merhaba,
bende rahim duvarinda 4.5cmlik miyomla hamile kaldim. hamilelik oncesinde de agri vs. hic problemim yoktu. hamileligim de cok rahat gecti cok sukur. hic agri ya da en ufak bir kanama yasamadim. hamileligim surece 5 aylik oluncaya kadar miyom buyumeye devam etti, 10cm e ulasti ve sonra sabit kaldi. rahim disina dogru buyudugu icin hic sikinti yasamadigimi soyledi doktorum. 32. haftaya kadar progestan kullandirdi doktorum temkinli olalim diye. normal dogum yapmayi.cok istedim ve cok sukur hic problemsiz normal dogum yaptim. dogumdan 1.5 ay sonra miyom 8cme dustu, su anda 6ayda bir kontrol onerdi doktorum.eski haline donmesini bekliyoruz ve eger kismet olur da ikinciye hamile kalirsam bu sefer sezeryan olup miyomu da alicak doktorum. kafaniza birsey takmayin allah buyuk herseyin hayirlisi. allah her isteyene bebegine kavusmayi nasip etsin. hamilelik boyunca bu yazilari okuyup icimi rahatlatmak istedim ve hersey yolunda giderse bende miyom hikayemi paylasacagim dedim. cok sukur nasip oldu.