• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçluluk

Mhtsmfhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
625
803
103
Eski konularımı okuyanlar bilir bir süredir çalkantılı bir özel hayatla tabiri caiz ise yaşamaya çalışıyorum. Kararlar veriliyor uygulamaya geçiliyor psikolojik ve mental olarak bir kopuş yaşadık ama fiziksel ve resmiyet olarak tamamen kopamadık. Ama onun da süresi yakın tabiki.
Bana düşen ise bunla mücadele kısmındaki başarısızlıklarım oldu. Kendimi kendime karşı suçlu hissediyorum. Bana yapılanlara sessiz ve tepkisiz kaldığım kendimi yeterince sevmediğim için başka birinin insafına bıraktığım için, bu zamana kadar hakettiklerini kendime veremediğim için suçluyum. Nasıl baş edeceğim bilemiyorum. Topiklere bakıyorum aynı yoldan geçtiğim bir kardeşimi bulup onun hislerine sığınma umuduyla yalnız değilsin be deme umuduyla, önüne bakabilmek için daha vaktin var demek için o nedenle açıyorum bu konuyu var mı sığınıp sarılabilecek damdan düşeni damdan düşen anlar diyen birileri?

suçlayacaksanız suçlayın ama maalesef öyle kaç kez gitmesini istesem de mayısa kadar hareket edemeyeceğini söylüyor benim için de kolay değil sıfır iletişimdeyim.
ya suclanma konusunda bu kadar hassas iseniz buraya konu açmanız yanlış olmuş bence .
isterseniz koparsiniz diye düşünüyorum ben,
siz ayrilin evden mesela vs
neden kopmak istemiyorsunuz ?

Eski konuyu bilmiyorum ama

• adam neden Mayısta gidiyor, şimdi neden gidemiyor?
  • adam gitmiyorsa da gitmesin siz gitseniz?
  • ev kira mı sizin mi nası bölüşeceksiniz?

ya suclanma konusunda bu kadar hassas iseniz buraya konu açmanız yanlış olmuş bence .
isterseniz koparsiniz diye düşünüyorum ben,
siz ayrilin evden mesela vs
neden kopmak istemiyorsunuz ?
Bu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek

Onca şeye rağmen eşinizle aynı evde kalıp tek bir adim atmayıp, bir kaç sözle kendinizi iyi hissedeceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Havaya gidecek onlarla şey yazılabilir buraya aynı yerde durduktan sonra hiçbirinin anlamı yok ve olmayacak.

Bu da bana haksızlık değil mi İstanbul’da yaşıyorum herşeyi bırakıp gitmek ciddi bir maliyet ve ben istemedim bu süreci ben başlatmadım. Hayatımda herseyi önüne tepsi ile sundum şimdi boşanmada da ben gidiyorum keyfine bak demek işime gelmiyor. Suçlanma konusunda inanın hassas değilim kendimi o kadar çok suçluyorum ki. Sadece şu an derdim belki de birinin geçecek demesini duymak psikolojik destek

Atın gitsin o zaman neyi bekliyrosunuz ... açın bir dava verin eline mahkeme celbini çıksın gitsin.

vala siz cabalamadan geçmeyecek
size haksızlık ise bosanirken bu şartı önüne koyacaktiniz
ama yapmadınız.

Eski konuyu bilmiyorum ama

• adam neden Mayısta gidiyor, şimdi neden gidemiyor?
  • adam gitmiyorsa da gitmesin siz gitseniz?
  • ev kira mı sizin mi nası bölüşeceksiniz?
Evimiz var kirada onun kontratı bitecekmiş o ay burada kirada oturuyoruz evet. Herşeyi ikiye böleceğiz tabiki ama benden de kaynaklandı bu durum şehir değiştirip değiştirmemek konusunda kararsız kaldım ailem başka şehirde yani gidersem burada kalma gibi bir planı da var

vala siz cabalamadan geçmeyecek
size haksızlık ise bosanirken bu şartı önüne koyacaktiniz
ama yapmadınız.
Ben çok kararsız kaldım bence İstanbul’da yalnız bir kadın olmak mı ailemin yanına gitmek mi yoksa tüm düzenimi bozma beni daha çok depresyona sokar mı hep kararsız kaldım

Ben çok kararsız kaldım bence İstanbul’da yalnız bir kadın olmak mı ailemin yanına gitmek mi yoksa tüm düzenimi bozma beni daha çok depresyona sokar mı hep kararsız kaldım
peki hala neden boşanmadiniz ?
kararsız mı kaldınız yoksa karar vermek mi istemediniz ?
bence bilerek süreci uzatmak istediniz çünkü boşanmak istemiyorsunuz ama eşiniz güvenilir bir adam değil
kendinize bunu yapmayın

Onca şeye rağmen eşinizle aynı evde kalıp tek bir adim atmayıp, bir kaç sözle kendinizi iyi hissedeceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Havaya gidecek onlarla şey yazılabilir buraya aynı yerde durduktan sonra hiçbirinin anlamı yok ve olmayacak.
Kişilik özelliği diyelim kararsızım ve harekete geçmek beni zorluyor kafam ikna olmadığı için ilk başta düzelir mi umudum da vardı bilinçdışı ne kadar saçma olsa da

peki hala neden boşanmadiniz ?
kararsız mı kaldınız yoksa karar vermek mi istemediniz ?
bence bilerek süreci uzatmak istediniz çünkü boşanmak istemiyorsunuz ama eşiniz güvenilir bir adam değil
kendinize bunu yapmayın
Kararsız kaldım bence de yaşım yaşadıklarım bir belki de ailemin bekle acele etme demesi beni hep acaba mı diye sürükledi zaman da çabuk geçti

Kişilik özelliği diyelim kararsızım ve harekete geçmek beni zorluyor kafam ikna olmadığı için ilk başta düzelir mi umudum da vardı bilinçdışı ne kadar saçma olsa da
Hâla var.
Olmasa aynı evde durmaz, duramazdıniz. Sizinki kararsızlık değil,büyük adımı atıp eşinizle tüm gemileri yakmaya cesaretinizi olmayışı.
O bir şeyler yapsın istiyorsunuz son ana kadar bekleyeceksiniz o yüzden.

Eski konunuzda size o kadar sey yazildi cizildi en son konunuzu kapattiniz simdi kalkmis damdan dusenin halini damdan duser anlar diyorsunuz. Siz ne ileri ne geri gidemiyorsunuz yapacak bir sey yok.
Evet konu öyle benim gibi kararsız bir tane kadın yok mu acaba bir tek ben mi böyleyim anlamıyorum ki

Hâla var.
Olmasa aynı evde durmaz, duramazdıniz. Sizinki kararsızlık değil,büyük adımı atıp eşinizle tüm gemileri yakmaya cesaretinizi olmayışı.
O bir şeyler yapsın istiyorsunuz som ana kadar bekleyeceksiniz o yüzden.
Doğru belki de yani mantıken yok ama kalben var halen üzülüyorum ona halen içim acıyor bu duygulardan memnun da değilim ama öyle belki de bitir git işte diyorum içimden ona ben yapamıyorum nasılsa

Back
X