Suçluluk

Önceki konuyu bilmiyorum ama bende şuan tamamen aynı durumdayım sizi iyi anlıyorum zamana bırakın kimsenin dedigiyle değil iç sesinizi kendinizi dinleyin duaya sarılın inanın Allah önünüze herşeyi tek tek çıkarıp size sunacak buna inanın... Sabır ve zaman...
Çok teşekkür ederim zaten gördüklerim beni hiç kırmadı aksine kafam netleşti evet duygusal birşeyler hissetmiş ve beni de kandırmamış kopmak istemiş çok medenice ben de hayatımı kurup arkaya bakmayacağım zaten dilekçemi verdim mahkeme günü bekliyorum bu süreç bana öğretti ki şu hayatta bir tek kendimiz varız tüm yatırmımızı kendimize yapıcaz sensiz yapamam diyenler bile bir gün çekip gidiyor

ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bitirmiştik zaten mahkeme günü bekliyoruz ama dediğim gibi birden değişmesine anlam veremiyordum bir iş gezisine gitmişti o arkadaşı da oradaydı ondan sonra her şey değişti. Demekki sebep buymuş. Bundan sonra kimseye güvenmicem ama elimde olan bir durum değil bu kimsenin duygularına engel olamam

Bitirmiştik zaten mahkeme günü bekliyoruz ama dediğim gibi birden değişmesine anlam veremiyordum bir iş gezisine gitmişti o arkadaşı da oradaydı ondan sonra her şey değişti. Demekki sebep buymuş. Bundan sonra kimseye güvenmicem ama elimde olan bir durum değil bu kimsenin duygularına engel olamam
Bunu eşinizle konuşacak mısınız?

Çok teşekkür ederim zaten gördüklerim beni hiç kırmadı aksine kafam netleşti evet duygusal birşeyler hissetmiş ve beni de kandırmamış kopmak istemiş çok medenice ben de hayatımı kurup arkaya bakmayacağım zaten dilekçemi verdim mahkeme günü bekliyorum bu süreç bana öğretti ki şu hayatta bir tek kendimiz varız tüm yatırmımızı kendimize yapıcaz sensiz yapamam diyenler bile bir gün çekip gidiyor
Aynen öyle canım Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah ve bu durumda olan herkesin... İç sesini dinle inan bana doğru yolu gösterecektir sana

Aslında hep iç sesimi dinleseymişim doğruları görürmüşüm çok teşekkürler herkese
İç ses gerçekten çok önemli. Hissiyat kalpten gelir, beyin çok kısa süre sonra devreye girer. Son yıllarda daha çok hissiyatıma göre kararlar alıyorum ve hep doğru kararlar oldu.

Eminim inişin sonu çok güzel bir çıkış olacak. Yükler hafifledikce o bulanıklık kalkar yol da daha berrak olur. Herşey umduğumuzdan daha güzel olsun🙏

Back
X