Esimle nisanliligimizda baslayan surekli kavgalar olmustu. Evlendikten 4 ay kadar sonra evden ayrilmistim ve barismistik. Uzun zamandir arada gene kavgalar olsa da eski kavgalarimiz yoktu. Dun gece sahura kalktik. Yemekten sonra esim iceri yatmaya gitti. Bende iceride tvde biseye bakiyordum. Iceriden bana seslendi gel diye. Bende 5 dk ya geliyorum dedim ki demez olaydim keske
Sana gel diyorum birak o sacma sapan seyi dedi. Ya tamam 5 dk ya gelcem az dur dedim. Odadan cikti gelme tamam istemiyorum ben obur odada yatiyorum deyip yastigini aldi obur odaya gitti. Pesinden gittim kaldirmaya calistim ya gel ne burda yatmasi ne oldu sanki, 5 dkya gelcem dedim kotu bisey mi soyluyorum sanki dedim. Ben sana soyluyorum kocan seni seven insan, gel dediginde gelmelisin, git ben burda yaticam deyip ellerimi uzerinden cektirdi. Bende iyi yat dedim iceri girdim. Tvyi kapadim. Fisini de sehpaya biraktim, yatak odasina giderken arkamdan bir yastik uzerime firlatildi sevgili kocam tarafindan. Ne oldugunu bile anlayamadim, uzun zamandir boyle davranmamisti. Napiyosun sen yaa dedim, kalkti geldi pesimden 5 dkyi birak hemen gel dedim sana ben, sinirini alcan diye tv fisini sertce yere koymusum da kendisine sirf tavir olsun diye- alakasi bile yok aklima bile gelmedi bu dusunce- ben gidiyorum dedi ustunu degisti, bende ardindan ustumu giydim cikinca bende gidicem yeter artik dedim, geri dondu nereye gideceksin diye , nereye olursa farketmez deyinmce kaldi tekrardan. Aglamaya basladim ben, tabi o konusuyor,benim sucummus, gel dediginde gelmeliymisim, psikolojisini bozmusum, evlendigim gunden beri sen boylesin ben ne halt edeyim o zaman, benim psikolojim ne halde biliyor musun ki dedim. Iste sonrasinda sarildi falan ama ozur yok, cunku hatali benmisim. Artik onu sevip sevmedigimi bile bilmiyorum. Bildigim tek sey, bir insanin asla degismeyecegiymis...