• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucum zayif olmak

Merhaba kizlar

Aksam aksam canımı sıktı densizin biri buraya yazmak istedim.

Aksam kv demlere gittik biz ordayken bi akrabalari da arayip caya geldiler..

Gelen uzaktan bir akraba adami taniyorum esi vefat etti bu ikinci karisi ilk defa karsilasicam. Neyse hos bes kadin demesinmi gelininiz cok zayif o dikkatimi cekti biz bizimkine zayif diyorduk sizinki daha zayifmis falan..

Birde aciklama beklermis gibi yuzeme bakiyo bende hic birsey demedim kocaman gulumsedim. Samimiyetim olsa kadin ortami olsa sakaya vurur veririm cevabini ama kp var kaynim var sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:

Kayinvalidem toparlamaya calisti dikkat ediyor formunu koruyor diye halbuki alakasi yok:KK70:

Bu ilk degil kizlar genelde esimin akrabalari hep dile getirir bunu cok zayifsin ikinciyide dogurdun yine almadin zayifladinmi sen yine:olamaz:

Siz sormadan soyleyeyim 163 boyundayim kilomda ne 55 ten asagi iner ne 58 den yukari cikar. Yuzun ince yapili oyuzden oldugumdan zayif gorunebilirim. Ama bu densizliklerle karsilasmak zorundamiyim oyle bi soyleyisleri varki sanirsin zaafiyet geciriyorum:KK17:

Lutfen siz soyleyin bu tur hemcinslerime nasil cevap vereyimki cenelerini kapasinlar:KK43:

Ha bu arada hic oyle taktigimi belli etmem soylenenleri yumusak karni calisalim dedirtmem o firsati vermem yani :KK59:

Ama yinede hep aptal yorumlarla karsilasiyorum:KK64:
Amann dert etiiginiz seye bak vende 1 61 biyunda 50 kiloydm 43 lerde. 50 lere ciktm simdi gebelk var aliyrm yavas yavas. Bana zayf demeleri benm icin iltifattr hc umrumda olmaz. Bunu kafama dahi takmam. Kadindan uslubundan dolayi otursn utansn.

Tek tek alinti yapamiyorum ama inanin ben bile inanmisim sanki biraz kilo almam gerktigine..

Hayir bu ilk degil sonda olmayacak nasil agzinin payini veririm ben bu tur insanlarin gercekten gece gece canimi sikti konu actim:KK11:
Boyum 171 kilom 56. 1 yaşında oğlum var herkes ay ne güzel inceciksin derken kayın validem ayyy zayıfladın çokta çirkin oldun hiç güzel değilsin kadın gibi değil çocuk gibisin derdi taaaa kiii " ay ben de diyorum Bi kaç kilo alayım ama eşim böyle seviyor. Zayıf ve zarif olmama bayılıyor ne yapayım.oğlunuza söyleyin" dedim. Sonra da eşim aaa evet gelinn çok güzel kilosu her şeyi manken gibi karım var ben çok beğeniyorum da deyince ağzı kapandı kv min. Ben de çok üzülüyordum her gördüğünde düşüncesiz konuşmalarına bitti gitti çok şükür

Bence şöyle diyin sizin kilolar bi işe yariyorsa bende alayim :KK48: bak ağızları nasıl açık kalıyor bunları söyleyenlerin hepsinin gobis önden gidiyordur eminim oyuzden zayıflığa düşmanlıkları :)

Onlar zayıf görmemiş, siz idealsiniz bence, ben 1.70 e 50 kilo yokumdur, bıktım artık zayıfsınlardan.. İnadına, rejim yapıyorum almamak için zaten diyorum :)) Başka türlü haklarından gelinmiyor yav.

Merhaba kizlar

Gelen uzaktan bir akraba adami taniyorum esi vefat etti bu ikinci karisi ilk defa karsilasicam. Neyse hos bes kadin demesinmi gelininiz cok zayif o dikkatimi cekti biz bizimkine zayif diyorduk sizinki daha zayifmis falan..

Birde aciklama beklermis gibi yuzeme bakiyo bende hic birsey demedim kocaman gulumsedim. Samimiyetim olsa kadin ortami olsa sakaya vurur veririm cevabini ama kp var kaynim var sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:

Kayinvalidem toparlamaya calisti dikkat ediyor formunu koruyor diye halbuki alakasi yok:KK70:

Bu ilk degil kizlar genelde esimin akrabalari hep dile getirir bunu cok zayifsin ikinciyide dogurdun yine almadin zayifladinmi sen yine:olamaz:

Siz sormadan soyleyeyim 163 boyundayim kilomda ne 55 ten asagi iner ne 58 den yukari cikar. Yuzun ince yapili oyuzden oldugumdan zayif gorunebilirim. Ama bu densizliklerle karsilasmak zorundamiyim oyle bi soyleyisleri varki sanirsin zaafiyet geciriyorum:KK17:

Lutfen siz soyleyin bu tur hemcinslerime nasil cevap vereyimki cenelerini kapasinlar:KK43:

Ha bu arada hic oyle taktigimi belli etmem soylenenleri yumusak karni calisalim dedirtmem o firsati vermem yani :KK59:

Hic takılma böyle şeylere hep kıskançlıktan söylüyorlar. Bende iki defa dogum yaptım 163 boy , 54 kiloyum. Kimse inanmıyor iki çocuk annesi olduguma. Zayıf olmak insanı daha genc gösteriyor. :21:

Çocuktan evvel çok zayıftım , laf söyleyen olunca aksine ben mutlu oluyordum . Gülerek ben zayıf seviyorum derdim . Ahhh eski günler şimdi kilo vermeye çalışıyorum :KK43:

Bence sizde mutlu olun , laf sokacağım derken çoğu insanın mutluluk duyacağı seyler söylüyorlar .

sırf konuşmuş olmak için konuşmak işte bu
herkesin kilo dağılımı kas oranı yağ oranı aynı değil kimi 1.60 boyda 55 kiloda kilolu gözükebilirken kimisi sıska gözükür

Merhaba kizlar

Ah canım ne. Güldüm ya millet bunada karışır olmuş Bende 1.68 boyundayım kilomda 48 . 50 yi geçtiğimi hatırlamıyorum yardımcı olacaksa benı tarif et seni zayıf gormekten usanırlar belki ama bencede. Kıskanılıyorsun eşim beni böyle çok seviyo de

iyide gayet normal kilodasın
herhalde eskilerdeki standart türk kadını profiline uymadığın için söylemiştir.
kendisi iri kalçalı ve göbekli galiba. :silah:

Ayni beni anlatmissin esimin ailesine biturlu begendiremedim kendimi gelin zayifta zayif umursamiyorum cunku yasimi gostermiyorum.esimde cok memnun herkesten iltifatlar alirim kendi aile yedi yabanci insanlardan.sadece esimin ailesi problem ailesi demiyim sulalesi

Ohh
Merhaba kizlar

Ohh ne güzel işte..yerinizde olmak isteyen kaç yüz bin kişi var biliyor musunuz :halay:
Soğukkanlılığınızı korumaya devam edin bence:KK47:

İnsanlar da bir zayıflığa takık.cok duydum da bu lafları ordan biliyorum.b en de zayifimdir yıllardan beri defalarca söylendi bu laflar.2. cocugumdan sonra biraz kilo almıştım sonra geri verdim.gecen eşimin halasi diyor ki setenay bir iyi olmuştu nihayet demiştik yine döndün eskiye.ki şimdi normalim yani o eski zayıflığım yok.a man takmiyorum artık.kiloyu hiç sevmem ben de gayet memnunum

boyuna göre zayıf degilsin ki. gayet normal kilodasin.fesatlik bunlar başka birşey değil,gül geç herzaman ;-)

Back
X