Şubat anneleri

Benim de bir kızım olacak ,ilk gebeliğim ve çok mutluyum,prensesime kavuşmak istiyorum bir an önceee...:KK36: 12.haftamda öğrendim cinsiyetini ve doktorum kesin kız dedi son dakka bi şaka yapmazsa tabii bebiş bazen cinsiyet değişebiliyormuş çünkü..sonuç olarak sağlıklı doğsun da tek dileğim bu..:nazar:

Benim de bir kızım olacak ,ilk gebeliğim ve çok mutluyum,prensesime kavuşmak istiyorum bir an önceee...:KK36: 12.haftamda öğrendim cinsiyetini ve doktorum kesin kız dedi son dakka bi şaka yapmazsa tabii bebiş bazen cinsiyet değişebiliyormuş çünkü..sonuç olarak sağlıklı doğsun da tek dileğim bu..:nazar:
Benımde 13 haftalıkken % 90 kız dedı sonra tekrar gostermedı bugün % 100 erkek pipiyi gorduk

Şubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum :KK6::KK73:

Şubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum :KK6::KK73:
Hissediyorum 10 gündür nerdeyse uzandigimda daha belirginleşiyor ama daha kıpırtı şeklinde sert bir hareketlenme yok :)

o zaman benim de 1-2 hafta içinde hissetme umudum var.. hadi bakalım inşallah... çok güzeldir yaa..
Evet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibi :KK71:yakında hissedersin insaallah sen de :anneadayı: babalar çok sabırsız oluyor ben ne zaman gorucem hareketlerini diyeHoppa

Evet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibi :KK71:yakında hissedersin insaallah sen de :anneadayı: babalar çok sabırsız oluyor ben ne zaman gorucem hareketlerini diyeHoppa
eheheh ay çok güzel maşallah kuzuşlarımıza yaa :KK200::anne::anneadayı:

17+6'da ilk kez hissettim şimdi 20+2 olduk ve son bir haftadır her saat başı hissediyorum çok şükür :)

Kızlarrr günaydın Ben de minik kızını bekleyen bir şubat annesiyim inşallah. İsim kararlaştırdınız mı? Biz Asya düşünüyoruz.:anneadayı: Bir de alış veriş hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Çok ağırlaşınca ileriki aylarda zor oluyor diyorlar. Ben araştırmalara başladım bir de dayanamayıp bir iki parça aldım bişeyler insan kendini tutamıyo :oops:

Back
X