mafoldumben
çok üzüldüm...allah hayırlısını hazırlıyordur bizim için ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor işte...cok zor oldugunu biliyorum ama kendini bırakma...allah yardımcın olsun :Saruboceq:
aleynacim canim benim insallah guzel sonuc alacaksin sen
esrasebahattin senden de pozitif bekliyorum ona gore:)
aleynacim canim benim insallah guzel sonuc alacaksin sen
esrasebahattin senden de pozitif bekliyorum ona gore:)
ben henüz hiç test yapmadım.yarın sabah gitcem kan tahlili vermeye 13.günüm olcak göğüslerim sütyenimin içine sığmıo sanki
bide tuhaf bi acı var. kasıklarımda da ara ara sancı özellikle fazla ayakta kaldığımda umarım hamileyimdir öğrenmeye sadece saatler kaldı bakalım kaç bebişim benimle çok heyecanlandım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
sağol perver, bugün doktorumu aradım, yaptır tahlilini 11. gündesin az çok belli olur sonuç dedi, kendimde hastanede çalışıyorum, tıbbi sekrterim hemen yaptırdım tahlilimi ama malesefe sonuç negatif bütün dünya başıma yıkıldı, evdeyim şuan işten izin aldım geldim, hayatın sonu gelmiş gibi hissettim, bak yine senin tutunmuş ve öyle düşük yaptın benim o da olmadı, gerçi sonuçta aynı durumdayız,Allah bize sağlık versin ne diyelim(
geçmiş olsuncanım kafana takma metanetli ol inşaallah allah emeğiizin karşılığını verir.canım seninle meslektaşmışız.Evet allah bize sağlık versin.:1hug:
Haskena ozledim seni
nerede oluyorsun tedavini
benimde yumurta rezervim az ilk basta 4 folikul gorulmustu nitekim oylede oldu
gunluk 600 unite 12 gun ignem vardi hemde
hayirli olsun canim benim
Kizlar Allahin izni ile bugün ilk ignemi vurundum ve carsamba günü ilk doktor kontrolüm var merak ettigim birsey var kizlar ilk kontrolünüzde yani tedavinize basladiginiz 3-5 gündeki kotrolde yumurta sayiniz kacti yazarmisiniz ay meraktan catliyacam ben nasil carsambayi bekliyecem acaba kac tane yumurtam olacak pek umutlu degilim yumurta rezervim az ve günlük sadece 150 ünite kullaniyorum lütfen yazin kizlar ilk kontrolde kac tane yumurtaniz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?