- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Yok canım 19 Şubat cumartesi sabah oldum pazar gece çatlama oldu inşallah catlamistir iğneden sonra 13. Günüm çatlamadan sonra 12 . günüm bugün gün ortasında ysptim ilk idrar bile değil yarın sabah tekrarliycam senin nasıl çıkmıştı atarmisin bakiyim18 de oldun iğneyi o zaman bence bebiş var
Aynı gün iğne olmuşuz benim dün silik çıktı bugün negatifYok canım 19 Şubat cumartesi sabah oldum pazar gece çatlama oldu inşallah catlamistir iğneden sonra 13. Günüm çatlamadan sonra 12 . günüm bugün gün ortasında ysptim ilk idrar bile değil yarın sabah tekrarliycam senin nasıl çıkmıştı atarmisin bakiyim
O zaman yarında silik çıkar benimmondan sonra gebelik yoksa negatife döner sen 13. Gündemi yaptınAynı gün iğne olmuşuz benim dün silik çıktı bugün negatif
Bence senin artık negatife dönmezO zaman yarında silik çıkar benimmondan sonra gebelik yoksa negatife döner sen 13. Gündemi yaptın
Ay insAllah dua et canimmBence senin artık negatife dönmezbenim 13. Gün döndü yani bugün
Olacam gibi canım haberleşelim hayırlısı oldunAy insAllah dua et canimminsaAllah seninde muradını verir Rabbim adet olmassan bence sende yap test
Yerleşme kanaması da olabilir canım regline kaç gün var pekiHanımlar 19 gün oldu testler negatif ama hala regl olmadım bugün ilişkiden sonra kahverengi akıntım oldu sizce normal mi
Normal reglime 3 gün var ama çatlatma iğnesinden dolayı yumurtlama erken olmuştur reglim de erken olması gerekmez mi 13. Gün kan testi ve sonrasında yaptığım testler negatif çıktıYerleşme kanaması da olabilir canım regline kaç gün var peki
Hayir canim hayirlisi olsun sevinebilirsiniz benceEki Görüntüle 3019792 Kızlar iğneden sonra 14. günüm sabah yaptım iğnenin etkisi olabilirmi
Bence bebişin etkisi oooEki Görüntüle 3019792 Kızlar iğneden sonra 14. günüm sabah yaptım iğnenin etkisi olabilirmi
İnsAllah az önce yine yaptım aynı silik çıktı yarında çıkarsa kan vericemBence bebişin etkisi ooo
Ebrarcım yarını bekleme derim en az bi 12 vardır hcgİnsAllah az önce yine yaptım aynı silik çıktı yarında çıkarsa kan vericem
Canım ben bekliyim yine hüsrana ugramiyim varsa zaten gittikçe koyulaşır insAllah gebeyimdir sağlıkla Rabbim istegen herkese versinEbrarcım yarını bekleme derim en az bi 12 vardır hcg
Beta 12 ise iğne etkisinolur belki düşük çünküEbrarcım yarını bekleme derim en az bi 12 vardır hcg
Artık şu an iğne etkisi kalmaz benim 5. Gün 30 9. Gün 1 oldu betaBeta 12 ise iğne etkisinolur belki düşük çünkü
Yaa insAllah gebeyimdirArtık şu an iğne etkisi kalmaz benim 5. Gün 30 9. Gün 1 oldu beta
Bu ignede ne kadar HCG var biliyomusunArtık şu an iğne etkisi kalmaz benim 5. Gün 30 9. Gün 1 oldu beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?