• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçlu hissetmeli miyim?

Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Annenizin yerinde olsam böyle bişey yapmazdım yeni evli çift 1 hf beraber kalacak gidip başka yerde kalsaymış kızım siz yeni evlisiniz rahatsız etmeyim diye düşünseymiş

:D epey güldüm doğrusu.
Kaşına gözüne bakmaya gelip gidecek hali yoktu ya.
Bunu hesap edip kendi evine geçmediği üstüne fark etse bile bunu açıkça dile getirdiği için kendisi biraz saygısızlık etmiş oluyor bence.
Takılmayın.

Okuduğum en korkunç konulardan biri ya anneniz hiç normal değil. İnsan böyle bir şeyi duyduysa bile lafını açmaz hele ki ağlamak falan aşırı tuhaf. Bir de neden eşinize küstü sadece eşiniz tek başına mı yaptı 😂 Annesiyle babasını gören çocuk gibi travma yaşamış 😂

İlk yorumunuz ilk konunuz bana fake gibi geldi. Ciddiye alıp cevap yazmayın arkadaşlar böyle şey olabilir mi biri kafa buluyor işte

Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Anneniz çok düşüncesiz, çok görüşemeyen yeni evliler napacaktı, sanki gözünün önünde şetmişsiniz amma zırlamış.

Bir an önce evine yollayın annenizi, yoksa kadın taze evliliğinizin altına koyacak dinamiti.

Gerçekten bu tarz insanların derdi yok neye sarsam diye düşünüyor. Umarım annenize gereken cevabı vermişsinizdir. Ne insanlar var ya ununu elemiş elleğini asmış artık biraz susup oturayım demek yok. İşi gücü vır vır vır.

Konu sahibi, anne babamız olsalar bile belli bir yaşa gelince insanlar biraz alıngan olabiliyorlar.

Sadece, eşinizi neden suçluyor? Objektif olun eşiniz, hepiniz yanyanayken sizinle cinsel içerikli, argo vs konuştu mu? annenizin yanında size dokunma vs yaptı mı yada birlikte olurken çok mu ses çıkardı?

Yoksa annenizin tepkisi normal değil.

evli değilim ama suçlu hissedecek bir şey yok ki gayet normal

Anneniz de yeni evli insanın evine gelmesin, deli midir nedir.
Ne işi var yatıya geliyor zırt Pirt? Hata sizde.
Ayrıca nice kaynana evinde yaşayan kadın var. Onlar ne yapsın,madem nikahlı kocanla sevişmek suç?
Hadi bir kere yaşandı, ne demeye tekrar tekrar geliyor hala.
Bence annenin sorunlari var

Devlet izin vermiş niye saygısızlık oluyor deseydiniz :D

Ki anneyle böyle şeyleri konuşmak bile çok kötü.
Kendiliğinden gitmeliydi anneniz. Yenş evlisiniz uzak mesafede yaşıyorsunuz özlediniz tabiki birlikte olacaksınız.
Gelinle oğlunun arasına yatan kaynanalardan olurmuş anneniz.
Siz de annenizden ayrışma yoluna bakın.

Bu insanlar mağarada mı yaşıyor anlam veremiyorum bazen böyle sığ düşünceler normal değil. Ee sizi leylekler mi getirmiş? Duymamazlıktsn gel uyu ya da yani anneninizin sizin evinizde ne işi var? Bizde 1 sene dolmadan geline ne anne baba gelir ne de kv kp. Gelinde onlara yatmaya gitmez. Herkes sınırını bilse hiçbi şey olmaz sizde bu kadsr müdahil etmeyin anayı babayı evliliğinize.

Back
X