Subkoryonik hematom ( kahverengi leke )

Guzelanne07

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
75
28
18
27
Merhaba arkadaşlar şuan 7+4 günlük hamileyim 6+2 günden buyana kahverengi leke geliyor bugun prof perinatoloji doktoruna gittim 1 gün kahverengi leke oluyor 1 gün olmuyor doktor 10mmx4mm kanama alanı ver dedi resimde de gözüküyor haftada 1 pruluton depot dedi sabah akşam progestan fitil yutacağım cunku vajinal kullanamıyorum alerji yapiyor aynı durumu yaşiyanlar bu süreci nasıl atlattınız bilgilendirirseniz cok sevinirim 🙏
Image_8.webp

Aynı durumu yaşıyorum, çok çok geçmiş olsun korkma doktor zaten demiştir. Bende kanama alanı vardı 6. Haftada başladı 9+3 teyim progestan kullanıyorum halen fitil sabah akşam kanama alanı azaldı. Bol bol dinlen ve su iç

Merhaba arkadaşlar şuan 7+4 günlük hamileyim 6+2 günden buyana kahverengi leke geliyor bugun prof perinatoloji doktoruna gittim 1 gün kahverengi leke oluyor 1 gün olmuyor doktor 10mmx4mm kanama alanı ver dedi resimde de gözüküyor haftada 1 pruluton depot dedi sabah akşam progestan fitil yutacağım cunku vajinal kullanamıyorum alerji yapiyor aynı durumu yaşiyanlar bu süreci nasıl atlattınız bilgilendirirseniz cok sevinirim 🙏Eki Görüntüle 3291798
Bende de vardı kanama alanı aynı şekilde fitil ve iğneyle geçti çok şükür sizin de geçer inşallah merak etmeyin,fitili yutunca baş dönmesi yapıyor haberiniz olsun 🙋🏻‍♀️

Bende de vardı kanama alanı aynı şekilde fitil ve iğneyle geçti çok şükür sizin de geçer inşallah merak etmeyin,fitili yutunca baş dönmesi yapıyor haberiniz olsun 🙋🏻‍♀️
Evet sersem gibi yapiyor hatta doktorum içince bi etkisi kalmıyor karaciğer emiyor dedi ama vajinal atamıyorum şişlik ve alerji yapiyor ben yine de yutuyorum azda olsa etki eder diye

Aynı durumu yaşıyorum, çok çok geçmiş olsun korkma doktor zaten demiştir. Bende kanama alanı vardı 6. Haftada başladı 9+3 teyim progestan kullanıyorum halen fitil sabah akşam kanama alanı azaldı. Bol bol dinlen ve su iç
Bende 1 gün kahverengi leke geliyor 1/2 kere diğer gün hiç gelmiyor şuan süreç böyle gidiyor sadece sırt üstü yatıyorum yada soluma yatıyorum mümkün olmadıkca kalkmıyorum

Evet postu açtıktan 2/3 gün sonra kesildi allaha sükür hiç gelmiyor ama haftada 1 pruluton depot vuruluyorum
Çok şükür kuzum çok çok sevindim senin adına. Ben de senin eski msjlarından okuyup maxijuno ve maxigo aldım. Umarım şifa olur ,🙏. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah kuzum

Back
X