Şubat ayı gebelik isteyenler 2021

merhaba sonucunuz belli oldumu?
bende aşılama tedavisine başladım iğne başladık pazaresi yumurtlama takibi yapılacak nasip olur inşallah 6 tane düşüğüm var 5 tanesi normal hamile kalmıştım 1 tanersi tüp bebekti..... iğne etkisi deniliyo ama ben tüp bebekte 10. gün test yaptım çift çizgi ve kan testinde 90 çıkmışrtı sonucum açıkcası iğne etkisine pek inanmıyorum diğer gebelikler normal kalmıştım..
Canım inşallah her şey gönlünce olur🙏🏻 Negatif test görmekten korktuğum için test yapmadım eğer bugün regl olmazsam yarın yapıcam bakalım

Canım inşallah her şey gönlünce olur🙏🏻 Negatif test görmekten korktuğum için test yapmadım eğer bugün regl olmazsam yarın yapıcam bakalım
amin hepimizin gönlünce olur inşallah hiç üzülme ben her hamile kaldıgımda da acaba buda düşermi diye korkuyodum hep düşüyodu meğerse doğuştan rahim dar ve t şeklindeymiş 2 kere oparesyon gecirdim kan pıhtılaşması var polikistikover de var hepsi bende toplanmış ama yine vazgeçmedim rahim düzeldi 2. operasyonla doktor 6 ay dene dedi pandemir falan derken 1 sene oldu en iyisi aşılama olalım dedik. 1 haftaya kadarda aşılama olurum sanırım olursada olmasada rabbimin bi bildiği vardır

amin hepimizin gönlünce olur inşallah hiç üzülme ben her hamile kaldıgımda da acaba buda düşermi diye korkuyodum hep düşüyodu meğerse doğuştan rahim dar ve t şeklindeymiş 2 kere oparesyon gecirdim kan pıhtılaşması var polikistikover de var hepsi bende toplanmış ama yine vazgeçmedim rahim düzeldi 2. operasyonla doktor 6 ay dene dedi pandemir falan derken 1 sene oldu en iyisi aşılama olalım dedik. 1 haftaya kadarda aşılama olurum sanırım olursada olmasada rabbimin bi bildiği vardır
Canımm benim bu ay da olmadı. İnşallah sizlerin yüzü güler bu ay 🙏🏻

Merhaba herkese,bu ay hayırlı haberler almak dileğiyle. 21 ocakta regl oldum. Şu an batı bekliyorum 18 şubat,erken hislerim gerçek mi bilmiyorum?Aşırı derece de idrara çıkıyorum ortalama 45 dakika da bir.Vücudumdan değişik bir koku alıyorum şekerimsi gibi,şu an bir rahatsızlığım yok.Bakalım sonucumu paylaşırım.2 kez düşük yaptım, Rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inşallah.

Ocak ayi olmadi belki subat ayi hamiş kaliriz insallah benimde adetimin bitmesini bugun 10. Gunu adet bitimi ve iki gun snra iliski oldu ✔️ Bugu oculasyon takibine baslicam ocak ayı gec yumurtlama yakaladim arkasi adet olmustum insallah bu ay mucizeyi yasarım 🖤

Merhaba herkese,bu ay hayırlı haberler almak dileğiyle. 21 ocakta regl oldum. Şu an batı bekliyorum 18 şubat,erken hislerim gerçek mi bilmiyorum?Aşırı derece de idrara çıkıyorum ortalama 45 dakika da bir.Vücudumdan değişik bir koku alıyorum şekerimsi gibi,şu an bir rahatsızlığım yok.Bakalım sonucumu paylaşırım.2 kez düşük yaptım, Rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inşallah.
Ben de hiçbir belirti yok sadece su gibi bazen de sümüksü akıntı 🙄

Kızlar merhaba yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ama güzel Haberide almak nasip olmadı henüz😞bugün hormon testi yaptırdım sonuçlar şu şekilde sizce bi anormallik var mi pek bi bilgim yok bu konuda

Eklentiler

• 7680CB59-9E34-4A36-9B97-20F6BFED3BF0.webp
    7680CB59-9E34-4A36-9B97-20F6BFED3BF0.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba ben 16 Şubat’ta transfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane. 9. Gün kanda 89.7 11. Gün kanda 190. 13. Gün bugün 429 çıktı. Ben ikiz çok istiyorum tabi sağlıklı olsunlar da her şeyden önce her şey Allahtan. Değerleri benim gibi çıkıp iki kese gören oldu mu🙈 çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim

Back
X