Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

denemede ikinci ayımız bizim.aralık ayında miyom ameliyatı oldum. Allah nasip ederse artık bebek istiyoruz.ben 26 günde bir oluyorum.24 martta adetim bitti dünden itibaren kaçırmayayım diye ovulasyona başladım.çok silik çıkıyor şuan.6 gün var yumurtlamaya takvime göre bakalım gün aşırıda çalışmalar yapıyoruz:KK48: gelişmeleri bundan sonra yazarım:KK69::KK69:
Hakkında hayırlısı olur inş canım güzel haberlerini bekliyoruz hoşgeldin aramıza :)

canım eşimdede varioksel varmış 2 gün önce öğrendik :KK43: doktor biraz bekleyelim dedi eğer değerler düzelmezse ameliyat olması gerekiyomuş.
Burada forumda okurdum hep Allah yardımcıları olsun derdim bigün yaşycağım hiç aklıma gelmezdi :KK43:
proxeed verdi doktor ama hala almadık
eşimle sıkıntı yaşıyorum biraz bu konuda hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor bir an önce ne yaparımda çaresini bulurum diye uğraşmıyo. İlaca hala başlamadı doğal bişeyler yaparız dedik umrunda değil çaba sıfır yani
ona da hak vermeye çalışıyorum belki de bu durum onu üzdü ve şu an bu şekilde atlatmaya çalışıyo ama ben yıpranıyorum bu arada farkında değil.
Evde hiç konusunu açmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar sabredicem
Sizde durumlar nasıl?
Canm benm eşimde birinci seviyeymiş dr suan normal hersey dedi sayı 30 milyon deneyn olur dedi ilaç bile vermedi eşim cok takıo ama baska dr mı gitsek dio benden daha telaşlı ben olur sakin ol dıorm o sürekli arastırıo bu hastalıgı. Eşin de üzülmüştür canm biraz zaman ver aranızdaki ilişkiyi yıpratmasına izin verme bu durumun ;) o da bunu kabullendikten sonra tedavi olmayı isteyecektir suan onun için de zor bi süreç. Ameliyat olanlarda bile düzelme oranı cok yüksek canm sıkma canını inşallah hersey yolunda gider bian önce bebişlerimize kavusurz.eşine destek olmaya çalış biliorm senin için de zor ama onlar için daha da zor erkekler böyle seyleri bizlere göre daha cok takıo ve gurur meselesi yapıo
xenforo-smilies-kk43.gif

Back