Suc Kimde..

YasarSibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.235
0
0
İstanbul
iki yıllık iliskim yalan oldu.sonunda ayrıldıkk hic beklemedigim bir sekilde.
hersey iyiydi güzeldi derken bitti.erkek arkadasımla ilk tanıstıgımız zamanlar benim icime sinmeyen seyler vardı
daha hicbisey baslamadan sordum iliskimiz ciddiye gittiginde ailen karsı cıkarmı diye hayır onlar evlenmicek ben
evlencem dedi inandım tabi sonra basladık askere gitti onu bekledim kavgalarımız ayrılıklarımız olmadı degil tabi
ama biz iyiydik yada ben öyle sanıyodum günde iki saat konusurduk mesajlasırdık sevdigini belli ederdi
simdi askerden geldi ne oldu iki hafta hersey iyiydi sonra mesaj hakkı falan yapmadı aramadı sormadı ne oluyo dedim param
yok dedi gecenelrde kontor almıs aradı dedi annemin rızası yok 30 kerede anlattım ama kabul etmedi en azından tanıs dedim olmaz
dedi ee ne olcak dedim ayrılıyoruz olcak bu dedi bittimi hersey dedim bitti galiba bilmiyorum dedi bende tabi durmadım azıma geleni saydım en basında öyle demedin dedim annem o zamanlar istediginle evlenirsin diyodu dedi saka gibi dayanamadım annesini aradım
kadın gayet hos güzel konustu dedi sen ne istiyosun evlenmekmi dedi ben girisken deilim oyle yabancılarla yapamam bizde yabancı almakta yok vermekte yok dedi istedigin zaman ara konsuruz diyo bide hicbisey diyemedim kac yasında kadın sonucta fatih ise ne arıyo ne soruyo arkadaslarıyla gezip tozmasını biliyo bu ne bicim is anlamadım ama erkek arkadasınızın ailesi bilmedigi bi iliskiye baslamayın
ben simdi cok üzülüyorum ama ne fayda simdi kime güveniyim erkeklere hic güvenim kalmadı ama hala onu seviyorum

tatlımmm üzülme ama fatıhın aklını annesı karıstırıyor olabılır mı ?
annesı onu baska bırıyle evlendırmek fılan ıstıyor olabılır suc tabıkı onda adam gbı sozunun arkasında durmalıydı...
baksana ben yabancı ıstemem demıs sana :26:

Sanane kadın ya ne karışıyosun SA NA NEE offf git kardeşiyle evlendir o zaman oğlunu .. Allahım ne gerikafalı insanlar var

Kankim bozma moralini bu kadar
O kadından sana kaynana olmazdı zaten kendine yapıyorsun ne yaparsan
Üzülmemekte elde degil mutlu oldugun günleride biliyorum,simdi o halinden eser yok ama beraber atlatıcaz
O kadının sesi hala kulakalarımda bir kaşık suda bogasım var,insafsız!
Allahından bulsun...

iki yıllık iliskim yalan oldu.sonunda ayrıldıkk hic beklemedigim bir sekilde.
hersey iyiydi güzeldi derken bitti.erkek arkadasımla ilk tanıstıgımız zamanlar benim icime sinmeyen seyler vardı
daha hicbisey baslamadan sordum iliskimiz ciddiye gittiginde ailen karsı cıkarmı diye hayır onlar evlenmicek ben
evlencem dedi inandım tabi sonra basladık askere gitti onu bekledim kavgalarımız ayrılıklarımız olmadı degil tabi
ama biz iyiydik yada ben öyle sanıyodum günde iki saat konusurduk mesajlasırdık sevdigini belli ederdi
simdi askerden geldi ne oldu iki hafta hersey iyiydi sonra mesaj hakkı falan yapmadı aramadı sormadı ne oluyo dedim param
yok dedi gecenelrde kontor almıs aradı dedi annemin rızası yok 30 kerede anlattım ama kabul etmedi en azından tanıs dedim olmaz
dedi ee ne olcak dedim ayrılıyoruz olcak bu dedi bittimi hersey dedim bitti galiba bilmiyorum dedi bende tabi durmadım azıma geleni saydım en basında öyle demedin dedim annem o zamanlar istediginle evlenirsin diyodu dedi saka gibi dayanamadım annesini aradım
kadın gayet hos güzel konustu dedi sen ne istiyosun evlenmekmi dedi ben girisken deilim oyle yabancılarla yapamam bizde yabancı almakta yok vermekte yok dedi istedigin zaman ara konsuruz diyo bide hicbisey diyemedim kac yasında kadın sonucta fatih ise ne arıyo ne soruyo arkadaslarıyla gezip tozmasını biliyo bu ne bicim is anlamadım ama erkek arkadasınızın ailesi bilmedigi bi iliskiye baslamayın
ben simdi cok üzülüyorum ama ne fayda simdi kime güveniyim erkeklere hic güvenim kalmadı ama hala onu seviyorum
canım çok üzüldüm. sevdiğin erkek adam değilmiş ne yazık ki. madem annesine sözünü geçiremeyecekti ne diye oyaladı seni. ama annesinde de büyük suç var. ben her zaman şundan yanayım eğer oğlunu mutlu ediyosa seveceksin isteyeceksin o kızı. ama maalesef insanlar bu görüşte değil. ama merak etme sevgilin annesinin sözünü dinlerse ona göre kız seçerse mutlu olamaz hiç bi zaman.sana yabancı derken akrabalarıyla mı evleniyolarmış? böyleyse daha da kötü..

ben girisken degilim yabancılarla yapamam :53: kadına bak kendini dusunuyor yahu onaneymiski demekki bu boyle icli dıslı olmak istiyor cocuklarının evlendigi ailelerle boyle cok karısan kayınvalideyle onun sozunden cıkmayan erkekden hayır gelmiyor valla

evet akraba olcakmıs kadın yüzüme dedi iyi olsun diyoz kötü olsun diyoz
ama köyümüzden olsun diyoz dedi bide diyoki kuzum ben Allah tan korkarım yası büyük olduguna
sükretsin ne diyim ne kötü sansım varmıs

Annesi degil, seninki girisken degil bence. Sorumluluk almaktan korkmusur, klasik askerlik donusu reaksiyonlari. Cok seven icabinda kacar, izinsiz evlenir.. sevdigini birakmaz. Ama isin icinde birde kendini eksik hissediyosa, ailesine sirtini donmeyecektir. Bu yuzden de ayriligi secmis olabilir. Parasi yok diyosun.. e nasil evlenicektiniz ki zaten? Nasil yuva kurucaksiniz bu kosullarda? .. zor.

Uzak dur, o ozler donerse senindir donmezse hic senin olmamistir..

Annesi degil, seninki girisken degil bence. Sorumluluk almaktan korkmusur, klasik askerlik donusu reaksiyonlari. Cok seven icabinda kacar, izinsiz evlenir.. sevdigini birakmaz. Ama isin icinde birde kendini eksik hissediyosa, ailesine sirtini donmeyecektir. Bu yuzden de ayriligi secmis olabilir. Parasi yok diyosun.. e nasil evlenicektiniz ki zaten? Nasil yuva kurucaksiniz bu kosullarda? .. zor.

Uzak dur, o ozler donerse senindir donmezse hic senin olmamistir..

calısmıyodu askerden geldi on bes gün sonra ise girdi o arada parası yoktu
evlilik icin zaten simdi degildi iki sene sonra olsaydı olcaktı ben okuyorum su an annesi zaten o okumus sen
okumamıssın anlasamazsınız diyomus kadın benim yerimede düsünüyo sanki iki yıldır cıkan baskası
onların bütün akrabaları böyleymis zaten yabancı sokmuyolar iclerine

erkek arkadaşınız sizi gerçekten çok sevseydi böyle annesinin bi sözüyle yarıyolda bırakmazdı.
sizi sevmeyen adamla da işiniz olmasın zaten.

madem boyle bişey vardı bastan soyleseymıs yaa senınde nasiplerıne kısmetlerıne engel oldu hep.. en onemlisi senı umutlandırdı Allah korkusu olan insan baska bi insanı umutlandırmaz bekletmez bu kadar..

bence cıktıgında tam muhallebi cocuguymus baksana..anasının sozunden cıkmıyor tabıkı bu işin bahanesi gercekten sevsevdi korkaklık yapmasaydı yuregi cesareti olsaydı paşa paşa dugunuz olurdu canım..

birde soyle dusun vardır herseyde bır hayır demek ... bastan kendini belli etmesı daha iyi ilerde evlendıgınızde senın demekki hiç bi söz hakkın olmayacakmıs senın yerıne hep kaynanan olcak kadın konusup karar vercekmıs baksana... kocan anasının sozunden cıkmayacakmıs durum bunu gosterıyor.. kadındaki sana soyledıklerini gozonune alırsak aslında ne kadarda cadı oldugunu gormemek mumkunmu baksana..Allah kurtarmıs kardesım ..bu lişkinden daha cok mutlu olacagın bi kısmetın yakın zamanda cıkar insallah karsına

hakkında hayırlısı olsun canım.. üzülmemek elde değil tabiki.. ama bu yönlerını de dusun tart kafanda..bence bidaha gorusmeyın yıne kendın bılırsınde...

suç erkek arkadaşında bence.. önce umut vermiş sonra da çok normal birşey gibi annem kabul etmiyor demiş kestirip atmış.. tamam kabul etmeyebilir annesi ama en azından savaşabilirdi annem kabul etmedi ama ben ona kabul ettiricem mutlaka sen üzülme diyebilirdi.. çok kolay pes etmiş..
bence sizde onu en kısa zamanda unutun.. ( söylemesi kolay ama )
ayrıca erkek arkadaşın da nasıl bir vebal aldığının farkında bile değil..

canım çok üzüldüm bu duruma ancak bir de olaya farklı boyuttan bakmayı dene. aslında suç fatih in annesinde olmayabilir. belki de öyle konuşmasını fatih istemiş olabilir. tüm ihtimalleri değerlendirebiliriz burada ama hepsinde ortak çıkan tek bir sonuç var eğer fatih isteseydi bir şekilde annesini de ikna ederdi. malesef ben böyle düşünüyorum canım. ama sakın üzme kendini arama sorma ilgilenme. biraz zamana bırak her şeyi :16:

ben bir insanın bu kadar degisecegine yasamasaydım inanmazdım
gercekten fatih bambaska biri oldu en sevdigin insanada güvenin bosa cıktıktan sonra
kime inanır insan bu dünyada ne insanlar var saolun yorumlarınız icin evet fatih suclu
cünkü cabuk pes etti benide deli eden sey bu zaten

Canım inanamıyorum ya bizim topikte bahsetmiştin olanlardan ama şimdi tamamen bitti yani :44:
Sen o kadar süre bekle her eziyetini çek gelsin ve annesinin tek bir sözüyle bıraksın seni.
İnan üzülmeye bile değmez,sen nelere katlandın onun için ama o ilk zorlukta pes etti.
Sen şimdi onu geçmişinde bırakıp ileriye bakacaksın canım.
İnşallah herşey en kısa sürede yoluna girer senin için.:16:

Hangi devirde yasiyoruz ya. Yabancidan kiz almazmis da vermezmis de.. Siz evlenseydiniz yabanci olmayacaktin ki sonucta erkek arkadasin seni taniyor iki yillik birlikteliginiz olmus.. Suc erkek arkadasinda cok cabuk pes etmis.. Bazen oyle seyler yasiyoruz ki sadece karsidaki kisiye yaziklar olsun diyebiliyoruz.. Merakimdan soruyorum ayrildiktan sonra hic aradi mi? Hic konustunuz mu?

şunu belirtmek isterim..

benımde yengemın erkek kardesı vardı çıktıgı vardı 3yıllık falan sonra yengemler istemedi bizim koylu olsun dısardan yabancı olmasın vsvs seyler soylediler... sonra xde karsı cıktı ailesine olmaz dedi ben sevdıgım kızı lacagım dedi siz karısamazsınız falan filan.. bu yaz dugunleri oldu ama yengemler ve ailesi hala daha kıza karsı bi dusmanlık mı dıyım fesatlık beslıyorlar

son olarak benle eşimde aynı sekılde oldu... eşime çok baskı kurmuslar yabancı olmaz koyumuzden olacak dıye... eşim ailesine resti cekince mecburen beni kabullenmek zorunda kaldırlar ama suan nasılız diye sormayın.. her daim bi laf sokusturma içerisindeler..aramızı bozma bızı bosatma derdındeler :( bu yaz nerdeyse yuvamız yıkılıyordu k.validem yuzunden :( yani ben sevılen ve istenen bir gelın asla olmadım ve olmayacagım bu gidişlede...hamıle kaldım k.validem aldırcaksın o bebegı diye uzerıme yurudu vıcdansız..

herneyse... konu sahıbı arkadasım unutma dediğim gibi vardır herseyde bır hayır.. insallah sen ne zaman kendını hazır hissettıgın bi vakit yenıden asık olur ve bu ılıskınden cok daha fazla mutlu olursun amin...

fatihi dusunme artık.. boyle olcagını bile bile senınle oynamıs :( senınde nasiplerine ,hedef ve ideallerine engel oldu :47: Allah o adamı bıldıgı gibi yapsın...artık üzülme sende olurmu

Son düzenleme:
Back
X