Şubat ayında klomen tedavisine başlayacaklar..

16 ay oldu benimde canim. Bebek olusumuna yonelik tdvim sanirim bu haftasonu basliyor.klomen. bende heyecanliyim ama cok degil. Neyi cok istersen olur diyorya kimileri bende cocuklugumdan beri hep tersi olmustur. O yuzden belkide cok istememeyi ogrendim. Sadece istiyorum ve dua ediyorum.bekarken allahim anne olmalıyım bebegim olsun gudusu yoktu icimde. Evlendikten sonra etraftan gelen sorular beklentiler ister istemez beklenti icine sokuyor insani. Bi baktim anne olma istegiyle ic iceyim.hayirlisi artik. Sanirim buda senin ilk tedavin canim

16 ay oldu benimde canim. Bebek olusumuna yonelik tdvim sanirim bu haftasonu basliyor.klomen. bende heyecanliyim ama cok degil. Neyi cok istersen olur diyorya kimileri bende cocuklugumdan beri hep tersi olmustur. O yuzden belkide cok istememeyi ogrendim. Sadece istiyorum ve dua ediyorum.bekarken allahim anne olmalıyım bebegim olsun gudusu yoktu icimde. Evlendikten sonra etraftan gelen sorular beklentiler ister istemez beklenti icine sokuyor insani. Bi baktim anne olma istegiyle ic iceyim.hayirlisi artik. Sanirim buda senin ilk tedavin canim
Evet ilk tedavım.. Benımde hep sınandıgım seyler cok istedıgım seyler olmuştur.. Inş guzel bır ilk adım olacak canım

bugün itibariyle klomen tedavisine bende başlamış bulunuyorum. Benim bugun adetimin 3. günü.bugün başlattı 5 gün kullanacağım birde folik içeceğim. haftaya cmt kontrolüm var. sağ yumurtalığımda bulunan over kistinden oturu kullandığım kloemen o kistede büyüme yapabilirmiş. eger oyle bir durum olursa laparoskopi gerekebilir dedi. :( hiç öyle bir örnekte okumadım.sizlerin duydugu bişey varmı. klomen kist yapıyor biliyorum ama mevcut kisti olanın kistini büyütüyormu

Bende ilk kez bu ay klomene başladım ptesi kontrolüm var inş büyümüştür yumoşlar

Slm kızlar benim klomen de 2. Ayım geçen ay çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı aslında biz pek değerlendirememiştik bu ay dr um soldaki yumurtaların coşmuş dedi sagda ise Sade 1 yumurta var 30cm dedi bu ay çatlatma iğnesi vermedi serbest ilişki dedi biraz fazla büyümüş sanki bilgisi olan varmı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çektiririm diye düşünüyorum ona da 500 lira istiyorlar

Slm kızlar benim klomen de 2. Ayım geçen ay çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı aslında biz pek değerlendirememiştik bu ay dr um soldaki yumurtaların coşmuş dedi sagda ise Sade 1 yumurta var 30cm dedi bu ay çatlatma iğnesi vermedi serbest ilişki dedi biraz fazla büyümüş sanki bilgisi olan varmı bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hsg çektiririm diye düşünüyorum ona da 500 lira istiyorlar
Canim ins istedigin gibi sonuclanir. 30 mm yumurta banada buyuk gibi geldi ama pek bi bilgim yok.yalniz hsg filmini tedaviden once çektirmek oz hazirlikla tfvye baslamak en dogrusuydu.eger bi sorun varsa tuplerinde bosuna ilac almamis olurdun

Canim ins istedigin gibi sonuclanir. 30 mm yumurta banada buyuk gibi geldi ama pek bi bilgim yok.yalniz hsg filmini tedaviden once çektirmek oz hazirlikla tfvye baslamak en dogrusuydu.eger bi sorun varsa tuplerinde bosuna ilac almamis olurdun
Canım yumurtaların büyümüyor dedi dr o yüzden klomen verdi bu ikinci ayım olmaz sa hsg deniyeyim dedim

Herkese iyi akşamlar. Klomen bende kist yapmıştı. Tedaviye bu ay ara verdik. ama reglimden 10 gün önce kanamam başladı. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizde kist patlamış olabilir mi?

Merhaba arkadaslar tedavı nasıl gıdıyor??
Kendım için konuşursam cok parlak degıl. Klomen kullandım bıttı yumurtalar 18 ve 21 olarak buyudu. Sonra lh ve e2 hormona bakıldı ovulasyonda oldugum için yusektı. Yanı tedavı iyi gıdıyordu.. 3 gun önemli dıyerek ilişki onerdı dr. Bız bu gunlerı talihsızler yuzunden degerlendıremedık sadece 2. Gunu sabah oldu ondada hemen ayaga kalktım .. Catlatma iğnesının konusugecmedı aramızda. Şimdi crınone 8 vajınal gel kullanıyorum pek umıdım yok dogrusu ilişki soylenen gunde olmadıcunku. Ama sonrakı gunler artık gectımı yadayıne işe yararmı bılmıyorum

Kendım için konuşursam cok parlak degıl. Klomen kullandım bıttı yumurtalar 18 ve 21 olarak buyudu. Sonra lh ve e2 hormona bakıldı ovulasyonda oldugum için yusektı. Yanı tedavı iyi gıdıyordu.. 3 gun önemli dıyerek ilişki onerdı dr. Bız bu gunlerı talihsızler yuzunden degerlendıremedık sadece 2. Gunu sabah oldu ondada hemen ayaga kalktım .. Catlatma iğnesının konusugecmedı aramızda. Şimdi crınone 8 vajınal gel kullanıyorum pek umıdım yok dogrusu ilişki soylenen gunde olmadıcunku. Ama sonrakı gunler artık gectımı yadayıne işe yararmı bılmıyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle Rabbim istedikten sonra olur sen içini ferah tut hem spermler 72saate kadar yaşayabiliyor.
Benimde dün sabah 10da baktı sagda 13mm solda 17 ve 19mm yumurtalar vardı. Akşam 10da çatlama iğnesi verdi. Göbekten yaptırdım acil de ama ilişki için saat falan vermedi. 3gün çalışın dedi. Şimdi belimde ağrılarım başladı.

Hubancım hakkında hayırlısı ins. benimde klomenim dun aksam bitti.cmt günü kontrolum var.kasıklarımda agrı batma sızı seklinde harketlenmeler hissettim.inş yeterli olgunluğa ulaşmıştır. dr un tdv sıralamasının altında klomen folik ve jel verdiği bilgisi ve onun altındada preg.. 500 ? seklinde bi ibare vardı.sanırım uygun görürse iğne vermekten bahsediyordu orada. senin ovulasyon doneminde yaptırdığın testlerin sonucu sanırım yumurtanın kendisini iğne olmadan çatlatacağı haberini vermekteydi diye düşündüm. o gunlerde pek değerlendirme yapamamışsınız bu talihsizlik olmuş biraz.klomen kullanan arkadaşların drlarının soylediği bahsedilen o 3 günü değerlendirmek sonrası gün aşırı seklindeydi.inş güzel haberlerini alırız

Back
X