bestecim durumum gerçekten vahim gebzede ikinci bir ev tutucam bekar evi gibi döşeyecem ve bide bakıcı tutucam mecburen haftanın 4 ünü burda 3 günü izmitte evimizde geçirecez taki bebiş 6-7 aylık olana kadar. emreyi şimdilik kreşe göndermeyi düşünmüyorum psikolog arkadaşım bebek doğunca gönderirsen beni istemiyolar psikolojisine girer ve kardeşinden nefret eder dedi o nedenle biraz daha bekleyecek kreşe başlama olayımız. bakıcı ve annem birlikte akacaklar artık.
bende bez konusunda ısrarcı değilim şimdilik yaza kadar vakit var zaten bebek olunca emre beze geri dönme isteği duyacaktır bari şimdi zorlamayayım diyorum
DD benimde yine kanamam başladı dün akşam inş. bu gebeliğim sorunsuz bi şekilde geçer diye dua ediyorum ve tabi bide sağlıklı ve hayırlı bir kız bebek istiyorum. bestecim valla sonumuzu bilemem ama emrenn aynı anne babadan bi kardeşi olsun istiyodum hep ölede olacak inş. boşanırsak başka çocuk için başka bi adama katlanmam gerekmeyecek artık
DDDD
bende bez konusunda ısrarcı değilim şimdilik yaza kadar vakit var zaten bebek olunca emre beze geri dönme isteği duyacaktır bari şimdi zorlamayayım diyorum