Suçlu ben miyim o mu?

Şimdi siz buraya ablasının facesine kadar ailesini stolkladım yazdığınız için adamın geçmişini didiklemişsiniz de bilerek isteyerek ayrılmaya yer arar gibi kavga etmelik konu bulmuşsunuz gibi yansımış fakat ben sizin ne demek istediğinizi anladım çünkü bir akrep olaraktan kıskançlığın anasıyımdır esasen ben de ergenlik yıllarım da çok yapardım böyle didikler kavga eder ayrılırdım çünkü genelde söylemezlerdi direk tüm detayları ama''ergenlik yıllarımda'' şimdi evliyim evet ama bekar olsaydım ve sevgilim olsaydı tabii ki ailesinin hesaplarını bulmak, ailesini resimden de olsa görmek kim kimmiş,şu kimin nesiymiş, bu kimin fesiymiş bilmek isterdim ve araştırırdım da fakat siz de ki sorun şurada başlıyor: Soru sorduğumda yalan söylüyor ise direk ayrılmak yerine yalan söylemesinin sebebini sorar ve bir daha ne olursa olsun yalan söylememesini söyler gözlemlerdim ayrılmak biraz çocukça olmuş he evet tabii ki doğru değil onun da yaptığı fakat çözüm hiçbir zaman direk ayrılmak olmamalı (sebep çok haince, karaktersizce bir şey olmadığı sürece)

Teşekkür ederim olgun cevabınız için
Zaten bu konuda daha önce yalan söylemişti bu 2.oluyor o yüzden ayrılma kararı aldım kendisi de pes etti zaten ben sadece doğru bi karar mı aldım bunu merak ediyordum

Gerek yok gecmisi sorgulamaya. Uzmanlar da geçmisinizi esinize veya sevgilinize detai anlatmayin diyorlar

Teşekkür ederim olgun cevabınız için
Zaten bu konuda daha önce yalan söylemişti bu 2.oluyor o yüzden ayrılma kararı aldım kendisi de pes etti zaten ben sadece doğru bi karar mı aldım bunu merak ediyordum

Erkekler bizim gibi ayrıntıcı olmadığından dolayı sırf izah etmekle uğraşmamak için geçiştirmek adına yalan söylemiş olabilir günahını almak istemem ama yine de adı YALAN işte yalan da kötü bir şey olduğu için bence haklısınız ayrılmakta ama bu durumda çok büyük bir şey olmadığı için biraz çocukça da olmuş gibi sanki ayrılmak işte bende ara da kaldım valla bence keşke ayrılmak yerine uyarsaydınız bir daha yalan söylememesi gerektiğini söyleyerek sonra da gözlemlerdiniz hareketlerini yalanı tekrarlıyor mu en ufak bir şeyde hemen tekrar yalan konuşuyor mu ona göre karar verirdiniz ama ayrılmışsınız ona da yapacak bir şey yok boşverin gitsin nasip-kısmet bu işler olası varsa zaten yine olur çokta şeyapmayın .

Kesunlikle sen haksizsin cunku adi ustunde gecmis yalan soylemis cunku kizmandan korkmus sen olsan eski sevgilini soylermiydin

Geçmişi hakkında gereksiz bir yalan söyledi yoksa karıştırma gibi bi huyum yok
E siz dediniz, kiskancligima engel olmadim ailesini kurcaladım, iki sene öncesine ait resim buldum, kim diye sordum...vs.vs.
Yani ben burada erkek arkadaşınız kadar sizide hatalı buldum. 2 sene önceden bir foto bulup, bana bu kadar soru sorulmasını istemezdim.

Tepkileriniz aşırı çocuksu ayrıca mesele yalan söylemesi değil sevgilisi olması bunu siz de biliyorsunuz. Ne olursa olsun bir insanın geçmişini didik didik ettiğiniz için haksızsınız. Ablası önerilerde çıkıyordu demişsiniz ama bu sizi aklamaz sonuçta profiline girip yıllar önceye kadar siz inmişsiniz. Özellikle açık aramak, sorun yaratmak için uğraşmışsınız. Yalan söylediği için eski sevgiliniz hatalı ama doğrusunu anlatsa sizin anlayışla karşılayacak yapıda olduğunuzu hiç sanmıyorum. Karşılıklı iki medeni insan gibi ilişki yürütememişsiniz hiç değilse iki medeni insan gibi ayrılsaydınız. Taraflardan birinin diğerini kavgadan sonra silip engellemesi bana aşırı ergence geliyor. Benden size bir öneri eğer mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız karşınızdaki insanın geçmişini kurcalamayı, acaba nerden bir açık bulabilirim diye aramayı bırakmalısınız

2 aylik adamin ablasinin facesinden foto bulup da burnuna sokmak,bu kim diye israrla sormak. Evet siz hatalisiniz. İliskinizin gelecegi hakkinda yeterince bilgi vermissiniz karsi tarafa. Artik devam ederse mesuliyet kendisine ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…