suç bende mi

pergelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
33
0
0
İzmir
meraba kızlar nerdeyse 1 haftadır erkek arkadaşımla kavga ediyoruz sebebi ise şu benim bütün arkadaşlarım onu tanıyo bazılarıyla yüzyüze tanıştılar oturup sohbet ettik birlikte henüz tanışma fırsatı olmayanlara ise ben zaten bahsetmiştim okuluma sık sık gelir arkadaşlarımla oturur sohbet ederiz buraya kadar her şey güzel ama sorun şu ki onun hiçbir arkadaşı beni bilmiyor arkadaşlarının yanındayken aradığımda sanki bir yabancıyla konuşuyormuş gibi konuşuyor onun arkadaş çevresini hiç bilmiyorum ve ilişkimiz de yeni bi ilişki değil o benim bütün çevremi biliyor bunu onu söylediğimde benim çevremle senin çevren aynı değil benim iş ortamımsaki insanlar ileri yaşta evli barklı kişiler onlar bilmese ii olur onların yanında senle rahat konuşamam diyor ben de zaten cenımlı cicimli konuş demiyorum ki sadece en azından kız arkadaşınla konuştuğunu anlasalar ne olur sanki diyorum onların yanında konuşamam diyor tamam iş arkadaşları gerçekten orata yaşta evli çocuk sahibi insan 40 yaşlarında insanlar ama senin hiç senein yaşında arkadaşın yok mu Allah aşkına hiç mi samimi olduğun biarkadaşın yok diyorum var diyor ama onlar kim bilmiyorum ki zaten onlar da beni bişmiyor ben de madem beni arkadaşlarından saklıyosun bilmesinler istiyosun ki zaten ben de senin onlar yanındayken soğuk konuşmandan hiç hoşlanmıyorum yanında biri varken senle konuşmam ararsamda yanında biri olduğunu anlayınca telefonu kapatırım dedim ve öylre yaptım aradım yanında biri var mı dedim var diyince tmm sonra konuşuruz diyip kapatıyodum o da bundan da rahatsız olmuş ben de o zaman sen evdeyken seni aramam diyor çünkü benim ailemin haberi yok ve nu nedenle çok rahat konuşamıyorum evde konuşuyorum ama mesela odama biri gelince susuyorum hemen telefonu indiriyorum kulağımdan o da ben de bundan hoşlanmıyorm o zaman dedi ve senin evde olduğun zamanlarda aramıycam dedi ve aramıyo ben de aramıyorum yani biraz karışık yazmış olabilirm ama durum da gerçekten karışık :))))) böyle işte moralim de çok bozuk ne yapmam gerekiyo bilmiyorum

Erkek arkadaşına güveniyorsan arkadaşlarına açıklamama meselesini dert etmeseydin.
Yavaşça girseyin arkadaş ortamına.

Madem bu duruma geldiniz.
Bakalım erkek arkadaşın sık konuşamamaktan şikayetçi olacak mı..:34:

Bana isyerinde birseyler karistiryormus gibi geldi. Kiz arkadasi olmasi utanilcak birsey degil. O isyerindeki yasi buyuk is arkadaslarida ekmegini suyunu vermiyor ... onlari ne ki,,, Ustelik evli insanlar niye bekar birinn kiz arkadasi olmasini yadirgasinlarki... Artik devir degisti 97 yasindaki anneannem bile kiz arkadas-erkek arkadas konularini biliyor.

üzgünüm ama benimde burnuma kötü kokular geldi. ne yani bir "hayatım" dese nolcak ordakiler yadırgayacak mı? dikkat et derim arkadaşım

meraba kızlar nerdeyse 1 haftadır erkek arkadaşımla kavga ediyoruz sebebi ise şu benim bütün arkadaşlarım onu tanıyo bazılarıyla yüzyüze tanıştılar oturup sohbet ettik birlikte henüz tanışma fırsatı olmayanlara ise ben zaten bahsetmiştim okuluma sık sık gelir arkadaşlarımla oturur sohbet ederiz buraya kadar her şey güzel ama sorun şu ki onun hiçbir arkadaşı beni bilmiyor arkadaşlarının yanındayken aradığımda sanki bir yabancıyla konuşuyormuş gibi konuşuyor onun arkadaş çevresini hiç bilmiyorum ve ilişkimiz de yeni bi ilişki değil o benim bütün çevremi biliyor bunu onu söylediğimde benim çevremle senin çevren aynı değil benim iş ortamımsaki insanlar ileri yaşta evli barklı kişiler onlar bilmese ii olur onların yanında senle rahat konuşamam diyor ben de zaten cenımlı cicimli konuş demiyorum ki sadece en azından kız arkadaşınla konuştuğunu anlasalar ne olur sanki diyorum onların yanında konuşamam diyor tamam iş arkadaşları gerçekten orata yaşta evli çocuk sahibi insan 40 yaşlarında insanlar ama senin hiç senein yaşında arkadaşın yok mu Allah aşkına hiç mi samimi olduğun biarkadaşın yok diyorum var diyor ama onlar kim bilmiyorum ki zaten onlar da beni bişmiyor ben de madem beni arkadaşlarından saklıyosun bilmesinler istiyosun ki zaten ben de senin onlar yanındayken soğuk konuşmandan hiç hoşlanmıyorum yanında biri varken senle konuşmam ararsamda yanında biri olduğunu anlayınca telefonu kapatırım dedim ve öylre yaptım aradım yanında biri var mı dedim var diyince tmm sonra konuşuruz diyip kapatıyodum o da bundan da rahatsız olmuş ben de o zaman sen evdeyken seni aramam diyor çünkü benim ailemin haberi yok ve nu nedenle çok rahat konuşamıyorum evde konuşuyorum ama mesela odama biri gelince susuyorum hemen telefonu indiriyorum kulağımdan o da ben de bundan hoşlanmıyorm o zaman dedi ve senin evde olduğun zamanlarda aramıycam dedi ve aramıyo ben de aramıyorum yani biraz karışık yazmış olabilirm ama durum da gerçekten karışık :))))) böyle işte moralim de çok bozuk ne yapmam gerekiyo bilmiyorum

insan sevdigiyle is arkadaslarinin yaninda konusmaktan neden cekinsinki? isyerine hic gittin mi?

bana sanki is ortamindan birileri(?)nin duymasini bilmesini istemiyor gibi geldi... bence anormal.

Biraz daha ayrıntılı yazsanız aslında daha rahat yorum yapabilir kişiler bence
Yaşı-işn sektörüi-iş ortamı-görevi-sosyal yapısı arkadaş çevresi vs
Sizinle olan ilişkisi ilgisi ayırdığı vakit vs bunların hepsini birleştirmek lazım..

Birde siz niye onun hayatından kimseyi tanımıyorsunuzda o sizinkileri tanıyor
Herkese ederi kadar davranmak lazım..
O sizi hayatının kenarında yaşıyorsa siz neden tam ortasına alıyorsunuz..

canım benim kocamda böyle iş arkadaşları falan varken soğuk konuşur
kıskançlığından da yapıyordur takma kafana
ilişkiniz resmiyete bindiği zaman, evli arkadaşlarıyla eşleriyle falan tanıştırır

ßazilari ne guzel koymus hemen kaniyi, hayatinda baska biri var diye.. Ne alakasi var???
Bazi erkekler erkek arkadaslarinin yaninda sevgili/esleriyle konusurken fazla samimi olmazlar
utanirlar,maco gorunmeye calisirlar vs vs liste uzar gider.Onlarin kafa yapisini anlamak zor.

kafana takma canim...Ben supelenmedim.Cunkii aynisi benimde basima gelmisti.
telefonda benimle (arkadaslarinin yaninda ) / Kocum,aslanim tarzi konusuyordu dusun yani..

Back
X