Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Bu arada 24 yaşındayım 1.5 yildir evliyim yaklaşık 9 aydır korunmuyorum
Evlenmeden 1 yıl önce kistler için doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım 2 yila yakin ilaç kullandım etkilerinin geçmesini bekliyorum gecen ay test yaptırdım bütün değerlerin normaldi
Bu ayda testlerle deniycem hayırlısı bakalım :)

Benim de adetimin 7. Günü . Bu ay kullanıcam ovulasyon testi. Kaçıncı gün başlamak lazım ki
Canım ben adetinin 8. Günü baslycam değişebiliyor çünkü yumurtlama günleri
Sende erken başla bence resimlerini de çek koyulastiginda kıyaslamak için
Ne kadar lık evlisin kaç aydır bekliyodun

Kızlar bu ay bende regli olmazsam bende testlerden alıp denicem 2 gün geciktim negatif çıktı test bide gebelik takibi yaptiricam doktoruma

kızlar selam .. :D bende bu ay adet oldum preseedle ıkıncı ayımdı kısmet değilmiş demek. doktor ovulasyon testi kullanma dedi ama ben denemek ıstıyorum. adetın ılk gununden ıtıbaren saydıgımda sekızıncı gunu baslayacagım inş doğru gündür..:KK37:

kızlar selam .. :D bende bu ay adet oldum preseedle ıkıncı ayımdı kısmet değilmiş demek. doktor ovulasyon testi kullanma dedi ama ben denemek ıstıyorum. adetın ılk gununden ıtıbaren saydıgımda sekızıncı gunu baslayacagım inş doğru gündür..:KK37:
Hadi bakalım inş cnm bende bu ay ilk defa kullanmaya baslycam yarin 7. Günüm 8. Günde baslym diyorum bende inş ise yarar
Sen ne kadardır bekliyorum cnm

çalışıyorum canm, evet gittik sorun yokmuş Allaha şükür :):KK36:
Çok iyi :) bende çalışıyorum bu sayede çok kafaya takmiyo insan düşünmeye zaman kalmiyo ne zaman daha hayırlı olduğunu Allah bilir diyorum acele etmiyorum
Problem olmamasına da sevindim ben gecen ay gittim doktora ama hicbir test tahlil yapmadan 1 senenin dolmasını bekleyelim deyip bitirdi muayeneyi bidahaki ay başka bi doktora gidicem

Çok iyi :) bende çalışıyorum bu sayede çok kafaya takmiyo insan düşünmeye zaman kalmiyo ne zaman daha hayırlı olduğunu Allah bilir diyorum acele etmiyorum
Problem olmamasına da sevindim ben gecen ay gittim doktora ama hicbir test tahlil yapmadan 1 senenin dolmasını bekleyelim deyip bitirdi muayeneyi bidahaki ay başka bi doktora gidicem

aynen bızede sordu bı sene doldu mu dıye dolmadan tedavı uygulamıyolar. sorun yok dogal yoldan olsun dedı bebek gunlerı verdı beklıyorz :)

Kızlar sarı akintim başladı reglim gecikmisti hamilelige yormuyorum eşimden test istedim umudum yok ama acaba sabahmi yapsam

Back
X