Merhaba, gece yaşadığım bir olayı paylaşmak fikirlerinize danışmak istiyorum, kız kardeşimle beraber yaşıyoruz kendisi bir klinikte yardımcı olarak çalışıyor üniversite öğrencisi, çalıştığı patronu evli bir adam ve karısıyla sorunları var boşanmak istiyor, eve gitmeyip içiyor sürekli, karısı kardeşim dahil kliniğe gelen diğer bayan hastaları da kıskanıyor hak veriyorum. Ben de bir kaç kez kliniğe kardeşimi ziyarete gittim patronuyla tanıştık daha önce de tanıyorduk kedilerimizi kısırlaştırmıştır kendisi gayet iyi birisi, bu kişiyle baş başa ya da mesajla bile olsa hiç bir özel görüşmemiz olmadığı halde, gece bana instagramdan mesaj attı, yemek teklif etti, erkek arkadaşım yanımdaydı gördü mesajı, eşiniz de gelecek mi diye sor dedi, geveledi ,sonra isterseniz şimdi arkadaşlarımla içiyorum sonrasında görüşelim dedi bana, erkek arkadaşım da ben sevgilisiyim benimle görüş dedi, görüşürüz koçum konum at dedi, belli sarhoş, karşılıklı inatlaştılar, durduramadım erkek arkadaşımı, gittik görüşmeye 2 araba geldiler, konuştular inatlaştılar ben varım diye uzatmadı karşı taraf haklısınız bir daha olmaz diye gittiler, kız kardeşim beni hiç düşünmediniz mi ekmeğimle oynadınız diye sevgilimle bana düşman oldu. Dedim bu konuşmaları eşi görse yarın bir gün boşanmaya kalktıklarında delil olarak gösterse dedim, yazamaz evli bir adam bana dedim, tamam yazamaz niye uzatıyorsunuz belli sarhoş engelleseydin beni rezil ettiniz dedi ve şu an aramız çok kötü, bu durumda biz haksız mıyız ne yapmam gerekiyordu