• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sucum zayif olmak

Evet zayif degilsin arkadaslarinda dedigi gibi.standart kilodasin.
Ama su var ki Turk kadinlarinin genel olarak kilo almaya musait yapisi ve dogumdan hele ki 2.gebelikten sonra eski kilosuna donememesi ya da dönmekte zorlanmasi sizi onlarin gozunde algisal olarak zayif gosteriyor.
Ki bende vay be derdim.
2 cocuk dogurup hala fit olmak ne güzel diye düşünürdüm .

Çocuktan evvel çok zayıftım , laf söyleyen olunca aksine ben mutlu oluyordum . Gülerek ben zayıf seviyorum derdim . Ahhh eski günler şimdi kilo vermeye çalışıyorum :KK43:

Ins. ideal kilona ulasirsin. insanin kendini mutlu hissetmesi muhim olan ama onu bile sana birakmiyorlar :KK43:

Evet zayif degilsin arkadaslarinda dedigi gibi.standart kilodasin.
Ama su var ki Turk kadinlarinin genel olarak kilo almaya musait yapisi ve dogumdan hele ki 2.gebelikten sonra eski kilosuna donememesi ya da dönmekte zorlanmasi sizi onlarin gozunde algisal olarak zayif gosteriyor.
Ki bende vay be derdim.
2 cocuk dogurup hala fit olmak ne güzel diye düşünürdüm .

Evet bircok arkadasim benim kilomda olmak icin ac geziyor gipta ile bakiyorlar..

Ama bazi kadinlar bunu israrla yapip algilarinizla oynayabiliyorlar..

Bizaman sonra 'noluyo la bende bi tuhaflik var oluyo' maalesef:olamaz:

Valla cn ben 48 kiloyum
Bana da her zaman cok zayifsin diyorlar
Hemde hic bikmadan oysa o kadar cok yemek yiyorum ki anlatamam
Ben basta cok takiyordum ama suan umrumda bile deil.

166 yım 58 kilo iken gelinlik bakmaya gitmiştim.. Balık etli oldugunuz için.. diye başladı kadın anlatmaya :))) 36 bedendim:)
Boşverin zayıf demiş.. çok kötü bişey dememiş.. evet zayıfım hihi der geçin gitsin.

55 e zayıf diyorsa kendisi 100 filan heralde. O boya 55 kilo zayıf değil kesinlikle. Ben o kilodayken boyum 164 olduğu için platese başlamıştım. Şimdi de kilo alamıyorum o ayrı. Hayır bir de bu kiloya takanları anlamıyorum ben 100 kiloyken mutluysam öyle kalırım, 50 kiloyken mutluysam öyle. Herkes niye kulp takar anlamıyorum. Dahası insanların rahatsızlığı da olabilir

Tek tek alinti yapamiyorum ama inanin ben bile inanmisim sanki biraz kilo almam gerktigine..

Hayir bu ilk degil sonda olmayacak nasil agzinin payini veririm ben bu tur insanlarin gercekten gece gece canimi sikti konu actim:KK11:

önce bi kaşını kaldırarak bak ondan sonra da yapmacık bi gülümsemeyle ''kocam böyle fit seviyor o da ben de memnunuz kilo almayı da asla düşünmüyorum'' de cevap vermesini bile beklemeden başka bi işle uğraşmaya başla :)

1.75 e 57 kiloydum hamile kalmadan önce. Bence gayet normaldi. Ama insanlar aa sende çok zayifsin. Senelerce zayıf zayıf artık zayıf olmak kötü bisey herhalde diye düşünüyordum :) Kaldı ki bana bunu diyen insanları görmeniz lazım. Bende onlara sen çok kilolusun desem oturur aglarlar ama iste düşünce 0 bazılarında. Ben çareyi kocam böyle seviyor aman kilo alma diyor demekte buldum. En son eşimin tarafında birisi yüzüme aman bu gelinde çok zayıf dedi,yanındaki diğer gelişinde de kilosu vardı ama dedi en son bi teyze aman size de yaranılmaz zayif olsa da sisse de konusuyosunuz dedi :) benim bisey dememe gerek kalmadı. Sırf konuşmak için konuşuyorlar. Şimdi kilo almaya basladim mesela.Eminim çok yedigimi görseler bu seferde kapıdan sığmaz yakında derler. Derler de derler yani :))
Herkes bir kendine baksa hayat daha bir çekilir olacak :)

Yanlış anlamayın ama bana şikayet eder gibi yapıp övünüyormuşsunuz gibi geldi :) yani kilonuz çok zayıfı geçtim zayıf bile degil, normal.(bence ideal) bu akraba belki çok eski kafalıysa öyle demiş olabilir bilemedim ama öyle herkesin "çok zayıfsın kilo al" diyeceğini sanmıyorum bu kilo için. Hiç takmayın yani kilonuz ideal boşverin.

Suç değil ki canım. Bende 165 boyunda 55 kiloyum gayet normal. Kimsenin bişey dediğide yok. O sana kilo al diyenler etine dolgun olsa gerek..

Merhaba kizlar

Aksam aksam canımı sıktı densizin biri buraya yazmak istedim.

Aksam kv demlere gittik biz ordayken bi akrabalari da arayip caya geldiler..

Gelen uzaktan bir akraba adami taniyorum esi vefat etti bu ikinci karisi ilk defa karsilasicam. Neyse hos bes kadin demesinmi gelininiz cok zayif o dikkatimi cekti biz bizimkine zayif diyorduk sizinki daha zayifmis falan..

Birde aciklama beklermis gibi yuzeme bakiyo bende hic birsey demedim kocaman gulumsedim. Samimiyetim olsa kadin ortami olsa sakaya vurur veririm cevabini ama kp var kaynim var sanane benim kilomdan densiz diyemedim ahh diyemedim:KK34:

Kayinvalidem toparlamaya calisti dikkat ediyor formunu koruyor diye halbuki alakasi yok:KK70:

Bu ilk degil kizlar genelde esimin akrabalari hep dile getirir bunu cok zayifsin ikinciyide dogurdun yine almadin zayifladinmi sen yine:olamaz:

Siz sormadan soyleyeyim 163 boyundayim kilomda ne 55 ten asagi iner ne 58 den yukari cikar. Yuzun ince yapili oyuzden oldugumdan zayif gorunebilirim. Ama bu densizliklerle karsilasmak zorundamiyim oyle bi soyleyisleri varki sanirsin zaafiyet geciriyorum:KK17:

Lutfen siz soyleyin bu tur hemcinslerime nasil cevap vereyimki cenelerini kapasinlar:KK43:

Ha bu arada hic oyle taktigimi belli etmem soylenenleri yumusak karni calisalim dedirtmem o firsati vermem yani :KK59:

Ama yinede hep aptal yorumlarla karsilasiyorum:KK64:
Cnm zayif degilsinki ben 48 kiloyum

Bence fistik gibisin, kilon ve boyun cok iyi bence. Minyon bi yuzun olsa gerek, bak soyle dusun, 2cocuk annesisin, bence supersin, o kadin ve diger butun laf soyleyen kadinlar seni aşiri kiskanmislar bu cok acik canim. Sen bosver onlari, 2tane yavrun var, tas gibisin :KK66:

Back
X