Şubat ayında klomen tedavisine başlayacaklar..

Günler geçmek bilmiyor eğer haftaya bugün de hasta olmadım diyebilirsem hamileyim de diyebilirim.hafta sonu regl günüm bakalım inşallah yaa aklımdan cikmiyor konu hiç..

Geçen ay klomen kullandım 3tane kist oluştu reglimde gecikme yaptı şükür bugün oldum ama çok moralim bozuldu
Cok gecmiş olsun ne yazıkkı boyle bır yan etkısı mevcut. Devam edecekmısınız

Günler geçmek bilmiyor eğer haftaya bugün de hasta olmadım diyebilirsem hamileyim de diyebilirim.hafta sonu regl günüm bakalım inşallah yaa aklımdan cikmiyor konu hiç..
Mutlaka yaz netıceyı.. İnş hamilesındır. Stres yok:)

kızlaarrr bugun doktora gıttım muayenem yapıldı ve klomen tedavısıne start verıldı. cuma gunu baslayacagım..5 gün sabah ve akşam kullanacagım. rabbımden dılegım bu cabalarımız karsılıksız kalmasın. folıc verdı buarada ona bugun basladım. ve crınone %8 vajinal jel verdı bunu kullanmak için bekleyecegız dedı klomenden sonra dedı. cok merak edıyorum kullnann varmı bu jeli..

ben bu ay 1 dos olarak klomen kullandım 8 şubatta yumurtaların büyüdüğünü söyledi ve oviretla diye bir çatlatma iğnesi verdi. 24 saat sonra ve 3 gün boyunca sürekli beraberlik dedi benim kasıklarım çok felaket derecede ağrıyor yumurtam çatlamışmıdır inşallah rabbim bu ay bebeişim benimle beraber olsun ne olur :'(

Hubancim hakkinda hayirlisi olsun. Ayni dr a gittigimiz icin yasayacagin tecrubeler benim icin cok onemli.ve umut buyutucu. Ins guzel sonuclarla dvm edersin. Klomene baslamadan once tahlil istedimi hormonlarla ilgili. Ben onumuzdeki haftasonu gidecegim.klomen verecek.h sonuna denk geliyo.o yuzden siruyorum

Hubancim hakkinda hayirlisi olsun. Ayni dr a gittigimiz icin yasayacagin tecrubeler benim icin cok onemli.ve umut buyutucu. Ins guzel sonuclarla dvm edersin. Klomene baslamadan once tahlil istedimi hormonlarla ilgili. Ben onumuzdeki haftasonu gidecegim.klomen verecek.h sonuna denk geliyo.o yuzden siruyorum
:) fuat bey ıyı bırı sordugumda cevabımı alıyorum ama bı mıktar soguk.. Elektrıgımız cok tutamıyor. Inş ilerde o bağıda kurarız ama işini iyi yapması önceliğimiz tabı. Sen ne dusunuyorsun.. Ben fuat beye gıtmeden herseyımı yaptırmıştım hsg, tum hormon testlerı, detaylı kan tahlili.. 2 yıla yakın bekledim.. Klomen tedavımı aşama aşama yazacagım. 17 şubatta randevumuz var ilacı cuma sabah akşam 5 gun kullanıcm.. Senın yasın kç ve ilk tedavın mıı

ben bu ay 1 dos olarak klomen kullandım 8 şubatta yumurtaların büyüdüğünü söyledi ve oviretla diye bir çatlatma iğnesi verdi. 24 saat sonra ve 3 gün boyunca sürekli beraberlik dedi benim kasıklarım çok felaket derecede ağrıyor yumurtam çatlamışmıdır inşallah rabbim bu ay bebeişim benimle beraber olsun ne olur :'(
Coğu kişide kasık agrısı oluyormuş. Yumurta catlarken agrı olabılecegı soylenıyor. İnşş olur canım bu ilk tedavın mı

Canim aynen fuat bey guven veren arastirmalarimda iyi bir hekim. Sorularima cvp veriyor ama dedigin gibi soguk yani guler yuzlu degil.belkide uzmanlik alaninin (kadin) verdigi bir prensip sekli. 34 yasindayim ilk tedavim 2.drum.ilk dr direk laporoskopi dediği icin biraktim. Muayenede endometriosiz gördü sol yumurtalikta 1.5 cm. Sag yumurtalihimda 3 cm over kistim vardi zaten 8 yildir evlat gibi icimde:) polip gordu yara gordu.yok yok.ama rabbime Hamdolsun yinede. Hsg mi fuat bey çekti. T U plerim acik. Amh normal.hormon testleri normal.sperm testi normal. Kan vb normal.duzenli yumurtlama. Yumurtlama sonrasi 14.gun adet.polimide o aldi 15 gun once.histeroskopi.ilgililiydi dolasti sordu. Adetinin 3. Gunu klomen vericem dedi. Oda 21 subata denk geliyo.dr bey cok sey var kotumu durumum dedim.korkmalimiyim dedim. Hayir.aadece sab i rli olman lazim dedi. Cok kotu bi durum yok dedi. Umitlendim.:) klomeni kullanacagim zamanda bura da paylasacagim yasadiklarimi. Hubancim senide takip etmekteyim

Coğu kişide kasık agrısı oluyormuş. Yumurta catlarken agrı olabılecegı soylenıyor. İnşş olur canım bu ilk tedavın mı
bu 3 klomen tedavim bu ay ilk defa çatlatma iğnesi verdi dr sabahtan beri yorumları okumaktan bir hal oldum inşallah bu ay olur :(

bu 3 klomen tedavim bu ay ilk defa çatlatma iğnesi verdi dr sabahtan beri yorumları okumaktan bir hal oldum inşallah bu ay olur :KK43:
klomen baslangıc tedavımız bıraz sabırlı davranıcaz canım..senı cok ıyı anlıyorum cok. yumurtan mı olusmadı neden daha once ıgne kullanılmadı. ben ılk kez goruyorum. herhangı bır sorun varmıydı sızde yasın kaç buarada

klomen baslangıc tedavımız bıraz sabırlı davranıcaz canım..senı cok ıyı anlıyorum cok. yumurtan mı olusmadı neden daha once ıgne kullanılmadı. ben ılk kez goruyorum. herhangı bır sorun varmıydı sızde yasın kaç buarada

bende miyon vardı ameliyat oldum bir tanesini alamamışlardı. sonrasıda araştırmalar sonucu soğan kürünü duydum 1 ay kullanıp kontrole gittiğimde dr inanamadı soğan kürü miyonu yok etmişti. keşke ameliyat olmadan önce deneseydim. o sure zarfında dr değiştirdim. rahim filmi hormon testlari eşimin testi hepsi normal çıktı. rahim filminde tüplerden biri kapalı çıktı dr tek tüplede hamile kalınır dikkate alma dedi. 2 defa klomen kullandım gebelik gerçekleşmedi. bu ay yumurtalar çok büyümüştü dr çatlatma iğnesini verdi benim hep sol tarafımda yumurtalar gelişmişti. 8 şubatta göbekten iğneyi vurdum 24 saat sonra birliktelik ve sonrasında sürekli dedi bugün felaket ağrıyla sabahladım sol tarafım çok ağrıyor inşallah başarılı olur 33 yaşındayım ben :(

bende miyon vardı ameliyat oldum bir tanesini alamamışlardı. sonrasıda araştırmalar sonucu soğan kürünü duydum 1 ay kullanıp kontrole gittiğimde dr inanamadı soğan kürü miyonu yok etmişti. keşke ameliyat olmadan önce deneseydim. o sure zarfında dr değiştirdim. rahim filmi hormon testlari eşimin testi hepsi normal çıktı. rahim filminde tüplerden biri kapalı çıktı dr tek tüplede hamile kalınır dikkate alma dedi. 2 defa klomen kullandım gebelik gerçekleşmedi. bu ay yumurtalar çok büyümüştü dr çatlatma iğnesini verdi benim hep sol tarafımda yumurtalar gelişmişti. 8 şubatta göbekten iğneyi vurdum 24 saat sonra birliktelik ve sonrasında sürekli dedi bugün felaket ağrıyla sabahladım sol tarafım çok ağrıyor inşallah başarılı olur 33 yaşındayım ben :KK43:
Ah canım inş olur sonucu mutlaka yaz. Dualarım hepımızle

inşallah canım benim sende durum nedir?
ahhh canım ben 2 yıla yakındır sabrettım tum tetkıklerı yaptırıp beklemek istedım.. baktım olmuyor tedavıye klomen ile cuma gunu start verıyorummm. cok heyecanlıyorum. spermıyogram ve hsg temız cıktı hormonlarda.. sadece prolaktın degerımde bır denge tutturamadım dostınex kullanıyorum. 17 subatta klomen bıtıyor dr gidicem bakalım ne olacak. yalnız ben buyuk beklentı ıcınde degılım evet hıcbır sorunumuz yok fakat olmayabılır kısmını dusunerek baslıyorum bu yola.. klomen aşılama tup bebek sonuna kadar tedavı sansım olana kadar umıdımı kaybetmm streste yapmam..içimde hoş bır duygu var sadece olsun ıstıyorum..ınş guzel sonucları olacak cabalarımızın

ahhh canım ben 2 yıla yakındır sabrettım tum tetkıklerı yaptırıp beklemek istedım.. baktım olmuyor tedavıye klomen ile cuma gunu start verıyorummm. cok heyecanlıyorum. spermıyogram ve hsg temız cıktı hormonlarda.. sadece prolaktın degerımde bır denge tutturamadım dostınex kullanıyorum. 17 subatta klomen bıtıyor dr gidicem bakalım ne olacak. yalnız ben buyuk beklentı ıcınde degılım evet hıcbır sorunumuz yok fakat olmayabılır kısmını dusunerek baslıyorum bu yola.. klomen aşılama tup bebek sonuna kadar tedavı sansım olana kadar umıdımı kaybetmm streste yapmam..içimde hoş bır duygu var sadece olsun ıstıyorum..ınş guzel sonucları olacak cabalarımızın

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim bugün 4. gün gün saymaktan bir hal oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Bugün klomen kullanmam gerekiyor çok korkuyorum yine kist olacak diye çok tedirginim acaba kullanmasammi:(((((( :(((((

Back
X