- Konu Sahibi sonayyanar
Henüz ben hiç bişee alamadım:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz ben hiç bişee alamadım:26:
hem gecelik hem sabahlık olarak kullanılıyo polar 19.90,pijama(önden düğmeli)29.90, emzirme sütyeni 10 tl , emzirme atleti 10 tl, bol çamaşır 3.50. Bunları kompedandan aldm baya uygun.
göğüs ucu kremi lansinoh internnetten almştm fiyatını hatırlamıyorum. Lohusa tacı aldım bugün kırmızı fiyonklu 3.50 tl![]()
Kompedan var heryerden bende gidip bakınayım güle güle mutluluklar kullan inşallah..açıklamalar içinde sağol canım![]()
bende bi tek pijama takımı aldım gecelik sabahlık almadım çünkü var spor bir pijama aldım daha terlik almam lazım nasıl bişey almak lazım fikir verirmisiniz
terlik ben de almadım evdekilerden bi tane götürürm diyorum ama bu terlik nasıl bi terlik olmalı benim de bi fikrim yokbilen varsa bizi bi aydınlatsa. Bide bebek için alınan uyku setini yıkadınız mı? ayrıyeten nevresim takımı aldınız mı ?
ben de polar sabahlık arıyorum ama bulamadım
Ten'de vardı. Ben Eminönü Havuzlu Han'dan aldımben de polar sabahlık arıyorum ama bulamadım
de facto mağazalarında var polar sabahlık.
Ten'de vardı. Ben Eminönü Havuzlu Han'dan aldım
ben de polar sabahlık arıyorum ama bulamadım