Şubatta tüp bebek deneyecek olanlar

Yok kuzu bende hiç hamile kalamadım bende pcos war ama eşimin değerleri de düşük doktorum eşinde sıkıntı olmasa şimdiye kalırdın sen hamile dedi aşılama bile önermeden direk tüp bebek dedi şok oldum zaten ne diyeceğimi bilemedim ama aynen dediğin çok mantıklı bişy yoksa bile içim rahat eder en azından düşüncesindeyim ama ağrılı we zor olacağından eşim ve ailem çok sıcak bakmıyor işte ki ben % 60 çekilme düşüncesindeyim bakalım nasibimizde ne war ne kadar zamandır istiyosun peki ben 3 sene ye girdim yıl olarak hiç bi şekilde gebelik elde edemedik hiçte korunmadığımz halde
Bende 1 buçuk Yıllık evliyim 1 senedir olmuyor ama zaten daha önceden çikolata kisti ameliyatı olduğum İçin 6 ay sonra doktora gittim ilk hormon tahlili ve diğer testlerden sonra rahim filmi istedi çünkü tüplerin tıkalı olması ultrasonda gözükmüyor maalesef anca çok çok ileri derecede ise gözüküyor kaç tane doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi tüplerimin tıkalı olduğu tüp bebek yapabileceğim ama öncesinde ameliyat olmam gerektiğini söylediler eğer bu şekilde tüp bebek yaparsam tutmayacağını çünkü içinde ki sıvının embriyoyu zehirleyeceğini söylediler Çarşamba günü laparoskopi ameliyatı oldum ve tüplerim alındı şimdi iyileşme döneminden sonra hemen transfer olucak yumurtalar ameliyattan önce toplanmıştı yine de sen bilirsin ama tüp bebek başlı başına zaten maddi manevi yıpratıcı bir süreç iğneler hormonlar bir sürü sıkıntı deneyip elin boş kalması ayrı bi psikolojik süreç bi araştır istersen rahim filminin önemini umarım herşey istediğin gibi olur Allah yardımcımız olsun

Ayy çook teşekkür ederim kızlar gerçekten cewap wermeniz beni çok mutlu etti hsg konusunda tereddütlüyüm bide yada süreç nasıl ilerliyo çok uzun mu yada bana önerebileceğiniz şeyler nelerdir tüp bebeğe kadar ne yapmalıyım o süreçte ve sonrasında neler yapmalıyım önerilerinize ihtiyacım war açıkçası hiç bişy bilmiyrum çnkü :KK43:(
bende hsg çektirdim canım onu ihmal etmemelisin. süreç değişkenlik gösteriyor canım benim. benim öykümü anlatayım kısaca sanaaz çok rahmin edersin süreci ben kasım 10 da adetle başladım tedaviye kasım 21 de yumurtalar toplandı doktorum opu işleminden sonra tahlil istedi tahlilde hormonlar yüksek çıkınca transferim ertelendi diğer aya.normalde transfer 3 yada 5 gün sonra oluyor benimki uzadı ama beklenen gün geldi 22 ocakta transferim var hayırlısıyla. çok çok bir sorun yoksa ortalama 1 aylık bir tedavi eğer sorun varsa benim gibi 2 ay kadar beklersin. tek sonuçlar güzel olsun da bekleyelim. sen hiç strese girme gayet sakin ol tedavi görüyorum diye kendini kasma çok fazla araştırıp kafanı bulandırma.

bende kasımda başladım ilk tedavime bazı sebeplerden dolayı transferim ertelenmişti. şimdi transfer için tedaviye başladık nasip olursa 22 ocakta transferim var heyecan dorukta. hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim hepimizinde gönlüne göre versin inşallah
canim bol sans 22 ocak benimde tahlil gunum:21:

Bende 1 buçuk Yıllık evliyim 1 senedir olmuyor ama zaten daha önceden çikolata kisti ameliyatı olduğum İçin 6 ay sonra doktora gittim ilk hormon tahlili ve diğer testlerden sonra rahim filmi istedi çünkü tüplerin tıkalı olması ultrasonda gözükmüyor maalesef anca çok çok ileri derecede ise gözüküyor kaç tane doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi tüplerimin tıkalı olduğu tüp bebek yapabileceğim ama öncesinde ameliyat olmam gerektiğini söylediler eğer bu şekilde tüp bebek yaparsam tutmayacağını çünkü içinde ki sıvının embriyoyu zehirleyeceğini söylediler Çarşamba günü laparoskopi ameliyatı oldum ve tüplerim alındı şimdi iyileşme döneminden sonra hemen transfer olucak yumurtalar ameliyattan önce toplanmıştı yine de sen bilirsin ama tüp bebek başlı başına zaten maddi manevi yıpratıcı bir süreç iğneler hormonlar bir sürü sıkıntı deneyip elin boş kalması ayrı bi psikolojik süreç bi araştır istersen rahim filminin önemini umarım herşey istediğin gibi olur Allah yardımcımız olsun
Tamam canım amin inşallah rabbim tek seferde rast getirip nasip etsin hayırlısını sağlıklısını inşallah çok teşekkür ederim ben sürecin nasıl ilerlediği konusunda size yazarım akıl alırım fikir danışırım sizde söylenmesi gereken bişy olduğunu farkederseniz bana yazarsınız inşallah birumut58 birumut58 kuzu haklısınız galiba rahim filmi bencede şart temkinli gitmek lazım bir işi iki iş yapmamalıyım çekilcem inşallahh çok teşekkr ederim tekrar rabbim gönlümüze göre wersin inşallahh ❤️❤️❤️❤️

Tamam canım amin inşallah rabbim tek seferde rast getirip nasip etsin hayırlısını sağlıklısını inşallah çok teşekkür ederim ben sürecin nasıl ilerlediği konusunda size yazarım akıl alırım fikir danışırım sizde söylenmesi gereken bişy olduğunu farkederseniz bana yazarsınız inşallah birumut58 birumut58 kuzu haklısınız galiba rahim filmi bencede şart temkinli gitmek lazım bir işi iki iş yapmamalıyım çekilcem inşallahh çok teşekkr ederim tekrar rabbim gönlümüze göre wersin inşallahh ❤️❤️❤️❤️
amin canım cümlemize inşallahh

Kızlar transferden sonra çok dikkat etmek lazım diyolar siz ne düşünüyodusunuz bu konuda ??

Selam kızlar benimde donmuş 16 tane embriyom var adet olmayı bekliyorum sonra transfer hazırlıklarına başlayacağım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar benimde donmuş 16 tane embriyom var adet olmayı bekliyorum sonra transfer hazırlıklarına başlayacağım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
MaşaAllah ya :) 16 tane ne güzel benim ilkinde 5 toplantı 3 ü oldu bi tane transfer 2 tane dondurdular. İKincisinde ikisini birden açtılar koyalım mı dediler birini koyun dedim diğerini altmışlar haberim bile yoktu transferden çıkınca öğrendim. Ne saçma. Ve yaşım 23 olmasına rağmen 5 yumurta toplandı bu kadar az olmasının nedeni ne acaba

Evet canım ben ikinci denememde dinlemedim Doktoru temizlik yaptım gezdim ve tutunmadı. Günlük hayatına devam et ama sakın ağır kaldırma çok gezme yorulma
Ya benim doktorum sadece şuanlık yegane şansınız tüp bebek eşin iki hafta sonra testini tekrarlasın konuşalım dedi o yzden çok bilgisizim ilk olacağı içinde ne gerekiyorsa baştan öğrenip ona göre bi yok çizmek istiyorum canım o nedenlede çok soru soruyorum hakkınızı helal edin tecrübeli olduğunuz için yardım almak istiyorum sağolun cewaplarınız için gerçekten

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Merhaba, benim de transferim dondurulmuş embriyolarla şubatta olacak sanırım. Pazartesi günü doktora gidiyorum. kontrol ve planlama için. Bu 2. Denememiz olacak.
Bu süreçte en önemli şey moral deniyor. Stressiz olmak deniyor ama nasıl başaracağız?
Birbirimizi biz çok iyi anlayabiliriz. Motivasyon verelim birbirimize :) moral bulalım. Ne fazla kaptıralım ne de umutsuz olalım. Nasıl yapacaksak?
Ben ilkinde havalarda uçuyordum. Hep kendime olacak inan olmazsa, olmadığında üzülürsün, o zaman düşünürsün diye hep telkinde bulundum. Şimdi ne yapacağım bakalım.
Karnımda her kasılma hissettiğimde bebektendir diye bir beklenti oluşuyordu. En azından şimdi ona yormayabilirim...
hepimizin tedavisi sağlıkla ilerler umarım. Sağlıklı da bir hamilelik geçirsek, bizden mutlusu olmaz :)

Merhaba, benim de transferim dondurulmuş embriyolarla şubatta olacak sanırım. Pazartesi günü doktora gidiyorum. kontrol ve planlama için. Bu 2. Denememiz olacak.
Bu süreçte en önemli şey moral deniyor. Stressiz olmak deniyor ama nasıl başaracağız?
Birbirimizi biz çok iyi anlayabiliriz. Motivasyon verelim birbirimize :) moral bulalım. Ne fazla kaptıralım ne de umutsuz olalım. Nasıl yapacaksak?
Ben ilkinde havalarda uçuyordum. Hep kendime olacak inan olmazsa, olmadığında üzülürsün, o zaman düşünürsün diye hep telkinde bulundum. Şimdi ne yapacağım bakalım.
Karnımda her kasılma hissettiğimde bebektendir diye bir beklenti oluşuyordu. En azından şimdi ona yormayabilirim...
hepimizin tedavisi sağlıkla ilerler umarım. Sağlıklı da bir hamilelik geçirsek, bizden mutlusu olmaz :)
Stres ve moral evet etkiliyor olabilir ama stres yapmamayı başarabilen varsa ne mutlu ona evet bir çok yerde okudum hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan çok kişi var amin inşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba arkadaşlar şimdi ben ameliyat olmuştum ve transfer için iyileşme sürecindeyim ikiz bebeğim olmasını hep istemişimdir bu güne kadar bu konuyu doktorla hiç konuşmadım İzmir’de ki doktorum sadece ikiz gebelik riskli dedi ama hep gelecekle ilgili konuşurken çocuklarım diyorum şimdi ilk transfer aşamasında 1 adet embriyo yerleştirecekler ama iki tane istesem mi diye de içim içimi yiyor bi taraftan korkuyorum bi taraftan deli gibi istiyorum tabi Allah sağlıklı nasip etsin de ne bileyim işte hep bi istek var tabi birinin bile tutacağı meçhul ama Umut işte siz neler düşünüyorsunuz bu konuda

Merhaba arkadaşlar şimdi ben ameliyat olmuştum ve transfer için iyileşme sürecindeyim ikiz bebeğim olmasını hep istemişimdir bu güne kadar bu konuyu doktorla hiç konuşmadım İzmir’de ki doktorum sadece ikiz gebelik riskli dedi ama hep gelecekle ilgili konuşurken çocuklarım diyorum şimdi ilk transfer aşamasında 1 adet embriyo yerleştirecekler ama iki tane istesem mi diye de içim içimi yiyor bi taraftan korkuyorum bi taraftan deli gibi istiyorum tabi Allah sağlıklı nasip etsin de ne bileyim işte hep bi istek var tabi birinin bile tutacağı meçhul ama Umut işte siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Canım mrb ben daha tedaviye başlamadım biliyorsun bi arkadaşım yaptırdı erzurumdayım bu arada oda burda yaptırmış bana iki tane iste dedi olur ya biri tutmazsa diğeri tutar diye bende öyle düşünüyorum ama ikisininde tutma ihtimali beni korkutuyo tabki nasip neyse o olsun hiç sıkıntı değil yeter ki rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin ama bnde bu konuda tedirginm garanti olsun diye de iki tane istiycm şuanlık öyle düşünüyorum

İşte bende istiyorum ama ikiz olsun istiyorum hemde çok sağlıklı olsunlar da bakmak falan yada başka şeyler değil derdim sadece ben risklerinden korkuyorum ama yinede bilmiyorum hakkımızda hayırlısı gerçi risk tek oluncada oluyor ama ne bileyim işte kararsız kaldım mart başına kadar zamanım var tabi doktor ne der onunla da konuşmak lazım birde ama tüp bebekte çoğul gebelikler başarısızlık sayılıyormuş

Back
X