- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
5 yil sevgili kaldik sonra nisanlandik onun anne ve babasi yoktu abisi ve yengesi ile kaliyodu evde huzuru yoktu is bulamadi pskolojik olarak bunalima girdi bende rahatsizdim o siralar ailem cok baski yapiyodu is yok guc yok nasil evlilik olcak diye oda ise gircem diyip duruyodu ben baski yaptim o bize daha az gelip gitmeye basladi para olmadigi icin disarda biseyler yapamiyoduk evde oturuyoduk zaten bu arada mahalleden cevresine cok takilmaya basladi gorusme onlarl dedikce gorustu ise girmedigi icin 3 kez nisani attim bi sekilde baristirdi . En son sacma bi sebepten kavga ettik ben inat ettim o da yaparsan biter dedi gozunun onunde yapip kendini bulunmaz hint kumasimi sandin bitsin dedim . Ogun nisan attik ailem abisigili arayip oglunuz bitirmis kizimizda istemiyo dedi onlar bi gelip konusalim dedi ama babam istemedi nisanlimda istemiyorum tamam bitsin demis . Ben bunlari yasarken antideprasan kullaniyodum hic saglikli hareket edemiyodum . Sonra nisanlimla konustuk helallestik ama ben daha sonra hakaretler iceren seyler yazdim niye ise girmedin hic bi caba gostermedin sevgin bitmis fln... oda ben babam öldugunde aglamadim sana agladim sevgimin kiymetini bilemedin dedi . Daha sonra hep rahatsiz ettim konusalim goruselim diye en son baskasini seviyorum artik kaybedince niye degerli oldum hani bulunmaz hint kumasi degildim dedi abisi aradi beniartik olmaz uzme kendini daha fazla diye . Oda annemi aradi ayca bana yaziyo diye istemiyorum dedi . Cok uzuldum cok hastaneye kaldirdilar okadar kotuydum ama suan kin tutamiyorum 9 ay oldu unutamadim oda hala benim aldigim tesbihle fotograflar atiyo . Beni unutmus olmasi cok canimi yakiyo suan hala issiz fake hesaptan takip ediyorum . Insanlar bana o seni sevmiyomus hic sevmemis bence diyolar ama cok sevdik 5 yil yanimdaydi her derdimde en yakinimdi canim bildigimdi cok ozluyorum kendimi sucluyorum ?