Şubatta transfer olucaklar

Canım maşallah inanki çok sevindim sağlıkla gelişsin sağlıkla kucağına al bebişini Benimki sadece 28.6 dı

Ben de daha rahat bir nefes alamadim canim; onceden kotu tecrubelerim var. keseyi kalbi falan gorsem biraz rahatlayacagim. insallah seninki de yukselir dua ediyorum boyle kucukten yavas yavas artan cook saglikli gebelik var sukur.

Ben de daha rahat bir nefes alamadim canim; onceden kotu tecrubelerim var. keseyi kalbi falan gorsem biraz rahatlayacagim. insallah seninki de yukselir dua ediyorum boyle kucukten yavas yavas artan cook saglikli gebelik var sukur.
Allah’ın izni ile göreceksin canım Yaşananlar stres yapmasın doğru zaman şimdiymiş diye düşün. Değerin güzel bunun tadını çıkar. Benim ilk denemem hep hayırlısını diliyorum. Moralim yerinde her sonuç için ama haber beklemek stres yapıyor insana.

Gordun mu bak uzulmene gerek yokmus, ne guzel artmis degerin. Ayyy, inan cok sevindim
Insallah boyle artmaya devam eder.
Dedigin dogru, bizim isin her ani heyecan.
Tum dualarim seninle

Canım aldın mı sonucunu? Güzel haberlerin için dua ediyorum

Cok sagolasin canim, aldim sukur. 3760 olmus, uc katina cikmis. Guzel degil mi? Artis az olsa korkariz, cok olsa yine korkariz. Ay delirecem ben sonunda...
Senin de yarin degil mi testin? Valla ben de seninkini kendi testim gibi bekliyorum. Haber ver hemen, insallah artisin guzel olacak

Son düzenleme:
Canımmm çok sevindim gayet güzel tüm stresi bırak tadını çıkar artık sonuçta her günü-haftası-ayı bir bekleyiş olacak bu kaçınılmaz. Güzel sonuçlarının tadını çıkar Evet canım yarın sabah gidicem ama aramaları öğleden sonrayı buluyor Değerimin 2-3 katlayacağını düşünüyorum ama değerin az olması biraz tedirgin ediyor. Bir de kasıklarımda çok şiddetli kramp oluyor canım sol tarafta 1 kez sağda 2 kez oldu. Ani bir hareket esnasında bıçak saplanır gibi bakalım şu 1 hafta 10 günde belli olur durum.

Tanri korusun senive bebegini
Insallah katlayacak ve saglikla devam edecek.
Tum dualarim seninle

Tanri korusun senive bebegini
Insallah katlayacak ve saglikla devam edecek.
Tum dualarim seninle ☺
Çok sağol canım. 115 geldi hemşire katlanma iyi dedi ama takibe devam Pazartesi sabah tekrar kan vericem. Canım senin değerlerine göre keseyi görmeye az kaldı di mi benim hiç tecrübem yok canım kusura bakma soru saçma olduysa

Ay cok sukur ikiye katlamis. Bol bol protein ye, ben gunde 4-5 yumurta yiyorum valla. Protein cok onemli bebegin gelisimi icin. Basit karbonhidrat yeme unlu gidalar, pitinc, patates gibi. Sonra takviyelerini de ihmal etme.
Benim de cok tecrubem yok; ama 18’inde randevum var, insallah keseyi ve kalbi de gorecegiz umuyorum. Insallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…