suç bende mi?

Bu insan ilerde hastalanacak, gözleri morarcak, eli yüzü değişecek, ağzı burnu akıcak, ya da uykusuz kalıcak balon gibi gözlerle uyancak saçı başı dağınık olcak, bazen dişi ağrıycak yüzü yamulcak, sonra ilerde yaşlanacak tüyleri beyazlıycak eli yüzü buruşcak, siz daha bugünden bu durumu sorun ediyosanız sevginizi bi sorgulayın derim, eski sevgilim bazen uzun süre tıraş olmazdı maymuna dönerdi o dönemde saçıyla sakalıyla bol bol oynardım sonra bi kestirirdi bu sefer pamuk gibi olurdu öpmeye koklamaya doyamazdım yani sevmek her zaman her haliyle sevmek demek bunu bi düşünün

Sözlenmeyi düşünüyormussunuz ama önce sevginizi bu sorgulamalisiniz bence.Evlilik kurumunda birbirinizin her haline şahit olacaksınız ve yıllar geçtikçe de bedenleriniz değişime uğrayacak.Sakalsiz görünce soruyorsanız eğer sakalsız da hoşunuza giden biriyle birlikte olun ki hem sevgilinize hem de kendinize bu durumu yasatmayin

Saçını sakalını kestirince soğudugunuz adamı yarın evlendiğiniz de kel olursa boşarsınız herhalde. Sevgi böyle bir şey değil. O hali hoşunuza gitmeyebilir ama saç sakal gidince soğuyorsanız sevginizi sorgulayın derim.

Neyse ki kökü uzuyor :)
Ben de sakalsız, saçları kısa sevmiyorum.
Ama daha kötüsü saçlarını yapıştırdığında önden nefret geliyor içime.
Aynı babasına benziyor.
Bugün bir foto attı öyle..
Dedim canım yine ne güzel olmuşsun

Tövbeler olsunn

Ööff derde bak Allah'ım fişimi çek böyle ölmüyor insan füze atın..

Bu derdin altında nasıl yaşıyorsunuz ben olsam kalpten giderdim

Erkek kadinin kiyafetine saçına başına karışsa kiyamet kopuyo kadın özgürdür diye. Eee erkeğin özgürlüğü yok mu ? Bn eşime hiç karışmam nasıl istiyosa öyle kestirir sakalini istediği tarzda giyinir. Herşey karşılıklıdır. Bana sorarsa nasil olmuş diye düşüncemi söylerim. Ama yok beğenmedim diye adama çocuk muamelesi yapacak değilim nasıl istiyosa öyle hareket eder. Ve zamanla herkes değişir madden ve manen. Seven her türlü sever.

Eşimi askerde yemin töreninde gördüğüm an ayyy bu sen olamazsin çook cirkinsin demistim kucagimla 2 aylik kizimla. ilk defa sakalsiz ve kisa sacla gorunce şaşırmıştım. Sonra sakal biraktirdim ama saclari 3 e vurdurttum daha bi yakisikli oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…