suc kimde

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Esimle nisanliligimizda baslayan surekli kavgalar olmustu. Evlendikten 4 ay kadar sonra evden ayrilmistim ve barismistik. Uzun zamandir arada gene kavgalar olsa da eski kavgalarimiz yoktu. Dun gece sahura kalktik. Yemekten sonra esim iceri yatmaya gitti. Bende iceride tvde biseye bakiyordum. Iceriden bana seslendi gel diye. Bende 5 dk ya geliyorum dedim ki demez olaydim keske Sana gel diyorum birak o sacma sapan seyi dedi. Ya tamam 5 dk ya gelcem az dur dedim. Odadan cikti gelme tamam istemiyorum ben obur odada yatiyorum deyip yastigini aldi obur odaya gitti. Pesinden gittim kaldirmaya calistim ya gel ne burda yatmasi ne oldu sanki, 5 dkya gelcem dedim kotu bisey mi soyluyorum sanki dedim. Ben sana soyluyorum kocan seni seven insan, gel dediginde gelmelisin, git ben burda yaticam deyip ellerimi uzerinden cektirdi. Bende iyi yat dedim iceri girdim. Tvyi kapadim. Fisini de sehpaya biraktim, yatak odasina giderken arkamdan bir yastik uzerime firlatildi sevgili kocam tarafindan. Ne oldugunu bile anlayamadim, uzun zamandir boyle davranmamisti. Napiyosun sen yaa dedim, kalkti geldi pesimden 5 dkyi birak hemen gel dedim sana ben, sinirini alcan diye tv fisini sertce yere koymusum da kendisine sirf tavir olsun diye- alakasi bile yok aklima bile gelmedi bu dusunce- ben gidiyorum dedi ustunu degisti, bende ardindan ustumu giydim cikinca bende gidicem yeter artik dedim, geri dondu nereye gideceksin diye , nereye olursa farketmez deyinmce kaldi tekrardan. Aglamaya basladim ben, tabi o konusuyor,benim sucummus, gel dediginde gelmeliymisim, psikolojisini bozmusum, evlendigim gunden beri sen boylesin ben ne halt edeyim o zaman, benim psikolojim ne halde biliyor musun ki dedim. Iste sonrasinda sarildi falan ama ozur yok, cunku hatali benmisim. Artik onu sevip sevmedigimi bile bilmiyorum. Bildigim tek sey, bir insanin asla degismeyecegiymis...

bunlar sorun olacak şeyler değil ama önceden yaşanan olaylar şimdiki duruma yansıyo.en ufak bişeyde hemen tartışıyosunuz...siz siz olun evden ayrılma gibi bi düşünceniz olmasın....dile getirmeyin.yarın birgün gerçekten ayrılmanızı gerektirecek bişey olur ama bu seferde kocanız devamlı ayrılma lafını duyduğu için önemsemez bile.

Böyle agresif insanlarla evli olmak çok zor,en ufak bi sebepten bahane üretip kavga çıkarırlar,senin de için yanar üzülmekten.Allah sabır versin sana arkadaşım,insanlar hiç değişmez biliyorum ama yaş ilerledikçe en azından biraz yumşar belki.. :2:

Genelde kavgalarınızın sebepleriniz nedir ? Eşinizin ailesinden mi kaynalanan problemler mi yoksa ikiniz mi anlaşamıyorsunuz ?

Ne biçim bir anlayış...Gel deyince gitmek zorunda mısın...

Ne alaka yahu...

Hem kel hem fodul...Ben şu anlattıklarınızdan sizde bir sorun göremiyorum.

Fevri davrananda,kavga edende kendisi,saygısızlık edende...

Siz neden kendinizi "keşke gitseymişim..." gibilerinden aşağıda görüyorsunuz anlamadım...

Erkek gel dediginde geleceksin, git dediginde gideceksin!! Nedense bizim erkeklerimiz kendilerini buna programlamislar...

Son düzenleme:
Kavga etmek için bahane aramış sanırım.En basit bahaneyide bulmuş:)

Hatalı eşiniz gibi gözüküyor.Ama onlar suçlarını kabul etmezler ki....

Bu tarz olaylar tartışmalar oldumu ya siz alttan alın yada eşiniz alsın.uzatmayın bazen her insanda oluyor bu tarz davranışlar öfke sinir insanda nerde ne zaman çıkacağı belli olmuyor nasıl davranacağıda insan, bir bakmışsın gözünün üzerinde kaş var diyede kavgalar çıkmış önemli olan alttan almayı bilmek bence üstelemeyin bakın sarılmış size illaki özür ağızdan çıkmaz bazen hareketlerlede belirtilir..

Ben ayrilalim demedim hic, kendisi yalniz kalmak icin disari cikacakmis, bende sen cikabiliyorsan bende cikarim manasinda gecen bir konusmaydi o. Evet aslinda ortada suc falan yok ama insan bunlari surekli yasayinca hayatini cekilmez hale getiriyor. Benim esimle olan sorunlarimda ailesel bi problem yoktu, ailesi beni ogullarindan cok sever hatta. Ama o benim aileme ilk zamanlar cok soguk davraniyordu ve bir kac kere de sorunlar oldu. Yegenimi kopege benzetti, ablamlar gelmislerdi evden kovmaktan beter etti vs. Kendisini en son birakip gitmistim, ailem sahipleniyor cok sukur ki, pismanim diye geri geldi ve bir daha asla olmayacak boyle seyler diye. Ama onun aileme karsi bu sekilde davranmasi nedeniyle bende artik onun ailesiyle gorusmuyorum. Simdi de sen benim ailemle gorusene kadar bende sizinkilerle gorusmeyecegim diyor ki bu benim hic umrumda degil. Kendisinin yuzunden su anda ailesinden de nefret ediyorum. Aslinda ailesiyle yine bir sorunum yok ama sanirim esime olan hincimi onlardan cikartiyorum bi sekilde ya da kendi aileme yaptiklarinin acisini ona cektirmeye calisiyorum. Kendisi nisanimizdan itibaren bana cok kotu davraniyordu, tartistigimiz zamanlarda yakamdan tutup silkelerdi, sus lan gibi kelimeler kullanirdi. Ailesinin yaninda bana gecinemiyorsan kapi orda diye yol verdi... Ya iste bunun gibi her gunum boyle geciyordu. Ilk gece korkum kabusum oldu hatta korkmak bile onu sinirlendirmeme ve bana soylenmeyecek laflari soylemesine yetmisti. Ve ben su anda hala onu cinsel anlamda hic istemiyorum, elimde degil. Ama her yanima gelisinde, sarilmasinda, ozur dilemesinde reddetmiyorum. Dedigim gibi benzeri bir suru sorunlarimiz oldu aramizda ve ben evden ayrildiktan sonra soz verince bir daha yapmayacagna geri donmustum. Ama tekrarlanan bu hareket bana o gunlerimi hatirlatti. Bilmiyorum ne olacak, degisir mi yoksa bir anlik miydi... Onun icin ailemi, isimi, arkadaslarimi herseyimi geride birakip 1000 km uzaga geldim.

canım sadece burada yazdığın kadarıyla yorum yapmak oldukça zor.. arada mutlaka detaylar vardır, hiç olmasa mimikler de önemlidir.. ama genel olarak bakıldığında ikinizde de suç görmüyorum ben.. yanlış var sadece.. eşini tanıyorsun sonuçta, neye kızıp neye kızmayacağını biliyorsun.. onayladığımdan değil yanlış anlama ama ikinci kez 5 dakka dememen gerekiyormuş demekki tabi onun da yaptığı şeyi onaylamıyorum.. işin özü ortada suç yok.. onun farklı bir karakteri var demekki.. ilginç tabiki.. :44:

Hımmm bak sımdı su detayda saklı herşey esın yatak odasına yatmaya gıdınce bıraz ozel olcak ama senın onla ılgılenmenı ıstemıs olabılır yenı evlılıkte evde bıle kıskanclıklar nazlar kaprısler olur canım sen tek basına tvye dalmıssın o sırada esınınde gozune batmıs bence burda kucuk detayları gözden kacırıyorsunuz sonra nıye boyle davrandı dıyosunuz tekbasınıza bısey yapmayın evde tv ızlıyorsan esınıde gıt yanına öp sarıl gel beraber ızleyelım de esıne sevgı dolu yaklaş,etegını tek yataga gonderme bence senden ılgı beklemıs olabılır.gel dedıgınde gıt yorma sende 5 dk bekle dıyınce kızmıs olması da normal belkı sen o an gıttıgınde karısına sarılmak ısteyecektı ya bukadarınıda gormek lazım.adamlada haklı hep çalısyorlar evdekıher dkyı esıyle gecırmek ıstıyorlar kadınlarda ıstemelı bazen kendını salan kadınlar var ben hıc sevmıyorum o kadın tiplerini.

sanki öncesinde başka şeyler olmuş gibi
yani bu çok ufak bi mesele bence
bu kadar sinirlenmesi anlamsız

Hmmm canım sen bu adamı eşini hıc sevmıyormussunkı işin daha zor..istemedıgın bırıyle aynı evde evlılığı yurutmeye çalısmak nasıl olcak o.....umarım düzelir aranız..

Daha nişanlıyken bunları yapan insanla keşke evlenmeseymişsin Ama olan olmuş artık. Bu tarz erkekler çok maalesef, çocuk gibi alıngan ve oldukça sinirli olurlar. İşin çok zor Allah sabır versin Ama zararın neresinden dönersen kardır, eğer çocuğunuz yoksa evliliği gözden geçir derim ben. Anlattığın tartışma oldukça saçma ve çocukça, suçun tamamı onda. Erkeklerin çoğu, her dediğinin anında olmasını istiyorlar. Kendilerini bir halt sanıyorlar. Özellikle ailesinin yanında "kapı orda" demesi çok ama çok çirkin. İnanılmaz sinir oldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…