Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

noldu kızlar böyle ya iananamıyorummm bütün dünya başıma yıkılıyo sanki asude sewall idlilll canlar çok üzgünümm ne desem bişey fark edermi bilmiyorum ama nolur çok yıprartmayın kendinizii,,

ya kızlar çok üzüldüm sabır diliyorum size..bunda da vardır bir hayır çok üzülüp yıpratmayın kendinizi nolur..

kızlar malesefff negatif

hakkımızda hayırlısı olsun ben de bugün hep olumsuz düşündüm yani ya tutmazsa nasıl yaparız ne yaarız bi daha ne zaman başlarız falan kısmet allahım 3 bebişimde sana emanet :Saruboceq: :Saruboceq:

üzülme demek ne kadar faydalı olur sana bilmiyorum ama sen kendi kendinin dr ol bence güçlü ol :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese iyi pazarlar
ben bu ara islerim cok yogun oldugu icin takip edemedim sizleri ama aklim hep burda
idilin sonucu negatif gelmis cok uzuldum
allahim sabir ve guc versin liste varmi sizlere bakmak icin
bende bugun10.ignemi yapicam allahin izni ile

baska kimler neler yapti

arkadaşlar test yaptım... Kan testi bugün 10. gün 63.22 çıktı .. Allah hepimize nasip etsin.....

tbrlerrrrrrr saglikli bi sekilde kucagina alman dilegi ile

slm kızlar ne desem bilmiyorum ki malesef negatif çok üzgünüm çoooooookkkkkkk (((((

cok gecmis olsun allahim guc ve sabir versin tabi sonrada hayirli evlat nasip etsin

hayırlı olsun serapcım senn adına çook sewindim ama hala bilmiyorum ya neyse sewal idil nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…