldinizhaberleşelim burdan