Nasil?Kendimi daha fazla kullandirmazdim.
Simdi konu sahibi ... evi siz yaptiriyorsunuz dügünüde siz yapmissiniz ... bide kayniniza para kaptirmissiniz. Bu aile sizi kullaniyor gibi gözüküyorNasil?
Nasıl ezdirmişim onu anlamıyorum.Ben severek evlendim.Ama sanırım eşim hiç sevmemiş.Ezdirme konusuna gelince eşim yapıyor herşeyi.Kv gaz veriyor sanırım.anlayamiyorum.eşim bir iyi oluyor bir kötü.Annesi ile bana demedikleri yapmadıkları kalmadı.Özellikle evi yaptırıp içine taşınınca başladı herşey.ev miras malı yani eşimin benim hakkım yok.ama masraf yaptım.ne önerirsiniz ?Merhabalar. Eski konularınıza baktım ben birazda sizde suç buldum kendinizi bu kadar ezdirmişsiniz. Size de yazık hem siz kendinizle alakalı hiçbirşeyden bahsetmemişsiniz. Eşiniz durduk yere mi size hakaret ediyor sebebi neden ayrıca konuşmakla olmuyorsa terapiye gidin.
Şuan eşim kaynım ile görüsmuyor.Eşim kaynım ile görüşmayince kv bana bağırıp çağırıyor.ben eşime bunu anlatınca eşim bana kızıyor annesini haklı görüyor.Eşimi hiç taniyamiyorum.Simdi konu sahibi ... evi siz yaptiriyorsunuz dügünüde siz yapmissiniz ... bide kayniniza para kaptirmissiniz. Bu aile sizi kullaniyor gibi gözüküyor
Şuan öyleyim.konularına baktım.hata eşinde.yanında değil.değişceğinide sanmıyorum.konuşun doğru duzgun bırazda göz dağı verın.parayı kesın herseyı sız yapmışssınız.bıraz aksı olun şöyle.
Nasıl ezdirmişim onu anlamıyorum.Ben severek evlendim.Ama sanırım eşim hiç sevmemiş.Ezdirme konusuna gelince eşim yapıyor herşeyi.Kv gaz veriyor sanırım.anlayamiyorum.eşim bir iyi oluyor bir kötü.Annesi ile bana demedikleri yapmadıkları kalmadı.Özellikle evi yaptırıp içine taşınınca başladı herşey.ev miras malı yani eşimin benim hakkım yok.ama masraf yaptım.ne önerirsiniz ?
Konuşmaktan dilimde tüy bitti.Zaten konuşunca daha kötü oluyor.konularına baktım.hata eşinde.yanında değil.değişceğinide sanmıyorum.konuşun doğru duzgun bırazda göz dağı verın.parayı kesın herseyı sız yapmışssınız.bıraz aksı olun şöyle.
Annem babam vefat etti.Çok pis bir aileye düşmüşüm.Nasil kurtulacağımı bilemiyorum.Maddi ve manevi olarak zararlı çıkarım.Ezdiriyorsunuzdan kastim. Hem düğün yap hem mesafrafları karşıla hem inşaat halindeki evi yap ama hakkın olmasın. Hemde eşin ve kayınvalidenin hakaretleri laflarını ses çıkarmadan çek hiçbirşey de deme . Kendini onları ayakları altında ezdir. Sen onlara bakmak için mi çalışıyorsun . Değerini bilmeyen insanlar için mi size yazık değil mi? Ya karşınıza alın konuşun , yada olmayacaksa size bunlar yapılacaksa yollarınızı ayırın.
Nasıl banka dekontu nasıl onu anlamadım.Sadece para çekme dekontu mu.Çünkü para çekerken dekont var ve tarih ve ne kadar çekildiği var.Banka dekontları varsa mahkemede talep edersin kaynından.
Zararın neresinden dönersiniz kar. Anladığım kadarıyla iyi bir maaşla ve güzel bir meslekte çalışıyorsunuz. Emin’im kendiniz içinde bazı şeyler yapabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.Annem babam vefat etti.Çok pis bir aileye düşmüşüm.Nasil kurtulacağımı bilemiyorum.Maddi ve manevi olarak zararlı çıkarım.
Ya benim anlamadığım eşim beni niçin kullanmışZararın neresinden dönersiniz kar. Anladığım kadarıyla iyi bir maaşla ve güzel bir meslekte çalışıyorsunuz. Emin’im kendiniz içinde bazı şeyler yapabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.
Yani?Ben mutlu değilsem yıkılsın dünya.
Memurum ve eşimde öyle.eşimin hiç para biriktirmemiş hep ailesi sövüşlemiş.Kul hakkı ne diyelim.Zararın neresinden dönersiniz kar. Anladığım kadarıyla iyi bir maaşla ve güzel bir meslekte çalışıyorsunuz. Emin’im kendiniz içinde bazı şeyler yapabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?