Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben adetinin 8. Günü baslycam değişebiliyor çünkü yumurtlama günleriBenim de adetimin 7. Günü . Bu ay kullanıcam ovulasyon testi. Kaçıncı gün başlamak lazım ki
Hadi bakalım hayırlısı inşBiz 3 yıllık evliyiz bu ay bebek düşünüyoruz. Ben de yarın başlamayı düşünüyordum aslında.
Hadi bakalım inş cnm bende bu ay ilk defa kullanmaya baslycam yarin 7. Günüm 8. Günde baslym diyorum bende inş ise yararkızlar selam ..bende bu ay adet oldum preseedle ıkıncı ayımdı kısmet değilmiş demek. doktor ovulasyon testi kullanma dedi ama ben denemek ıstıyorum. adetın ılk gununden ıtıbaren saydıgımda sekızıncı gunu baslayacagım inş doğru gündür..
![]()
Cnm gidip kan testi yaptrdnmi inş hamilesindir haber ver bizeKızlar bu ay bende regli olmazsam bende testlerden alıp denicem 2 gün geciktim negatif çıktı test bide gebelik takibi yaptiricam doktoruma
Cnm napiyosun basladinmi testlereBiz 3 yıllık evliyiz bu ay bebek düşünüyoruz. Ben de yarın başlamayı düşünüyordum aslında.
Hadi bakalım inş cnm bende bu ay ilk defa kullanmaya baslycam yarin 7. Günüm 8. Günde baslym diyorum bende inş ise yarar
Sen ne kadardır bekliyorum cnm
Bende 9 aydır bekliyorum calisiyomusun doktora gittin mi hic cnm kontrole1 senedir tatlım aminn inş.. :)
Çok iyi :) bende çalışıyorum bu sayede çok kafaya takmiyo insan düşünmeye zaman kalmiyo ne zaman daha hayırlı olduğunu Allah bilir diyorum acele etmiyorumçalışıyorum canm, evet gittik sorun yokmuş Allaha şükür :)![]()
Çok iyi :) bende çalışıyorum bu sayede çok kafaya takmiyo insan düşünmeye zaman kalmiyo ne zaman daha hayırlı olduğunu Allah bilir diyorum acele etmiyorum
Problem olmamasına da sevindim ben gecen ay gittim doktora ama hicbir test tahlil yapmadan 1 senenin dolmasını bekleyelim deyip bitirdi muayeneyi bidahaki ay başka bi doktora gidicem
Bebek günleri derken canım?aynen bızede sordu bı sene doldu mu dıye dolmadan tedavı uygulamıyolar. sorun yok dogal yoldan olsun dedı bebek gunlerı verdı beklıyorz :)
Canm ne yalan soyliyim yaptırmadım ama hep gecikiyorum reglim düzensiz 4 gün geçti suan ptesiye kadar bekljcemCnm gidip kan testi yaptrdnmi inş hamilesindir haber ver bize
Napıyım canım başladım Dün testlere.galenik marka aldım şimdilik kullanması kolay olduğundan memnunum.ama hala tek çizgi beliriyo çift çizgiyi bekliyoruz bakalımCnm napiyosun basladinmi testlere