Suçlu hissetmeli miyim?

Merrr22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
3
16
38
44
Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim

Farkli bir odadaysaniz niye saygısızlık olsun. Bazen anneler boyle dusunur. Zamanla alışır

Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim

Eşinizle beraber yaşamak üzere ayrı bir ev açmadınız sanırım. Halen annenizin evinde mi yaşıyorsunuz ?

Profilinize göre: 42 yaşında, çocuklu bir kadınsınız. Anneniz tam olarak neden rahatsızlık duymuş; kendisi ve çocuğunuz seslerinizi mi duymuş ?

Anneniz saçma bir alınganlık yapmış. Orası sizin eviniz diye düşünüyorum, eşiniz ve sizin eviniz. Otele mi gidecek adam sizle cinsellik yaşamak için? Diyelim annenizin evi olsun, gene tavrı saçma.
Annenizin odası ayrı değil mi?
Halden anlamaması da ayrı garip.
Yeni evlisiniz, bu çok normal. Otuz yıllık evli de olabilirdiniz, gene normal. Suçlu hissedecek bir şey yok.
Anneniz sizi kıskandı galiba.

Eşinizle beraber yaşamak üzere ayrı bir ev açmadınız sanırım. Halen annenizin evinde mi yaşıyorsunuz ?

Profilinize göre: 42 yaşında, çocuklu bir kadınsınız. Anneniz tam olarak neden rahatsızlık duymuş; kendisi ve çocuğunuz seslerinizi mi duymuş ?
Su anda kendi evinde
Neden esiniz geldiginde anneniz kendi evine gecmedi?
Annemin evi baska sehirdeydi,bir de surekli devam eden bir tedavisi vardı o nedenle

Su anda kendi evinde

Annemin evi baska sehirdeydi,bir de surekli devam eden bir tedavisi vardı o nedenle
E siz 2.5 aydir evliymissiniz tedavisine kendi sehrinde pekala devam edebilirdi
Ayrica esiniz pat diye gelmiyor ya haberi vardir kizim ben gideyim siz basbasa kalin diyebilirdi
Kimse istemez kimsenin ozel hayat seslerini isitmek ama neticede esiniz de agda yapmaya gelmiyor yeni evlisiniz illaki yasanacakti birseyler. Aglamasi falan abarti geldi
Hadi ilk gun rahatsiz oldu diyelim, kalkip gitseydi anneniz de 🤷‍♀️

Evin orta yerinde annenizin gözü önünde sevişmediginiz sürece bunda bir saygısızlık yok. Normalde sesli bir birliktelik yaşıyorsanız belki buna dikkat edebilirsiniz ama ötesi annenizde olsa kimseyi ilgilendirmez. Hem bu eylem tek taraflı değil niye sadece eşinizi saygısızlıkla suçladı onu da anlamadım

Nikahlı kocanızla yattınız diye neyin saygısızlığı? Asıl kocanızın geldiğinde annenizin gitmemesi büyük saygısızlıktır

Annenizin yaptığı ayıp,eşiniz geldiğinde sizi yalnız bırakmalıydı bence en azından gündüzleri,akşamları da erkenden odasına çekilebilirdi,birde ağlamış çok acayip

Back
X