- 4 Ocak 2017
- 124
- 55
- 28
- 42
- Konu Sahibi yediverenim
Merhaba bende geldim batlara benide ekleyin30 0cak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende geldim batlara benide ekleyin30 0cak
Hosgeldin canimcimmm :) ekliyorumMerhaba bende geldim batlara benide ekleyin
Ayni sekilde ben de. Bi yandan adet olcakmisim gibi agrim var. Bu sabah teste kesin cikardi diyorum silik bile olsa.. Galiba olcamBen bugun olmadim heralde yarin kesin olurum belirtilerim var bide 2 defa test yaptim bir 4 gun kala bide bugun. Nedense bu ay çok umut vardı içimde halada var allahim madem zamani var her seyin bari bize sabır ver diye dua ediyorum![]()
Poponunun altına hafif bir yastık koy en az 1 saat yat birgün boş birgün dolu geçir .Bat 3 Şubat
Biz bu ay ilk kez deniyoruz 4 aylık evliyim. Tavsiyeleriniz var mı benim için hanimlar ?
Poponunun altına hafif bir yastık koy en az 1 saat yat birgün boş birgün dolu geçir .
Benimkisi pazartesiydi bugun sanki adet olucakmışım gibi kasık ve bel ağrım var ama adetede cok erken bilemedim yani.Evet kizlar sizin yumurtlamalar ne zaman oyle belirti yasiyormisunuz ?
Bu sefer takip etmedim arkadaşım. 10. Günden beri gün aşırı ilişki oluyor. Artık nasip. Su an kan pıhtılaşması için coraspin içiyorum eğer hamile kalırsam iğneye başlanacak. Ağustos ayinda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. İlk bebegim di. Yasim 40Hosgeldin arkadasim tabiki eklerim. Senin belirtiler varmi bakiyim simdiden yumurtlama felan oldumu ? :)
Vallahi banada cok zor geliyo sabah 6 da duş alıp ise gidiyorum ama beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır diyorumEvet bir gün arayla yapiyoruz. Yastık olayını yapmadım ama sabah altı bucukta kalkıp duş alıyorum. Baya zor geliyor ama napalım![]()
Folik asit cok iyi canim kullan onu ben onu kullanip hamile kalmistim ne yazikki karnimda oldu kurtaj oldum 4 aylikkenEvlebmeden önce yumurtlama dönemini anlarsın demişlerdi ne demek istediklerini almamistim. Gercekten anliyormus insan bugün hissettim vucudumda elefonumdaki uygulamaya baktım gerçekten bugünü gösteriyor allahım nasip eder inşallah
Kızlar bi de bişey sormak istiyorum. Ben bebek düşününce bi kan testi yaptırdım kan değeri 11 çıktı doktor kan ilacı verdi. Ama benim hayatım boyunca 12 oldu ve ben Kızılay a kan bile verdim. 11 e düşünce mi düşük oldu ? Kan ilacı bile olsa ilaç almak istemedim sadece folik asit kullanıyorum. Sizce kullanmalı miyim ?
Allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah canım cok üzüldümBu sefer takip etmedim arkadaşım. 10. Günden beri gün aşırı ilişki oluyor. Artık nasip. Su an kan pıhtılaşması için coraspin içiyorum eğer hamile kalırsam iğneye başlanacak. Ağustos ayinda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. İlk bebegim di. Yasim 40
Evet canim iliskiden sonra hemen dusch almayin diyolar bende sabah aliyorum kizlar bide sabah iliskisini tavsiye ediyolar. Spermler daha canli oluyomus..Vallahi banada cok zor geliyo sabah 6 da duş alıp ise gidiyorum ama beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır diyorum
Sağol canım inşallah cümlemize nasip olur. Ben ilk gebeligimde ovulasyon testi ile hamile olduğumu anladım. Çizgiler yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı. Bu sefer de öyle yapicam nasipse.Allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah canım cok üzüldüm
Başka tavsiyeler var mı ? Mesela ben sürekli bitki çayı içiyorum cook severim. Arkadaşım adaçayı içme sakin dedi. Söktürücü özelliği olan şeyler icmemeliymisim bilmiyordum.[/QU. Bitki çayları icme bence onlar vucudu gevşettiği için gebelik düşünenlere tavsiye etmiyor doktorlar
Folik asit cok iyi canim kullan onu ben onu kullanip hamile kalmistim ne yazikki karnimda oldu kurtaj oldum 4 aylikken![]()
Teşekkür ederim saolasin. Tabiki oyle imtihandayiz rabbim dayanma gucu sabri versin inşallahCokk gecmis olsunRabbim hepimizi farklı sınıyor canım benim. Bu sefer hayırlısıyla olur inAllah
![]()
Evet bitki caylarini pek onermiyolar ama kusburnu çayi ihlamur felan bende iciyorum onlarin zararai varmi acaba ?Öğretmenin mazotudur çay-kahve diye bi söz var :) bende çay ve kahve çok tuketmemek için tercih ediyordum.
Evet bitki caylarini pek onermiyolar ama kusburnu çayi ihlamur felan bende iciyorum onlarin zararai varmi acaba ?[/QUıhlamurdan birşey olduğunu sanmıyorum bu hafta grip olduğum için doktoro gittim bebek istediğimide söyledim ona göre ilaç versin diye ama hiçbir ilaç vermedi ıhlamur ve ada çayı ic sadece bunun dışında bitgisel çay yada ilaç kullanma dedi