Suç bende mi?

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Kızlar esim beni iki gündür aramiyor.Böyle yapmazdi daha dogrusu ben arardım bir şekilde bu sefer bende aramadım o da aramadı. Bekleyeyim mi yoksa mesaj atayım mı en azından. Beni kırdı Aslında taviz de vermek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum daha önceki konuma bakabilirsiniz..

Konularını bilmiyorum ama kırıldıysan ve ortada araman için bir neden yoksa onun aramasını bekle.

cıkss arama,,aradıgın anda bi taraflarını kaldırırsın..bekle,,hatta o ararsa hemen açma bırak beklesın

Hep aradığım için böyle oldu galiba ..o da benim için aynı şeyi mi düşünüyor acaba

O da senin pes etmeni bekliyor aradigin anda suclu konumuna dusurecek seni. Arama sabret kendini oyala ki anlasın senin ona bagimli olmadığını.

Benim eşimde ailevim yanına gidince çok aramaz bence biz gidince bi nefes alıyorlar tek yapmaktan hoşlandıkları seyleri yapıyorlar .şahsen ben ki öle yapıyor o yüzden çok takma büyütülecek konu değil ama eve gidince al Karşına neden beni aramıyorsun bu kadar değersiz miyim de belki gezmelere çıktım v.s..... Korkut BM'n ki böle deyince aramaya başlamıştı

Kızlar esim beni iki gündür aramiyor.Böyle yapmazdi daha dogrusu ben arardım bir şekilde bu sefer bende aramadım o da aramadı. Bekleyeyim mi yoksa mesaj atayım mı en azından. Beni kırdı Aslında taviz de vermek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum daha önceki konuma bakabilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duyarsiz-es.955774/
Bı konunuzdan devam ederseniz insanlar çok daha iyi anlayacatır. Devam niteliğinde konu açmak site kurallarına aykırı.
Umarım en kısa sürede toparlarsınız.

Back
X