- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
- Konu Sahibi prenses_0610
-
Bu kadar tedaviden sonra artık aşılama yaptırmaya karar verdik.. Bu ay geç kaldığım için böyle geçicek bir dahaki ay aşılama için görüşmelere başlayacağız..
Merak ettiğim.. Bu aşılama nasıl bir işlem ve ağrısı falan oluyormu ?
Ortalama ne kadara maloluyor? Ve Anadolu yakasında aşılama ile ilgili önerebileceğiniz bir yer varmı?
ben 10 ocakta aşılama yaptırdım adetin 3. günü iğnelere başlıyorsun ve aşılamadan 1 gun önce çatlama iğnesı yapıyorlar sonra asılama gunu esın sperm verıyor ve o spermler yıkanıyor falan sonra normal muayene oluyormussun gıbı yatıyorsun ve serum hortumu gıbı bısey takıyorlar ve sırıngayla esının spermını bosaltıyorlar yarım saat kadar kıpırdamadan beklıyorsun ve oyle agrın pek olmuyo adet olacakmısssın gıbı hıssedıyorsun hıc korkma rabbim ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar verır. bu arada ben konyada yaptırdım
slm kızlar bende şubatın 8 de yaptırdım aşılama şimdi bekleme aşamasındayım .benim ikinci aşılamam inşallah bu sefer tutar.korkucak bişey yok.ben ilaçla başladım tedaviye benim yumurtlamam olmuyodu.adetin 2.günü başladım ilaca günde 3 tane 5 gün kullandım.adet başlangıcından 13. gün door kontrol etti yumurtlamam olmuş çatlama iğnesi verdi ve 36 saat sonrada aşılama yaptı.aynı alttan muayene olur gibi fakat bana doğumhanede yaptı okorkuttu beni sadece.ama ordaki aşılama sırasını görünce rahatladım.sende rahat ol canım stres yapma az bi kanaman olabilir telaş etme sakın.allah hepimize bu yolda sabır ve kolaylık versin.tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
Bu kadar tedaviden sonra artık aşılama yaptırmaya karar verdik.. Bu ay geç kaldığım için böyle geçicek bir dahaki ay aşılama için görüşmelere başlayacağız..
Merak ettiğim.. Bu aşılama nasıl bir işlem ve ağrısı falan oluyormu ?
Ortalama ne kadara maloluyor? Ve Anadolu yakasında aşılama ile ilgili önerebileceğiniz bir yer varmı?
Merhabalar kızlar... Maalesef aşılama yapılamadı bu ay2 tane kistim çıktı ve herzaman ki gibi prolaktinim 50 çıktı.. Önce bunları çözmemiz gerekiyormuş.. Ayrıca yumurtalık rezervimin az olduğunu aşılamayla tutmayabileceğini söyledi dr. Birkere deneyeceğiz olmazsa 2. de tüp bebeğe geçicez sanırım.... Bu yüzden çok fazla moralim bozuk... Hep aklımda artık iyice psikolojim bozuldu acaba hiç mi olamayak diye düşünüp duruyorumm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
rabbim yardımcın olsun güzelim, bizde yazın yaptırcaz aşılamayı ama tutmama ihtimali çok fazla çünkü bende basık rahim var ameliyat olmam gerek, tutmazsa ameliyat olcam sonra yine tedavilere devamumudunu kaybetme...
Amin canım... Rabbim seninde yardımcın olsun.. İnşallah tutarda amelyat olmana gerek kalmaz....
inşallah hayırlısı çünkü ameliyattan sonra rahimde yapışma da olabiliyormuş. RAbbim herkesin gönlüne göre versin.
Çok zormuş valla çocuk sahibi olabilmek.. Ben önceden korunmayı bırakır bırakmaz olur sanırdım şimdi 1,5 senedir uğraşıyorum..Siz nezamandır istiyorsunuz.. Birde nerede yaptırdınız aşılamayı....
canımcım biz 3 yılın içindeyiz 1,5 senedirde canla başla uğraşıyoruz bebek için. aşılama yaptırcaz daha ama izmir de yaptırcaz özel muayanehanesine gitmiştik doktorumuzun onun anlaşmalı olduğu merkezde yapılr. ağustos gibi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
Anladım cnmm...Bende 1,5 senedir senin gibi canla başla uğraşıyorum.. Senin baya varmış aşılama yaptırmana.. Ben şu sorunları halletsem bir daha ki ay direk aşılama yaptırıcam.. Hiç vakit kaybetmek istemiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?