- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi fatmaali24
-
Canım sen ferah tuttu bence güzel sonuç alacaksın. Benim vücudum garip tepkilere başladı az önce ayağa kalkarken sağ yumurtalığımda şiddetli bir ağrı oldu. 2 gün beklemek zor
Canım sonucun geldi mi? Hayırlısı ile güzel haberler getir bizeAy insallah hepimizinki guzel sonuctur
Canım sonucun geldi mi? Hayırlısı ile güzel haberler getir bize
Ben de şimdi 2. Yi vermeye gidiyorumGeldi canim, pozitif
Yarin bir daha verecegim, insallah artisi sagliklidir.
Tanrim isteyen tum kadinlara tattirsin anneligi insallah!
Ben de şimdi 2. Yi vermeye gidiyorumHepimizinki sağlıkla gelsin canım. Beta hcg değeri kaç geldi?
1350 cikti canim. Seninki kacti?
Canım maşallah inanki çok sevindim sağlıkla gelişsin sağlıkla kucağına al bebişini1350 cikti canim. Seninki kacti?
Canım maşallah inanki çok sevindim sağlıkla gelişsin sağlıkla kucağına al bebişiniBenimki sadece 28.6 dı
Allah’ın izni ile göreceksin canımBen de daha rahat bir nefes alamadim canim; onceden kotu tecrubelerim var. keseyi kalbi falan gorsem biraz rahatlayacagim. insallah seninki de yukselir dua ediyorumboyle kucukten yavas yavas artan cook saglikli gebelik var sukur.
Canım teşekkür ederim sorduğun için tam şimdi aradılar 58 olmuş cumartesi tekrar teste çağırdılar. Bekleyişe devam ama kabullendim bu 9 ay 10 günlük sürecin her günü bir bekleyiş. Rabbim hayırlısını versin canım.@antg ne yaptin canim sonucunu aldin mi?
Canım teşekkür ederim sorduğun için tam şimdi aradılar 58 olmuş cumartesi tekrar teste çağırdılar. Bekleyişe devam ama kabullendim bu 9 ay 10 günlük sürecin her günü bir bekleyiş. Rabbim hayırlısını versin canım.
Sağlıkla devamı gelir inşallah canımGordun mu bak uzulmene gerek yokmus, ne guzel artmis degerin. Ayyy, inan cok sevindim
Insallah boyle artmaya devam eder.
Dedigin dogru, bizim isin her ani heyecan.
Tum dualarim seninle☺
Canım aldın mı sonucunu? Güzel haberlerin için dua ediyorumGordun mu bak uzulmene gerek yokmus, ne guzel artmis degerin. Ayyy, inan cok sevindim
Insallah boyle artmaya devam eder.
Dedigin dogru, bizim isin her ani heyecan.
Tum dualarim seninle☺
Canım aldın mı sonucunu? Güzel haberlerin için dua ediyorum
Canımmm çok sevindim gayet güzel tüm stresi bırak tadını çıkar artıkCok sagolasin canim, aldim sukur. 3760 olmus, uc katina cikmis. Guzel degil mi? Artis az olsa korkariz, cok olsa yine korkariz. Ay delirecem ben sonunda...
Senin de yarin degil mi testin? Valla ben de seninkini kendi testim gibi bekliyorum. Haber ver hemen, insallah artisin guzel olacak
Canımmm çok sevindim gayet güzel tüm stresi bırak tadını çıkar artıksonuçta her günü-haftası-ayı bir bekleyiş olacak bu kaçınılmaz. Güzel sonuçlarının tadını çıkar ☺ Evet canım yarın sabah gidicem ama aramaları öğleden sonrayı buluyor Değerimin 2-3 katlayacağını düşünüyorum ama değerin az olması biraz tedirgin ediyor. Bir de kasıklarımda çok şiddetli kramp oluyor canım sol tarafta 1 kez sağda 2 kez oldu. Ani bir hareket esnasında bıçak saplanır gibi bakalım şu 1 hafta 10 günde belli olur durum.
Tanri korusun senive bebegini
Insallah katlayacak ve saglikla devam edecek.
Tum dualarim seninle ☺
Çok sağol canım. 115 geldi hemşire katlanma iyi dedi ama takibe devam Pazartesi sabah tekrar kan vericem. Canım senin değerlerine göre keseyi görmeye az kaldı di mi benim hiç tecrübem yok canım kusura bakma soru saçma olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?