ne demek cnm ya sonucta burda cok rahat paylasabılıyoruz yani ben cunku cewremde kımse bılmıyyor we sizle konusmak paylaşmak benı cok rahatlatıyor iyiki warız....benim adet tarihim değişken oluyo ama 14. gün ayın 28 inşallah ozamana kadar hastalanmam desteğin ve ilgin için teşekkürler bende sizler için dua ediyorum inanın:Saruboceq:
tamm cnm ne zaman haberin olursa yazarsın beklıyorum cnmdr asılama tarıhını sanırım 3 gun sona soyler ben ozman bılgılendırırım sızı ama cok tsk ederım lısteye ekledgın ıcın cok sagol bu formda yenıyım a ma kımse cok konusmadı benımle tsk ederım
kıyamam ya belki de denk gelmemiştir sana yazıcak bırı cnm ne zaman istersen ne konuda olursa olsun konusmaya paylaşmaya hazırım cnm hakkımızda inşallah hayırlısı olur da bebişlerimi hayırlısıyla kucagımıza alırız .......
aşılama yapmadan mı tüpe gececeksiniz cnm allah hakkında hayırlısını wersin inşallah tabi sen daha iii bilirsin inşallah ilk denemende olur allah daha fazla ugrastırmadan kawustursun bebişine cnm ....canım beni sil istersen biz tüp bebek yapcaz