- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Bende 1 buçuk Yıllık evliyim 1 senedir olmuyor ama zaten daha önceden çikolata kisti ameliyatı olduğum İçin 6 ay sonra doktora gittim ilk hormon tahlili ve diğer testlerden sonra rahim filmi istedi çünkü tüplerin tıkalı olması ultrasonda gözükmüyor maalesef anca çok çok ileri derecede ise gözüküyor kaç tane doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi tüplerimin tıkalı olduğu tüp bebek yapabileceğim ama öncesinde ameliyat olmam gerektiğini söylediler eğer bu şekilde tüp bebek yaparsam tutmayacağını çünkü içinde ki sıvının embriyoyu zehirleyeceğini söylediler Çarşamba günü laparoskopi ameliyatı oldum ve tüplerim alındı şimdi iyileşme döneminden sonra hemen transfer olucak yumurtalar ameliyattan önce toplanmıştı yine de sen bilirsin ama tüp bebek başlı başına zaten maddi manevi yıpratıcı bir süreç iğneler hormonlar bir sürü sıkıntı deneyip elin boş kalması ayrı bi psikolojik süreç bi araştır istersen rahim filminin önemini umarım herşey istediğin gibi olur Allah yardımcımız olsunYok kuzu bende hiç hamile kalamadım bende pcos war ama eşimin değerleri de düşük doktorum eşinde sıkıntı olmasa şimdiye kalırdın sen hamile dedi aşılama bile önermeden direk tüp bebek dedi şok oldum zaten ne diyeceğimi bilemedim ama aynen dediğin çok mantıklı bişy yoksa bile içim rahat eder en azından düşüncesindeyim ama ağrılı we zor olacağından eşim ve ailem çok sıcak bakmıyor işte ki ben % 60 çekilme düşüncesindeyim bakalım nasibimizde ne war ne kadar zamandır istiyosun peki ben 3 sene ye girdim yıl olarak hiç bi şekilde gebelik elde edemedik hiçte korunmadığımz halde