Edinilen mallar da borçlar da ortak diye biliyorum. Çalışın diyeceğim hamilesiniz.. Bir süre idare etmeyi deneyin 1400 yeter mi size
ailenizin yanında mı yaşıyorsunuz
Sonuç olarak şuan bi süreçtesiniz öyle yada böyle atlatmaya bakın bu dönemi derim. Mahkeme daha fazla verir belki nafaka belli olmaz çocuk da geliyor zaten. İdare edin yani şu dönemde pek bişey almayın birikim yapmaya çalışın daha çok borçları da ödemeyin elinizden geldiğince mahkemeye kadarBin tl borclara faturalara gidiyor geri kakabiylada ihtiyaclarimizi karsilamaya calusiyorum tabiki yetmiyor yeni bir ise yeltendim suan akmasada damliyor..
isimde vardi kazancimda iydi ama parami kendim icin birikim yapiyordum bu adama yillarca yedirdim zaten..oda hamileligi bahane edi calismami engelledi.
Sonuç olarak şuan bi süreçtesiniz öyle yada böyle atlatmaya bakın bu dönemi derim. Mahkeme daha fazla verir belki nafaka belli olmaz çocuk da geliyor zaten. İdare edin yani şu dönemde pek bişey almayın birikim yapmaya çalışın daha çok borçları da ödemeyin elinizden geldiğince mahkemeye kadar
Bende borclari bitirmeye calisiyorum bes bin liraya yakin var surkli faiz ekleniyor.Allah korusun bide dogumdan sonra icraydi falan, basima is almaktan korkarim.
Günah benim , suç benim , kurdum bırak bu düş benim
Ev için harcama yapmışsınız , yap demiş
Şimdi bunun için mi boşanma arefesine geldiniz ?
Yani sürekli sen mi ödüyorsun ben ödüyorum deyip hiç bişeyinizi eksik etmemeye çalışan bi adamdan bu Ada'ma Nasıl dönüştü ki ben anlamadım açıkçası
Yani sürekli sen mi ödüyorsun ben ödüyorum deyip hiç bişeyinizi eksik etmemeye çalışan bi adamdan bu Ada'ma Nasıl dönüştü ki ben anlamadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?