Suda Doğum Fotoğrafları +18

harika yaaa kadın çabucak doğuruverdi çok rahat görünüyor 2 ayım kaldı sabırsızlanıyorum kucağına aldığı anı bende yaşamak istiyorum en çok onu hayal ediyorum ve korkmuyorum :dance: ama o küçük kıza nasıl izletiyolar anlamıyorum bu yabancılar çok tuhaf insanlar :1no2:

harika yaaa kadın çabucak doğuruverdi çok rahat görünüyor 2 ayım kaldı sabırsızlanıyorum kucağına aldığı anı bende yaşamak istiyorum en çok onu hayal ediyorum ve korkmuyorum :dance: ama o küçük kıza nasıl izletiyolar anlamıyorum bu yabancılar çok tuhaf insanlar :1no2:

evet canim oyleler malesef...bizde 18 yasindan sonra ogrenilen seyler burda cocuklar 8 yasinda ogrenmis oluyor....

Ayyy çok harika bişey buu bende istiyorum yaa tatlicadiarzu:utangac:

ay çok kötü görünüyo ya hem o çocuğun orda ne işi var onunda anlamadım bu yaşta gözünü açıyolar bu kadar neyse allah kmseyi o zor durumda bırakmasın

tek başınadan ziyade yanında ki küçük kıza bakarmısın:1shok:
nasıl baktırıyorlar ya ıyyyyyyyyyyy:bbo:

Bence resimler çok güzel. Kimse doğum yapmanın kolay olduğunu iddia edemez ama buradaki görüntü hiç de ürkünç değil. Hatta insana cesaret veriyor. 2. bebişim olduğu halde doğum aklıma geldikçe fena oluyorum. Buraya bakınca ve ilk doğumumu hatırladıkça biraz içim rahat etti şimdi.
Ufaklığa seyrettirmeseler iyi olurdu ama bizi ilgilendirmez kendi çocukları sonuçta tercih onların.:1rolleyes: İranlılarda bizi görünce cıbıl cıbıl geziyolar diyorlardır.yerimseniben herkesin kültürü, dini, dili, gelenek ve görenekleri ayrı. Belkide doğruyu onlar yapıyordur.

Back
X