suçlu ben mi oldum şimdi?

Eyvah eyvah, nasil bir gelin böyle daha eve girmeden ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Abinizin yaptığıda cok ayıp ama iste eşinin ağzına bakan tipler böyle oluyor. Belliki bunlar daha başlangıç... ayrica yengen ağır işsiz.

yenge ergenliğe geç girmiş sanırım :D whatsapp'a 1 defa bile durum koymadım ve koyanlara da bakmadım :D Allah kolaylık versin, pek muhattap olma

Mesafenizi aynı şekilde uzak tutun. Böyle insanlar issiz gucsuz cahil tipler. Abiniz de o kızın lafıyla size saldirdiysa dengini bulmuş.

Yani hadi durum olayına bozuldu da siz neden abinize çıkışmadınız, size inanmayıp nasıl telefonunuza bakıyor. Bunlara izin vermeyin sizi eşi için üzemesin şimdiden bu çizgiyi çekin yoksa her saçmalıkta size patlarlar. Ayrıca sevgilinizin profiline bakılması da hoş değil bi kere bakar tamam ama sık sık bakması çok garip. Abinize bunu usulünce söyleyin çünkü yenge başka tarafa çekebilecek bir karaktere sahip gibi. Yengemiz de kendine görümce arıyor herhalde, istediğini alsın.

*Konuyu çok başka algıladım yanlış yorum yazdım :KK70:

Bence siz daha da uzaklaşın o yengeden :)

ayy bugun durumuma bakti bakmadi.. yarin mobilya neden oyle oldu, gelinlik neden boyle oldu.. annen neden oyle dedi kardesin yan bakti..

abiniz insallah onun sozuyle hareket edip de sizi unutmaz.. anneniz bu konuda saglam bir konusma yapmasi lazim abinizle. ne onemi var boyle sacma sapan mevzulara mi takacaksiniz.. kardesinin ne gibi bir niyeti olabilir ne bu alinganlik? demesi lazim.

Yenge ile görümce yer değişmiş gibi :D bu gelinle çok işiniz var. Allah yardımcınız olsun

Rahat batiyor gelininize sanirim.Cirkef bir gorumce aslinda hakkindan gelirde,bence hic muhattap olmayin.Sinirinizi suanki gibi koruyun,kimse kimseyle gorusmek zorunda da degil.Gorumcem tarafindan engelliyim,bir problemimiz falanda olmadi,gorusuyoruz da sorma geregi bile duymuyorum.Gorusmek istemiyor olabilir,benden hoslanmiyor olabilir,esime ve bana karsi bir saygisizligi yok,benim icin onemli olanda bu.Gerisi de onemli degil.

merhabalar, sizlere bir şey danışmak için bu konuyu açma gereği hissettim.
nişanlı olan bir abim var Allah nasip ederse 2 ay sonra nikahları olacak, evlenecekler. ben şehir dışında okuyorum yani 9 ay başka şehirde oluyorum. abimin söz, nişan, tanışma merasiminde bulunabildim onun dışında abimin nişanlısı ile pek görüşemedik. mesaj ile konuştuk birkaç kez ama yapı gereği ben çok konuşamıyorum, bir de annem babam var toplu ortamlarda bana laf düşmez diye konuşmadım pek. dün abimle bir şeyler yerken abim bana sana bir şey soracağım dürüstçe cevap ver dedi bende sor tabi dedim. nişanlısı abime kardeşin(yani beni kastederek) benim WhatsApp durumlarımı sona mı aldı hiç bakmıyor, geçen durumum cevap verdi ama baktı olarak gözükmüyor amacı ne demiş. :) bende kendisine okundu bilgimin kapalı olduğunu söyledim ardından bana inanabilmek için telefonumu göstermemi istedi. açıkçası içerledim biraz benim sözüme inanmamasına ve nişanlısının amacını da çözemedim. ve bu yaşananların önceki gününde bize gelmişti ve bana karşı suratı beş karıştı.28-29 yaşında insan ikisi de neden böyle şeylere takılıyorlar anlamıyorum. ayrıca abimin de bildiği bir ilişkim var, abimler ortak hesap kullanıyor geçen gün aramaların en üstünde çok baktıkları için erkek arkadaşımın profilini gördüm sorduğumda abim nişanlısının baktığını söyledi, takılmadım. bunu arkadaşlarımla paylaştığımda neden bakıyormuş ben altında bir şey ararım gibi şeyler söylediler. ikisi de kafama takıldı, kimsenin işine karışmak istemediğim için mesafeli davranırken abimle arama böyle bir konu sokulması beni rahatsız etti, bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?
Ben olsam direk yenge şahsına kibarca durum konusunu kendince yanlış değerlendirmişin ama ben bu tarz basit şeylere takılmadığım için başkasının da takılacağını hiç düşünmezdim. Benim sana olan sevgimi ve saygımı böyle basit kriterlere bağlama bence derdim.

Yenge fena ya. Whatsapp ta duruma ben hic bakmam. Hayir baksan ne bakmasan ne. Bakinca onemsendigini dusunuyir sanirim. Ve fazla merakli. Sevgiline kadar merak etmis. Uzak dur bence. Tehlikeli. Abun de tam bir ergen.

böyle iki günlük karı ağzıyla hareket eden abin daha salakmış kusura bakma. kıza diyememiş mi "ne watsabı ne durumu işin mi yok" diye? bazılarınınki altından derdi anam herhalde öle bişi yani başka açıklama bulamadım. :KK14:

sen bunlarla çok muhatap olmadın diye aşağılık kompleksi yapmış müstakbel gelinin. muhatap olmamaya devam canım. çatlasın işsiz.

Back
X