Suçluluk

damladamlasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
118
72
623
Merhaba bir sıkıntı var içimden atamıyorum elimden gelen bir şey de yok. Galiba içimi dökmek istiyorum. Bir kaç gün önce erkek arkadaşımla tartıştık sonra arabayla yola çıktık çok gergindi hızlı gidiyorduk virajada öyle girdi malesef kaza yaptık. Cana değil ama mala geldi araba pert olmuş hava yastıklarıda açılmıştı. Okulda birlikteyiz benimle eskisi gibi konuşmuyor nerdeyse yüzüme bakmayacak. Konuşmaya çalıştım özür diledim böyle olsun ister miydim? Beni suçlamadığını söylüyor fakat öyle davranmıyor. Ki ben bile kendimi suçluyorum aslında yola çıkacağımızı bile bile canımı sıkan konuları açıp bir tartışmaya girmeseydik böyle olmazdı diyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Acaba kendi haline mi bırakmalıyım ne yapabilirim bilmiyorum uzaklaşmakta içime sinmiyor.

kendi haline bırak canım.ya ikinize birşey olsaydı.o araba kullanırken artislik yapacağına önüne baksaymış.

Arabayı kullanan oydu dolayısı ile sakın kalamiyorsa arabayı kenara çekip sakinleşmeyi beklemeliydi. Şu durumda suçlu olan kendisi.üstelik ölebilirdiniz. Ben olsam ondan özür beklerim.

Ben olsam ondan özür beklerim ya.Arabada bende varım neyin artistliği o sinirliyim ben diye saçma sapan arabamı kullanılır bahane mi bu.Nasıl sonuçlar doğurabilirdi bu durum.Şımarıklık.Bide siz mi özürdiliyosunuz yani hayret bişey.Ayrıca bence o sizi suçlamıyodur arabanın haline üzülmüştür merak etmeyin.

Olacağı varmış yahu
Suçlamak istersen bahane çok
Sende onu suçlayabilirsin, ne diye o kadar hız yaptın gibi gibi

Böyle sinirli tripleri yaparken gaza yukleneyim öf pof çekiyim artistlik yapayim derken iyi canina birsey olmamış.
Bırak ya. Ne vicdanı.
Araba babasininsa iyi bir fırça yemistir onun suratini yapıyordur. Kendininse cuzdandan çıkacak parayi hesapliyordur.
Trafikte neyin artistligini yapıyorsa milletin canına da kastediyor.
Ne vicdani gülüm bırak ya.

Öncesinde tartışmayı çıkardığım için özür diledim etkisi olduğundan tabi kendine hakim olmalıydı ama olamadı işte yine de payım olduğunu düşündüğümden üzülüyorum.

Back
X