Şubat anneleri kendinize neler aldınız?

Henüz ben hiç bişee alamadım:26:

Merhaba.ben kendime gecelik ve pijama takimi hani su yanlardan acilan emzirmeye rahat olanlardan.emzirme sutyeni bi siyah bi beyaz aldim.lohusa ic camasiri corap terlik daha elim gitmedi.bide markete gittikce hasta bezi afedersin ped atiyorum sepete:)hepsi yuklenirse karisiklik olmasin diye ufak ufak iyi oluyor.

Ayyy unutmusum gecen eczaneye gitmistim o arada gogus pedi de aldim:)lazim oluyor hepsi aradan cikartiyorum iste:)

ben de daha almadım tabi ki. ama bugün liste yaptım ihtiyaçlarımı. ilk doğumdan da bir şeyler vardı aslında elimde.
ama ben yine de listemi yazayım belki eksiğim vardır akıl verirsiniz.

- lansinoh göğüsucu kremi(şiddetle tavsiye ediyorum)
- göğüs pedi
- ilk doğumdan mavi bir geceliğim krem bir pijama takımım var. ama ben bir de pembe istiyorum bakalım gönlüme göre bulursam alırım.
- hastane için terliğim var ama ev için de bir terlik istiyorum.
- emzirme sütyenim vardı aslında ama durumuna bakmam gerek bir tane alırım yine de herhalde.

şimdilik aklımda bunlar. bir şeyler alırsam eklerim. ama benim almaya başlamam bu gidişle ocağı bulacak sanırım.

$image.webp kendime aldığım ilk şey göğüs Pedi :26: butik bebeden 7lira:)

hem gecelik hem sabahlık olarak kullanılıyo polar 19.90,pijama(önden düğmeli)29.90, emzirme sütyeni 10 tl , emzirme atleti 10 tl, bol çamaşır 3.50. Bunları kompedandan aldm baya uygun.
göğüs ucu kremi lansinoh internnetten almştm fiyatını hatırlamıyorum. Lohusa tacı aldım bugün kırmızı fiyonklu 3.50 tl :16:

hem gecelik hem sabahlık olarak kullanılıyo polar 19.90,pijama(önden düğmeli)29.90, emzirme sütyeni 10 tl , emzirme atleti 10 tl, bol çamaşır 3.50. Bunları kompedandan aldm baya uygun.
göğüs ucu kremi lansinoh internnetten almştm fiyatını hatırlamıyorum. Lohusa tacı aldım bugün kırmızı fiyonklu 3.50 tl :16:

Kompedan var heryerden bende gidip bakınayım güle güle mutluluklar kullan inşallah..açıklamalar içinde sağol canım:16:

bende bi tek pijama takımı aldım gecelik sabahlık almadım çünkü var spor bir pijama aldım daha terlik almam lazım nasıl bişey almak lazım fikir verirmisiniz

bende bi tek pijama takımı aldım gecelik sabahlık almadım çünkü var spor bir pijama aldım daha terlik almam lazım nasıl bişey almak lazım fikir verirmisiniz

terlik ben de almadım evdekilerden bi tane götürürm diyorum ama bu terlik nasıl bi terlik olmalı benim de bi fikrim yok :( bilen varsa bizi bi aydınlatsa. Bide bebek için alınan uyku setini yıkadınız mı? ayrıyeten nevresim takımı aldınız mı ?

terlik ben de almadım evdekilerden bi tane götürürm diyorum ama bu terlik nasıl bi terlik olmalı benim de bi fikrim yok :( bilen varsa bizi bi aydınlatsa. Bide bebek için alınan uyku setini yıkadınız mı? ayrıyeten nevresim takımı aldınız mı ?

uyku setinin yorgan hariç hepsini yıkadım yastık kılıları çarşaf yorgan koruması yan korumalar fln..onun haricinde nevresim takımı değil de 2 tane lastikli çarşaf aldım,annem de 1 yorgan almış yeterli diye düşünüyorum

Gecelik sabahlık pijama takımı aldım.yarında tek kişilik nevresim takımı alıcam inşallah.hastane için.birde terlik bakıcam.gerçi takımları aldığım yerden hediye ettiler ama annem olmaz deyooo:))

Back
X