Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende 10 subatta asilama oldum. Ve 4. asilama sonucu hamileyim idrar testleri positief yarinda kan aldircam test gunum yarindi zaten Rabbim insallah isteyen herkese nasip etsin
Nezaman asilama oldun ve catlatma ignesi yapildimi, cunku catlatma igneside gebelik testinde positief cikiyor! 8-12 gune atiyor vucud herkeste farkli ondan sonra eger belirgin ikinci cizgi cikarsa hamilesindir..
Merhaba bende 10 subatta asilama oldum. Ve 4. asilama sonucu hamileyim idrar testleri positief yarinda kan aldircam test gunum yarindi zaten Rabbim insallah isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim. ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Peki bir şey soracağım? Nasıl belirtileriniz vardı acaba? Benim aşılamamın 10. Günü. Öyle kasık ağrısı falan çok yaşamadım. Yorgunluk, sürekli bir açlık hissi, arada bel ağrısı ve göğüs ağrısı dışında ciddi belirtilerim olmadı. Siz ne gibi belirtiler yaşadınız. Yardımcı olursanız çok sevineceğim