Şubat 2022 hamile kalanlar

Merhaba herkese , öncelikle hayirli olsun Allahim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin hamileligimizi 😇❤ Bende şubat ayinda ogrendim hamileligimi , şimdi 7 haftalik olduk fakat alt karnimda agri ve igne gibi batmalar oluyor , beyaz , sari akintilarim da devam ediyor ..sizde de boyle oluyor mu ? Iki hafta sonra kontrole gidicem cok endişeliyim umarim herşey yolundadir 😑😇
Hayırlı olsun
Şeffaf oluyor ama renklisi nedir bilemedim

Merhaba herkese , öncelikle hayirli olsun Allahim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin hamileligimizi 😇❤ Bende şubat ayinda ogrendim hamileligimi , şimdi 7 haftalik olduk fakat alt karnimda agri ve igne gibi batmalar oluyor , beyaz , sari akintilarim da devam ediyor ..sizde de boyle oluyor mu ? Iki hafta sonra kontrole gidicem cok endişeliyim umarim herşey yolundadir 😑😇
Merhaba canım hosgeldin. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin. Benimde ağrı ve batmalar oluyor, akıntım da oluyor usutuyoruz galiba havalarda çok soğuk dikkat etmemiz lazım. Senin endişelerin benim yanımda inan hicbisey değildir ben de kaygı sorunu başladı ve geçmiyor. Kendimi bir türlü rahatlatamiyorum benimde perşembe kalp atışına bakılacak belki o zaman birazcık rahatlarım bende

Kızlar ben doktordan çıktım bebeğin kalp atışlarını duydum rabbim hepinize nasip etsin inşallah, çok güzel bir his tarif edilemez gerçekten. Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik versin

Back
X