• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucum zayif olmak

Ben 175 e 60 kiloyum.
55 olduğum zamanlar ayy çok zayıf bu diyorlardı. ben memnunum diyordum. ablam sizinle aynı boy ve kiloda biz ona yeme diyoruz ama onun memintolar büyük biraz :KK54:
Benimde hiç yok anacım :KK51:
Bence kilonuzu iyi. anadolu da 70 kilo falan normal görülüyor aşağısı zayıf. duymayin

Merhaba kizlar

Aksam aksam canımı sıktı densizin biri buraya yazmak istedim.

Aksam kv demlere gittik biz ordayken bi akrabalari da arayip caya geldiler..

Gelen uzaktan bir akraba adami taniyorum esi vefat etti bu ikinci karisi ilk defa karsilasicam. Neyse hos bes kadin demesinmi gelininiz cok zayif o dikkatimi cekti biz bizimkine zayif diyorduk sizinki daha zayifmis falan..

Birde aciklama beklermis gibi yuzeme bakiyo bende hic birsey demedim kocaman gulumsedim. Samimiyetim olsa kadin ortami olsa sakaya vurur veririm cevabini ama kp var kaynim var sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:

Kayinvalidem toparlamaya calisti dikkat ediyor formunu koruyor diye halbuki alakasi yok:KK70:

Bu ilk degil kizlar genelde esimin akrabalari hep dile getirir bunu cok zayifsin ikinciyide dogurdun yine almadin zayifladinmi sen yine:olamaz:

Siz sormadan soyleyeyim 163 boyundayim kilomda ne 55 ten asagi iner ne 58 den yukari cikar. Yuzun ince yapili oyuzden oldugumdan zayif gorunebilirim. Ama bu densizliklerle karsilasmak zorundamiyim oyle bi soyleyisleri varki sanirsin zaafiyet geciriyorum:KK17:

Lutfen siz soyleyin bu tur hemcinslerime nasil cevap vereyimki cenelerini kapasinlar:KK43:

Ha bu arada hic oyle taktigimi belli etmem soylenenleri yumusak karni calisalim dedirtmem o firsati vermem yani :KK59:

Ama yinede hep aptal yorumlarla karsilasiyorum:KK64:
zayıf değilsiniz
hatta benım fıkrıme göre bırazcık balık etlısınız
bu tarz ınsanlara size ne bundan deyın :)

umursamayın, onların pek konuşacak konusu yok, ondan laf olsun diye konuşuyorlar bence. zaten zayıf değilsiniz. hele 58 kg olursanız hiç zayıf değilsiniz ki...

ben de 163üm, 47 kg'yim 5 hafta önce doğum yapmama rağmen. kimse zayıfsın demiyor.

Ideal kilodasiniz baskalarini bosverin kocam beni boyle seviyor deyin :) eski kadinlara gore niyeyse zayiflik hastalikmis gibi davraniyorlar. Buarada bir donem bende 170e 53 falandim dedigin gibi uzun bir yuzum var zayiflik yakismiyor o zaman sirf ceviz yiyerek 58 olmustum :D

sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:
demeliydin ahh demeliydin. demezsen böyle ah edip vah edersin işte.
benim kilom dışında konuşulabilecek daha iyi konular vardır diyebilirdin.
amaaan herşey bitti de benim kilom mu kaldı diyebilirdin.
ben memnunum sen niye rahatsız oldun anlamadım diyebilirdin.
daha neler neler diyebilirdin...

Ya millet bu tip işlerine ne kadar meraklı sanane milletin dış görüntüsünden ya

Her şeyiniz dört dörtlük olsa ileride yaşama ihtimaliniz olan olaylar üzerinden konuşarak huzurunuzu yine bozacaklar. İlla ki bir şeyi eksik göreceklerdir. Kimse kaçamıyor bu tür muhabbetlerden emin olun. Sırf konuşmuş olmak için konuşan kişileri kafaya takmayın.

İyi de zayıf değilsiniz ki.. ben de 49 kiloyum boyum 157.. hemen hemen orantılarımız aynı ve biz balık etliyiz :D

siz mi zayıfsınız?
ayol ben 1.80 boyunda ve 57 kiloyum yahu.
ben öleyim o zaman?
hoş ben çook memnunum halimden. dünyayı yiyorum bünyem inkar ediyor:KK70:
bana da bazen 'aa çok zayıfsın aç mı geziyorsun' diyorlar bende 'yoo ben çok yiyerek zayıf kalıyorum Allah vergisi işte' diyorum bakıyorum daha çıt yok:sampiyon:
sende lafını esirgeme arkadaşım.
gıybetttttt, çekemiyolar bizi, gıybetttttt :KK76::KK76::KK76:

Kilo almamani kiskaniyorlar kisacasi ah ah gençlik 40 larda gezerdim şimdi 70 de dolaniyom ... bende seni kıskandım:KK12::KK34:

Boy ve kilon çok orantılı hatta fazlan bile var :KK49: 163 - 10 = 53 olman lazım

Ben ne yapayım öleyim o zaman 164 boy 45 kilo ve baharda evleneceğim o_O

Merhaba kizlar

Aksam aksam canımı sıktı densizin biri buraya yazmak istedim.

Aksam kv demlere gittik biz ordayken bi akrabalari da arayip caya geldiler..

Gelen uzaktan bir akraba adami taniyorum esi vefat etti bu ikinci karisi ilk defa karsilasicam. Neyse hos bes kadin demesinmi gelininiz cok zayif o dikkatimi cekti biz bizimkine zayif diyorduk sizinki daha zayifmis falan..

Birde aciklama beklermis gibi yuzeme bakiyo bende hic birsey demedim kocaman gulumsedim. Samimiyetim olsa kadin ortami olsa sakaya vurur veririm cevabini ama kp var kaynim var sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:

Kayinvalidem toparlamaya calisti dikkat ediyor formunu koruyor diye halbuki alakasi yok:KK70:

Bu ilk degil kizlar genelde esimin akrabalari hep dile getirir bunu cok zayifsin ikinciyide dogurdun yine almadin zayifladinmi sen yine:olamaz:

Siz sormadan soyleyeyim 163 boyundayim kilomda ne 55 ten asagi iner ne 58 den yukari cikar. Yuzun ince yapili oyuzden oldugumdan zayif gorunebilirim. Ama bu densizliklerle karsilasmak zorundamiyim oyle bi soyleyisleri varki sanirsin zaafiyet geciriyorum:KK17:

Lutfen siz soyleyin bu tur hemcinslerime nasil cevap vereyimki cenelerini kapasinlar:KK43:

Ha bu arada hic oyle taktigimi belli etmem soylenenleri yumusak karni calisalim dedirtmem o firsati vermem yani :KK59:

Ama yinede hep aptal yorumlarla karsilasiyorum:KK64:

Beni görseler ne diyecekler acaba :D 1.72 boya 50 kg yım. Hatta şimdi hamileyim 54 kgyım. Çok mutluyum. Seviyorum zayıf olmayı.
Siz memnunsanız halinizden yaw he he diyin geçin. Bana çok zayıfsın diyince biri, senin yanında öyle duruyorum diyorum , onun kilolu olduğunu ima ediyorum yani. 1 dk anlamıyorlar ama anlayınca ki ifade paha biçilemez :D

Back
X